Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitaa

ile ważą wasze niemowlaki?

Polecane posty

Gość iiwa
to wcale nie jest za mao waży bardzo dobrze!!!!!! prawidowo!

Gość Wiki 24
Moja gwiazdeczka jak się urodziła ważyła 3080kg i miała 53cm.Jutro kończy 5 miesięcy waży 6,5kg i ma 72cm.W 4 miesiącu podjęła próbę siadania mocno odpychając się na łokciach,leżąc na brzuszku przewracała się na plecki i na odwrót.

Gość mamamamamama
moj skarbek wazy 12kg ma 80cm i 13 mies. jak sie ur mial 59cm i wazyl 4670 kg (porod silami natury:P )

Mój Kacperek ma 3,5 m-ca i waży ponad 8 kg!!! .Dokładniej dowiem się jutro bo idziemy ana szczepienie. Ubranka nosi w rozmiarze 74!! Pysiulek tłuściutki.... Karmię go wyłącznie piersią ale myśle, że jest ok. Pozdrawiam

Jeny!!!!! Ale mnie podniosłyscie na duchu!!! Mój ma 7 m-cy i waży 7400g. Niejadek straszny. Walka o każdą łyżeczkę. W rodzinie nagonka na mnie bo dzieciak chudy. Każdy mnie krytykuje, że może źle go karmię, że za mało daję. A ostatnio usłyszałam, że żałuję mu jedzenia!!! Każdy najmądrzejszy a ja głupia, niedośwaidczona matka zagłodze dzieciaka na śmierć. Najbardziej mnie wkurza teściowa, która dzwoni dwa-trzy razy dziennie i wypytuje co Mały dziś zjadł. :O Jak mówię, że nie zjadł zupy bo nie chciał to zaczynają się pytania: \"A dlaczego nie chciał?\", \"A może niesmaczną zupę mu ugotowałaś\", \"A próbowałaś to albo tamto...\", \"A ile łyżeczkek zjadł?\" i tak godzine czasu mnie katuje taką gadką. A jak jej się skończą pytanie to zaczyna od nowa \"No ale dlaczego nie chciał tej zupy?\", \"A może niesmaczna była, próbowałaś dać inną?\" itp. :O Ostatnio jej powiedziałam, że mnie takie gadanie wkurwia i nie bedę z nią rozmawiać o jedzieniu mojego syna bo przez nią i jej podobnym dostaję depresji. No to teraz molestuje telefonami mojego meża... i dobrze mu tak bo jak się wcześniej skarżyłam na te telefony teściówki to mnie skrzyczał, że jestem \"dziwna\" bo jego mama się martwi i ma prawo pytać... No to niech teraz ON zaspokaja jej ciekawość dwa-trzy razy dziennie po godzinie tych samych pytań i gadaki... :D

moja mala wazy ok 8 kg a ma 8,5 m-ca wchodzi pomalutku w rozmair 74 jak sie urodziła wazyła 3kg do 7 m-cabyła na piersi po 7 do 8 była juz dokarmiana a terazjest na mleku modyfikowanym plus inne pokarmy warto by zrobic tabelke to mozna by wtedy porównywac

Funny bunny ale się usmiałam.Dobre to było z tą teściową. Moja córa ma 8 m-cy i waży tez malutko bo tylko 7kg i ma 68 cm.Tez się tym martwie ale jak narazie lekarz powiedział ze nie ma co panikowac więc czekam miesiac i do kontroli mam nadzieje ze przez ten czas nabierze troche ciałka:((((

Gość mamamamamama
a moj jak mial 6 tyg wazyl 7100

Gość mamamamamama
na cycusiu rzecz jasna

Fanny banny - teściowe oj teściowe! Moja córka ma dopiero 5 m-cy i skłonność do alergii. Moja teściowa już ponad miesiąc mi truje, że jej normalnego jedzenia nie chce dać. Pani doktor dopiero niedawno pozwoliła na kleik ryżowy i sok z jabłka. Narazie tyle żeby nic nie wyszło (alergia). Ale co ja się muszę nasłuchać. Ona nic nie rozumie, że chcę małą ustrzec przed alergią i dlatego wprowadzam to wszystko później i bardzo powoli. Ona by ja już dawno zupkami karmiła. Na szczęście wie, że nic jej gadanie nie da. I tak zrobię jak chcę. Ona swoje dzieci wychowała. Teraz moja kolej i po mojemu będzie. I już.

Gość haneczka22
mój synuś skończył 3 miesiące i ma osiem kilo,po tym co przeczytalam niewiem co mam myslec,ale lekarze uspakajaja ze jest duzy i to dobrzei bardzo dobrze sie rozwija

Gość ad_21
a jak moj szwagier sie urodzil, to mial 5.8kg, niezly gigant, co?

Gość ad_21
funny bunny, ja na twoim miejscu nie odpowiadalabym na pytania tesciowej, to w koncu by sie przymknela, ja nie rozumiem o co chodzi z ta walka dzieci, po co tak je zmuszac, jak beda chcialy to zjedza. ludzie!! paranoja! pamietam, ze jak bylam mala to ojciec zmuszal mnie do sniadan, ludzie ktorzy tak wmuszaja jedzenie, maja jakies zaburzenia i powinni sie leczyc u psychiatry!!!!!!!!!!

A moja córeczka za tydzień kończy roczek i waży 10200g pozdrawiam

Gość moj synek
za miesiac skonczy roczek i wazy prawie 11 i jest zdrowiutki i rozwija sie bez zarzutow

Gość to mnie dziwi
Mojej koleżanki córka ma 7 miesięcy, waży 10 kg i jest straszliwie gruba. Policzki ma tak wypchane, że aż jest nieładna

Gość ratmed
Mój synek ma 14 miesiecy i waży 10kg

Moja Niunia ma 7 miesięcy i waży 8 kg...raczkuje, siada i wstaje także wg rozwija się ok...nie powinno się tuczyć dzieci bo później mogą być duże problemy :)

Wcale nie. Jeżeli chcesz znać dokładny schemat żywienia niemowląt to proponuję super książkę. Są super przepisy i przedziały wagowe dziecka. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.