Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

crash

Gdy...

Polecane posty

Gość zapomnij o tej pannie
mało fajnych lasek na świecie?

Staram się zapomnieć... lecz czasami łatwiej jest powiedzieć niż to uczynić... z czasem przejdzie... aczkolwiek nie chce kaca zabijać klinem... ;)

Gość tangerine
żyj w czystości :P

Gość tangerine
ale poważnie :)

Jak narazie i tak nie mam na nic ochoty... ani na nikogo... więc pozostane w czystości... pewnie długo bo trochę mi kobieta zawróciła w głowie...

Gość tangerine
a właśnie, jak długo jesteś taki "zawrócony" w głowei oczywiści tą panią?

Najdziwniejsze jest to, że nie jest to długo... nigdy nawet nie sądziłem, że mnie dorwie po takim czasie... prawie 4 miesiące to chyba nie jest długo...

Gość tangerine
4 miesiące byliście ze sobą?

Gość tangerine
e tam, to krótko byliście razem, nawet uczucie nie zdążyło wygasną, to normalne że ci ciężko

Wiem, że normalne... ale jeszcze delikatnie podsycane przez nią... tym bardziej wolniej gaśnie... chociaż mogło by w ogóle nie gasnąć...

Gość tangerine
tak fajnie o niej pisałeś, można by odnieść wrażenie że jest kimś wyjątkowym, a pewnie nie różni się od innych kobiet - tylko dla ciebie jest kimś wyjątkowym bo jeszcze ją kochasz :)

Chyba długo tak do końca mi nie przejdzie... i jednak musi być kimś wyjątkowym skoro tak mnie trzyma... po tak w gruncie rzeczy nie długim czasie... tym bardziej, że zawsze potrafiłem opanować swoje emocje i uczucia... a tu nagle kobieta, która potrafiła ominąć wszelkie \"ściany\"... jednak jest wyjątkowa...

Gość tangerine
ale ja sobie poczytałam ten topik, i coś takiego mi się rzuciło, że ty na początku to nie chciałeś tej miłości..

Zgadza się... w przeszłości nie zostałem oszczędzony... bałem się powtórki bardzo bolesnej...

Gość tangerine
przejdzie ci, to tylko kwestia czasu, co innego gdyby siedziała ci w głowei z rok conajmniek - to rozumiem, coś wyjątkowego, ale 4 m-ce, to za krótko, nic więc dziwnego że twoje emocje są takie silne

Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, ale to i tak jest ciężkie... chyba najgorsze jest też to, że gdzieś głęboko w sercu mam jeszcze nadzieję na odmianę... może za czas jakiś dużo się zmieni...

Gość tangerine
zmieni...rozumiem że na lepsze :)

Zdecydowanie na lepsze... na gorsze już raczej nie może... ;)

Gość tangerine
wiesz co? Przywróciłeś mi wiarę w facetów :) jenak nie jesteście tacy źli, a przynajmniej niektórzy z was ;)

Można rozważać na tej samej zasadzie \"złe kobiety\"... nie ma sensu generalizować i przyrównywać wszystkich do jednego... często można się pomylić, a później żałować... chyba byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie... ale też nie może za dużo być osób szczęśliwych najwyraźniej... ;) dziękuję za miłe słowa🌼

Gość tangerine
ale ty akurat bardzo zasługujesz na to by być szczęśliwym i obyś był :) jasne że nie można generalizować, ale nieczęsto można się spotkać z kimś kto potrafi kochać tak ładnie

że cztery misiące, które was łączyły to zbyt mało, żeby tak rozpaczać. jesteś nią zauroczony. po wcześniejszych przeżyciach to naturalne, że każda kobieta, którą spotkałbyś będzie wyjątkowa, zwłaszcza, że ta dała Ci swój czas. w rozrachunku zysków jednak i strat ta, którą postrzegasz jako wyjątek nie dała Ci pełni szczęścia bowiem ...odeszła. łączysz zatem poprzednie doświadczenia z obecnym i wydaje Ci się, że świat się zawalił. a świat i bez takiej straty istnieje, mało tego nie jesteś wyjątkiem w odrabianiu podobnych lekcji. jedno jest pewne - strach przed samotnością, gdy dano nam trochę ciepła, jest paraliżujący. powoduje, że nie chcesz zrobić kolejnego kroku, zapomnieć. takich historii, jak Twoja jest wiele. jednakże ludzie głęboko je przeżywający, nie maja siły dzielić się nimi w necie, bowiem zdają sobie sprawę z tego, że to nie ten kierunek drogi. wszystkie niepowodzenia, na jakie napotykamy w życiu biorą się z nas samych i tylko my sami znamy ich rozwiązania. ale przed Tobą daleka droga...

coś mi wżarło początek...miało być: myślę że...

Gość pouczający wykład
ale nic nie wnosi do sprawy sissi

Szkoda tylko, że wiele osób właśnie mi to powtarza, że zasługuję na wielkie szczęście... i wielkie serducho ktoś wreszcie doceni... niestety za każdym razem jest trudniej biorąc pod uwagę przeszłość... Człowiek nie ma pełnego wpływu na swoje niepowodzenia... nie zawsze można ich uniknąć... nie zawsze jest to nasza wina... uwierz mi, że nie każda napotkana kobieta, która zechciała by poświęcić mi swój czas i dać trochę ciepła została przeze mnie zauważona... nie dzieliłem się tym, aby ktoś się nade mną użalał, ponieważ nienawidzę tego... opisałem to, aby w jakiś sposób pomóc sobie, ale napewno nie po to, aby czerpać siłę z ludzkich słów...

... może jednak trochę, aby mi pomogły... czasami łatwiej jest anonimowo się \"wygadać\"...

Gość tangerine
coś w tym jest, np nieznajomi w pociągu ;)

mylisz się wnosi.:) rozpaczacie na przeróżnych topikach po rozstaniach, wspieracie się wyświechtanymi słowami, powtarzacie sobie do znudzenia jak bardzo cierpicie, i co to wnosi nowego poza wzajemną adoracją i \"rozumieniem porzuconego\" oraz pobożnymi życzeniami na odmianę losu porzuconego. a przecież nie o to chodzi. chodzi raczej o zrozumienie dlaczego tak sie stało, nic bowiem nie jest bez przyczyny.