Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yen

Bieszczady- szukam miłośników tego miejsca

Polecane posty

Gość miejscowa
Wieś Strwiążek?? :D No to troszkę się od tej pory u nas zmieniło, teraz jest to ulica Strwiążek. Pozdrawiam z Ustrzyk :)

Do Browarowa- na sprawozdanie bedzie trzeba jeszcze sporo zaczekac bo wyjazd propable w polowie wrzesnia:(

Gość
ooo miejscowa..... i net do was dotarł...:p:p:p to rzeczywiscie sie zmieniło:) wiem wiem ze to teraz ulica:) kiedys to asfaltu tam wogole nie bylo i jak dylalam do miasta to myślałam ze umrę....:) Ale wspominam wakacje zawsze miło i jeżdzę tam dalej...ale coraz rzadziej.....:(:(:(

Hej ja tez chce w Bieszczady we wrzesniu albo w październiku jak sie wyrobie bo jesień tam cudna jest. Jeśli wiecie jak tu wkleic da sie zdjecie to powiedzcie o moze cos z tego roku wrzuce

taaaaaaaaaak- walnięta, net dotarł :) . Kiedy ostatnio byłaś w Ustrzykach, tak zapytam przy okazji...;) ?

ps.Bez \"T\" umyslnie bo inaczej pokazywalo mi sie \"niecenzuralna tresc\"....serio:) Pewnie przez to ze o tym zbieraniu grzybkow pisalas!

Coboka --> No, anonimowość w ogólności, a w szczególności - również przy zbieraniu grzybów :-) Cenzura mnie kasuje za nick (niezależnie od tego co piszę), więc teraz wygląda jakbyś gadała sama do siebie. Zrobili z Ciebie idiotkę - takie są rezultaty działania cenzury.

Ech wszystko sie zgadza niestety a zreszta stali bywalby napewno widzieli Twoje wpisy wiec spoko chyba az taka idiotka nie jestem? :D

Trochę się czuję dziwnie jako obiekt szczególnej troski tępych kasowaczy. Jak sądzisz - czy mogę wystąpić do IPN\'u o status osoby represjonowanej? ;-)

Szef IPN odrazu zrobi konferencje i co by nie bylo pokaze Twoja twarz calemu swiatu, tlumaczac ze jestes winna bo uzywasz takiego nicka:) Wiec moim zdaniem tam pomocy szukac nie masz co! ech paranoja, swoja droga bylam w wielkim szoku ze tu takie rzeczy faktycznie sie dzieja...Dalej obstawiam ze chodzi o zbieranie grzybkow, moderatorzy w zamian za nie kasowanie chca poznac Twoje pewne miejscowy do zbierania:D

To ja z tego grzybobrania rezygnuję - przed szantażem nie zamierzam się uginać. Wiesz co jest \"najweselsze\"? Że (czego nietrudno się domyślić) mam więcej niż jeden nick, ale niezależnie od tego pod jakim akurat przyjdzie ochota mi napisać - zwykle moje wypowiedzi są utrzymane w +/- takim samym duchu. NIGDY jeszcze nie skasowano mojej wypowiedzi pod innym nickiem :-) Czyli - za nazwisko. Brawo, Moderatorki! \"KIotzwoman\" jest kasowana nawet tam, gdzie zdarza mi się udzielić komuś porady w dziedzinie na której się bardzo dobrze znam (bywają takie pytania na forum). Moderatorki mają w tyłku to, że ktoś potrzebuje pomocy i ją uzyskuje. To w końcu po co i dla kogo jest to forum??

Domyslilam sie tego zanim to napisałaś, choc dla mnie to jest jakis kosmos, po co komu taka \"wolnosc i demokracja\" skoro takie rzeczy sie dzieja! Jest do dla mnie o tyle chore, ze nie piszesz jakis wulgaryzmow tylko w fajny i przede wszystkim poprawny sposob wyrazasz swoje opinie! A tu o nick chodzi, ktory nikomu krzywdy nie robi :p Kurcze pewnie ja teraz tez bede na celewniku, chociaz skoro czerwoni kasuja (bo ktozby inny? oni lubiaaa cenzure) to moze na wzglad rosyjskiego zabarwieniu nicku zostawia mnie w spokoju?:D Ps.Nie rezygnuj z grzybow! Badz twarda a nie mientka:)

Nie chciałabym Cię narażać na ostracyzm z powodu \"znajomości\" ze mną. Choć bywały tu i takie cuda. Pewna Moderatorka (pomińmy w miłosierdziu jej nick, bo wciąż bywa na kafe, choć znacznie rzadziej niż kiedyś) \"poobrażała się\" na osoby które nadepnęły jej na odcisk w jej \"niemoderatorskim\" wcieleniu. Od tamtej pory kasowała je równo, a z czasem - niektórych ludzi którzy - jej zdaniem - za mocno się \"kolegowali\" z jej netowymi wrogami. Już nie jest moderatorką, bo parę osób się wkurzyło i pociągnęło za parę sznurków. Są w końcu jakieś granice. Nie ukrywam, że miałam w tym swój udział. Skromny bo skromny, ale był ;-) Nagonkę na mojego nicka olewam, nie mam w zwyczaju biegać na skargi, tamten jeden raz to był wyjątek i niech tak zostanie. Kafe to nie jest dla mnie sprawa życia i śmierci, jak komuś jest w życiu lepiej dlatego, że kogoś innego (na przyklad mnie) skasuje w ramach posiadanej \"władzy\" - to \"be my guest\", cieszę się że mogę być pożyteczna :D No i już nie jęczę więcej, to w końcu topik o Bieszczadach a nie o kombatanctwie :D

Gość pytajacaaaaa
a nimt nie był w kalnicy??? tam tez jest pięknie :-D

Slusznie koniec tematu tym bardziej, że bedzie widać tylko moje wypowiedzi:) W kazdym razie dobrze wiedziec, że i na Kafeterii sposób sprawowanie \"władza\" jest taki sam albo i gorszy jak na innych znanych mi forach!

W Kalnicy? jasne ze bylam albo bardziej szczegolowo przejezdzalam sobie tamtedy:) A co??

Gość pytajacaaaaa
bo właśnie tegoroczne wakacje tam spędziłam :-D cudowne miejsce-zakochałam sie w nim,ten spokój ,cisza :-) mieszkałam sobie w osrodku drogowca w takich fajnych domkach drewnianych,w przyszłym roku chciałabym tam wrócić :-) a do Wetliny jezdziłam sobie rowerkiem :-)

pytającaaaa, nie wiem czy wiesz, ale w Kalnicy jeden z ośrodków wypoczynkowych stoi na terenie byłego cmentarza... Nie wiem, czy to ten w którym akurat Ty byłaś... ;-) Fakt, że była tam cisza i spokój może zarówno potwierdzać jak i wykluczać tę wersję... w zależności od światopoglądu :-)

Tak ja tez wiem o, ktory osrodek chodzi-niezle:) Swoja droga jestem tam swietny wyciag narciarski, ale to oczywiscie w zimie:)Wspaniale widoki na Połoninki, Smerek,Dział...ech jak przyjemnie sie szusowało:D

Gość pytajacaaaaa
no coz,moze to i ten osrodek w którym ja mieszkałam :-D ale i tak było bardzo fajnie i przyjemnie.... :-D

Gość
miejscowa..... z uwagi ze mam w domu \"ogoniaste\" a babcia ma kury:( to nie byłam juz tam przeszło 4 lata:( Moj tata jezdzi tam co roku,ale juz w ubiegłym roku chciłam tam jechac i mysle ze pojadę tam w tym roku na jesień...chociażby na weekend...:) Ze Śląska mam tam ok 360km ,nieważne strasznie mnie tam ciągnie.... Jezdziłam tam co roku na wakacjie, mieskza tam moja ciotka wujkowie ,kuzyni i znajomi z \"nocnych eskapad\".... O Boze ile to juz lat temu było.........ok 20lat!!!!!!!

Gość sasiadka
A kiedy dokladnie sie wybieracie we wrzesniu????? Ja moze sie dolacze, bo dla mnie to zaden problem... mam zdecydowanie blizej... -------> Coboka, Ty jestes z trojmiasta, ja "prawie" z Bieszczad... bede w Gdyni w ten weekend i na festiwalu w Sopocie... Lubie Trojmiasto. Pozdrawiam wszystkich milosnikow gor...

Tak jestem rodowitą sopocianką ( baardzoo mobilna przestrzennie), ale to dluzsza historia:) Co do mnie to w week napewno nie bedzie mnie w 3city, poniewaz wybacz ale dobijaja mnie te stada turystow na kazdym kroku, nie ma nawet jak z psem wieczorkiem na spacer pójść?:P Inaczej chetnie bym sie moze i spotkala na \"małe \"piwko i mozna by coś ustalić:) W kazdym razie ja jade jak juz pisalam najwczesniej w połowie wrzesnia najpozniej pod koniec wrzesnia, jak bede juz miała jakas pewnosc co do terminu nie omieszkam napisac:) No to fajnie Nudy:D

Gość Ankha
Ja byłam w tym roku w Bieszczadach. Pojechaliśmy ze znajomymi na siedem dni na przełomie lipca i sierpnia. Było cudownie!!! Chodzenie po górach zaczęlismy od Komańczy na Chryszczatą, spaliśmy w bazie namiotowej Rabe, gdzie koza wyjadła nam chleb z namiotu :) dalej przez przełęcz Żebrak zeszlismy do Cisnej. Następne dni spędzilismy w Ustrzykach górnych, które są niezłą bazą wypadową i byliśmy na Połoninach Wetlińskiej i Caryńskiej, Smereku, Tarnicy, Haliczu, Rozsypańcu, moim ulubionym Bukowym Berdzie (chyba wszystko wymieniłam) Było cudownie. Potem zepsuła się pogoda i piwkowaliśmy w Matragonie, karaoke było niezłe :) Teraz marzy mi sie, żeby pojechać w Bieszczady w jesieni. To musi byc cos pięknego!!

Gość yen
no jak miło popatrzeć jak topik się rozwija :D....ja to pewnie w bieszczadki dopiero za rok zajrzę...no ale cóż...zawsze mam zdjęcia więc mogę sobie pooglądać słuchając KSU, SDM, albo Wolnej Grupy Bukowiny :) to dobra kuracja będzie na smutne jesienno- zimowe wieczory...wszystkich Bieszczadników pozdrawiam ciepło!