Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue_candy

Gdybyś mogła zmienić swoje ciało, jakie 5 rzeczy być chciała najbardziej?

Polecane posty

Bo ja: 1.usunięcię rozstępów 2.wszczepienie sylikonu w usta :P 3.usunięcie takich 2 dużych pieprzyków na dekolcie 4.wygładzanie całej powierzchni ciała 5.odsysanie tłuszczu z różnych miejsc.

Gość yyyeeee
1wyrównanie piersi(obecnie jedna mam mniejszą) 2 spowodowanie ze mój brzuch nie był by zawsze wydęty (nie jest tłusty ale zazwyczaj go musze wciagac bo wygladam jak te dzieci z Afryki) 3wyrównanie zębów 4wybielenie zębow 5wcięcie w talii poza tym mam chłopaka i mnóstwo przyjacioł-i jestem prawie szczęśliwa:)

Gość mejsi
1. zmiana wlosow na proste, a nie te co mam pofalowane, fuj 2. usniecie rostepow 3. ujedrnianie piersi (nie operacje, jakies zabiegi u kosmetyczki) 4. usunicie tych pieprzykow ktore zaczynaja mnie boleć... 5. przyciemnienie skory, mam za jasna karnacje, chcialabym miec srednią (pewnie nawet nie ma takiego zabiegu) i ten jeszcze chce 6 :) 6. elektrioza czy jak to sie mowi, na wąsik :)

Gość Elle 21
1.usunięcie nadmiernego owłosienia 2. korekcja odstających uszu 3. usunięcie blizn i trądziku 4. wybielenie zębów 5. poprawa wzroku tj laserowa korekta i dużo dużo więcej....

Gość ja bym dala sobie tak
-wymienic zabki na implanty i juz nie miec z nimi problemu -zrobic laserowa korekcje wzroku i juz nie nosic szkiel kontaktowych -usunac metoda laserowoa lub podobna owlosienie z nog, okolic bikini i pach - usunac w sumie jeden ale dosyc duzy dla mnie rozstep -piata rzecz przychodzi mi dosc trudno do glowy i tak wiekszosc to bardziej kosmetyczne sprawy...

Gość świnka pigi
zagęszczanie wlosów (przeszczep) implanty ząbków usunięcie rozstępów korekcja piersi za pomocą silikonów korekcja laserowa wzroku

Gość lisssa
1. usunięcie lekkich rozstępów z kolan i bioder 2. korekcja odstających uszu 3. wyleczenie zbyt tłustej skóry 4. dogłębne czyszczenie skóry i usunięcie wszelkich blizn po syfach 5.. usunięcie popękanych naczynek na nogach (których jest coraz wiecej) 6.. dogłębne czyszczenie skóry i usunięcie wszelkich blizn po syfach 7.usunięcie poaskudnych odcisków i blizn po obtarciach butów na palcach u stóp i na piętach co do reszty jestem szczęśliwa, talia, figura ok:P), tylko ta skóra:(((((

Gość lisssa
ups miało być 5 rzeczy:).......

Gość zakompleksiona na maxa
1) gęste, długie włosy 2)mały nosek 3)większy biust 4)pupa i uda chudsze i bez cellulitu 5) zmieniłabym też tą część ciała, o której wstydzę się napisać:( :o

Gość a ja bym chciała tak
1) laserowe usuwanie owłosienia 2) korekcję odstających uszu 3) trochę silikonu w górną wargę 4) wyprostować włosy na stałe 5) powiększyć piersi o jeden rozmiar 6) wszczepienie jakichś implantów w łydki czy coś (mam za chude) 7) laserowe zlikwidowanie pajączków

Gość a ja bym chciała tak
ojej faktycznie miało być 5 rzeczy:/ no to mogę zrezygnować z tych pajączków i biustu:P

Gość Mła
1 zmniejszenie nosa 2 zmniejszenie biustu 3 dembrazja - głęboka i jestem najszczęśliwszą kobieta pod słoncem:)))))))

Gość Elle 21
O rany a myślałam że tylko ja jestem niezadowolona z mojego ciała.... Oczywiście wyglądam ok, nikt mi nic nie mówi, sztuką jest ukrywanie mankamentów. Ale chciałabym móc się żadziej golić, wyjść bez tapety...

Gość niby 5 rzeczy
a kazda z was chce zmieniac w sobie wsyztsko! opanujcie sie kobitki:) nikt nie jest idealny:) ja bym chetnie poprawila sobie cere-zeby byla idealnie gladka :) reszte mozna zrobic samemu:)

Gość np zrobic sobie samemu implant
implanty hahaha dobre ;)

Gość olaaa
a ja chcialabym byc wyzsza .. bo mam 160.. poza tym to chyba wszystko bym zmienila ... mimo ze ogolnie nie naleze do brzydkich ... chcialabym miec ciemne wlosy bo mam blond aale ciemne mi nie pasuja -ciemna karnacje geste wlosy nos mniejszy (choc podobno to moj wkret usta pelniejsze nizsze czolo wieksze piersi ale w gruncie rzeczy to chyba nie musze nic zmieniac .. moze tez troiszke przytyc bym chciala ale nie duzo jestem jaka jestem :) ale jak patrze na te wszystkie sliczne dziewczyny wkolo to mi gula podryguje :P

Gość NIUNA
Jest tylko jedna rzecz!!!!!!!!! --------- mam zaczerwinienia nawet nie tradzik tyko policzki,chcialabym miec ladny,sniady kolor cery:) poza tym wszystko ok,nie mozna tak narzekac,gdybym chciala to by sie jeszcze trocyhe powymienialo ale szkda czasu:P buzka

Gość niby 5 rzeczy
nie o to mi chodzilo! z cery tradzikowej idealnie gladkeij sie nie zrobi! a za implanty wystarczy zaplcic!!! i mi zrobia!!! widac komus trzeba wyraznie tlumaczyc!!

Gość ggggggg
- usuniecie rozstepow - usuniecie calkowite owlosienia, ktore normalnie depiluje - okragle biodra - male otoczki wokol brodawek sutkowych ;) - ladne, zgrabne nogi i ciemna karnacja

1. Chudsze, jędrniejsze ciało 2. Pozbyć się cellulitu 3. Zlikwidować rozstępy 4. Pełniejsze piersi 5. Mniejszy nos (węższy bo mam szeroki:()

Gość missqwerty
1. usunac tluszczor z paru miejsc 2. 70 d ..... albo trooszke mniejsze 3. powiekszenie ust 4. korekcja nosa 5. depilacja laserowa :-) mzoe ktos mi zasponsoruje :-P??

Gość czarna jak wiewióra
Tak naprawdę choć nie jestem ideałem - to jestem emocjonalnie przywiązana do swojego wyglągu i niech zostanie tak jak jest. NIkt przecież nie jest doskonały - no nie babeczki??!!??

Gość avaa_2
1. usunięcie rozstępów 2. usunięcie cellulitu 3. wyszczuplenie talii (brzuszek i wałeczki na plecach) 4. trwała depilacja nóg,pach i bikini a z rzeczy które już zrobiłam: -wyleczyłam trądzik -zrobiłam korektę uszu -doprowadziłam włosy do idealnego stanu

Gość Elle 21
avaa zdradź nam proszę czym wyleczyłaś trądzik i jak doprowadziłaś włosy do porządku :) Please!

Gość avaa_2
no właśnie, napiszcze co już zrobiłyście zeby poprawić swój wygląd!!!

Gość ojkaa
1. usunac rozstepy z tylka (za szybko cholera uroslam!) 2. korekta nosa 3.korekta odstajacych uszu 4.zęby 5.usunac wlosy na stale z nog,pach reszta nie jest zla:)

Gość ojkaa
a i zapomnialam o usunieciu 2 pieprzykow z okolic piersi bo od 2 dni mnie bola...

1) chciałabym mieć płaski, ładny brzuszek 2) schudnąć 5 kg 3) bielsze zęby (kształt mi się podaoba :) 4) ciemną karnację 5) i może troszkę mniej zniszczone włosy i gdzybym zmieniła te 5 rzeczy baaaaardzo bym się cieszyła :) ale troszeczkę wysiłku i może się uda