Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mauttrra

Ładne imiona dla dziecka płci żeńskiej wpisujcie prosze.

Polecane posty

Gość gość
Mi się podoba: Rozalia Kornelia Natasza Lidia Liwia Hania Zosia Waleria moje- Wiktoria Izabela Liliana Alicja Emilia Ismena

Gość gość
Dla dziewczynki Sandra

Gość gość
PAULA MILA EMMA

Gość gość
Anna Joanna Martyna Marlena Irena Katarzyna Marika Antonina Maria Danuta Marianna Lucyna Krystyna

Gość gość
Mi najbardziej podobają się imiona : Sylwia Klara Melania Lilianna Malina :) Tak będą miały moje córki na imię :) A oprócz tego podobają mi się imiona takie jak : Laura Sandra Karina Jadwiga Marzena

Gość gość
U mnie będzie Sylwia :)

Gość gość
A u nas Aniela, Hania albo Ala :-)

Gość gość
marita, mela (melania)

Gość gość
konstancja melania cecylia rozalia idalia regina helena felicja klara

Gość gość
najbardziej podobają mi się imiona takie jak : klara melania sylwia lilianna laura sandra weronika malina marzena jadwiga to są moje ulubione imiona dla dziewczynek :)

Gość gość
Jak będę miała córeczkę to dam jej na imię Klara Julia :) a po niej będzie Melania Sylwia :) natomiast jeśli chodzi o imię dla synka to byłby u mnie Błażej Ireneusz :) i Antoni Norbert :)

Gość Vieszag
Donata Amanda Lilianna Joanna Patrycja Amanda Vincent

Gość gość
Jagoda i Zuzanna.Tez oodoba mi sie Zosia,Sara ,Eliza ,Antosia,Hania i Magdalenka

Gość Eufemia1986
Aurora, Tertuliana, Dezyderia, Klaudyna ,Delfina, Hermiona, Prudencja, Hermenegilda, Nimfodora, Dafroza, Emerencja, Sulpicja, Gaudencja, Dagmara, Cyrenia, Brygida, Scholastyka, Jaśmina, Kanuta, Zefiryna, Dula, Terencja, Adamina, Elfryda, Jagoda...

Gość gość
U mnie jeśli urodzi mi się pierwsza córeczka to będzie miała na imię Klara Julia :) mam do tego imienia ogromny sentyment i dlatego tak dam swojej najstarszej córeczce na imię:) a oprócz tych imion jeszcze mam sentyment do kilku imion taki jak : Lilianna , Sylwia , Marzena , Laura , Sandra oraz Natalia i Weronika :) to są moje ulubione imiona do których mam ogromny sentyment oraz do imienia Jadwiga też mam ogromny sentyment :) zobaczymy czy się uda mi założyć dużą rodzinkę :)

Gość gość
Najładniejsze imiona żeńskie wg mnie to : Ilona- moje własne :) Klara - tak będzie miała na imię moja Najstarsza Córeczka :) Lilianna Sylwia Marzena Jadwiga Laura Sandra Malwina Kornelia Te imiona mi się zdecydowanie podobają dla córeczki :) mam do nich ogromny sentyment:) może się uda że będę miała dużą rodzinkę ;) to jest moje największe marzenie :)

Gość gość
Sandra, Daria, Kornelia

Gość gość
moje ulubione imiona żeńskie to: ilona- moje własne klara- tak będzie miała na imię moja najstarsza córeczka natalia lilianna-czwarta córcia laura- druga córcia sandra-trzecia córcia sylwia marzena jadwiga imiona moich córek: klara julia- będzie najstarszą moją córcią laura klara- będzie drugą moją córcią sandra klara- będzie trzecią moją córcią lilianna blanka-będzie moją czwartą córcią po liliannce chciałabym urodzić : sylwie melanie , marzene klare oraz jadwige natalie i natalie jadwige:)

Gość gość
Liwia Sandra Sara Łucja Laura Iga Pola Róża Kaja Blanka

Gość gość
Najpiękniejsze imiona : Nadia, Nina i Aniela :)

Gość gość
Moje ulubione imiona żeńskie to: Ilona- moje własne 1.Klara- tak dam swojej najstarszej córeczce na imię:) 2.Lilianna-tak dam swojej drugiej córeczce na imię :) 3.Sylwia-tak dam swojej trzeciej córeczce na imię :) 4.Marzena- tak dam swojej czwartej córeczce na imię :) 5.Laura-tak dam swojej piątej córeczce na imię :) 6.Sandra- tak dam swojej szóstej córeczce na imię :)

Gość gość
Ilaa Najładniejsze imiona żeńskie według mnie to: Ilona - moje własne Joanna - tak będzie miała na imię moja Najstarsza córeczka Klara- tak dam swojej drugiej córeczce na imię Lilianna- tak dam swojej trzeciej córeczce na imię Sylwia - tak dam swojej czwartej córeczce na imię Marzena - tak dam swojej piątej córeczce na imię Laura - tak dam swojej szóstej córeczce na imię Sandra - tak dam swojej siódmej córeczce na imię To są najładniejsze imiona żeńskie według mnie Oprócz tych imion ładne są jeszcze imiona żeńskie takie jak: Jadwiga Marlena Te dwa imiona mi sie jeszcze podobają Ilaa Najładniejsze imiona żeńskie według mnie to: Ilona - moje własne Joanna - tak będzie miała na imię moja Najstarsza córeczka Klara- tak dam swojej drugiej córeczce na imię Lilianna- tak dam swojej trzeciej córeczce na imię Sylwia - tak dam swojej czwartej córeczce na imię Marzena - tak dam swojej piątej córeczce na imię Laura - tak dam swojej szóstej córeczce na imię Sandra - tak dam swojej siódmej córeczce na imię To są najładniejsze imiona żeńskie według mnie Oprócz tych imion ładne są jeszcze imiona żeńskie takie jak: Jadwiga Marlena Te dwa imiona mi się jeszcze podobają

Gość gość
Najładniejsze imiona żeńskie według mnie dla moich córeczek to: Klara Lilianna Sylwia Marzena Marcelina Celina Laura Sandra

Gość gość
Milka, Glafira, Śnieżana, Iryta, Celia, Zygmunta i Domicylla.

Gość gość
Maria, Magdalena, Ewa, Zuzanna, Anna - uważam, że te imiona są ponadczasowe, eleganckie i z klasą.

Gość gość
Alicja Milena Liliana Eliza Natasza Anita Kasandra

Gość gość
Oliwia, Kamila, Basia, Kasia, Julia

Gość gość
Marzena Irma Irena Zofia Katarzyna Magdalena Helena Róża Franciszka