Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Zahir🖐️ No właśnie, jak nie pojadę to się nie przekonam czy się nadaję:D A te wiadomości, to od takiej fajniej koleżanki, która już tam jest... nie zagrażam jej, bo wszyscy mamy jechać... ona może miała o tej pracy inne wyobrażenie, szczególnie, że pani, która nam opłaciła ten kurs niemieckiego, przekonywała, że to nie są obłożnie chore osoby... leżące... no, ale osobę chorą na raka i umierajacą jak nazwać...? Może to przerosło tą moją koleżankę, która tam jest :( Glamur, fajnie:) taka praca, a zjadłaś ty kruszynko śniedanie?... bo może z głodu Cię boli ta głowa?

Maja, żebyś Ty wiedziała jakie ja mam spozycie to byś nie uwierzyła:) Jestem już po dwóch bułkach , drożdzówce i batoniku:) Z głodu na pewno nie:) Odnośnie Twojego wyjazdu. Znajoma moich rodziców jest juz w Niemczech dwa lata i bardzo sobie chwali. Całą rodzine postawiła na nogi. Pojedziesz- zobaczysz, zawsze możesz sie wycofac. Chyba czas na papieroska:)

Ale mam dzisiaj kopa,już posprzątałam,ugotowałam obiad,upiekłam krążki,bo przecież jest jutro tlusty czwartek.A wy pączusie już popiekły?co?

Gość lupaska
Potrzebna mi rada starszych pań.Może wy panie mi odpowiecie.Mam 18 lat i chce wyjechac z moim chłopakiem na weekend a stara się nie zgadza.Jak ją przekonać?Pomóżcie!

Cześć dziewczyny ! Glamur i Zahir zdjęcia przesłałam, adresy wzięłam ze stopki, mam nadzieję, że dojdzie, dajcie znać. Jestem na zdjęciu wśród swoich podopiecznych, ale wierzę, że mnie rozpoznacie ! :D Jeśli chodzi o tłusty czwartek to ja gotowe pączuszki kupuję w cukierni, ale może się wysilę i zrobię faworki. :)

cholera,do trzech razy sztuka.Chyba muszę kupić okulary htt://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html

no udało się. Do pomarańczowej--starszych pań to szukaj w domu pogodnej starości,dla nich też trzeba mieć szacunek,wiecznie pomarańczko młoda nie będziesz,a z tej twojej zlośliwości to nidługo zgnijesz:P

Mirinda, ja nic nie dostałam:( Podaję maila 🌻 wertyui@wp.pl

Gość lupaska
O rany zahir jak moja stara jesteś.Ani zapytać ani pogadać.Nie to nie.Same macie córki w tym wieku to myślałam że zapytam.Proste.Mojej matce też tak hormony na dekiel walą.

Glamur może jeszcze nie doszło, wysłałam na ten adres co podałaś. \"Pomarańczko\" jeśli naprawdę zależy Ci na naszej odpowiedzi to po prosu zapytaj bez złośliwych docinek; chociaż mamy po tyle lat wcale nie czujemy się staro. A hormony uderzają w każdym wieku, sama to dobrze wiesz. :D

Gość lupaska
Jakie złosliwe docinki?Zapytałam co zrobić aby przekonać matkę do wyjazdu.To wszystko.Kiedy wy byście zgodziły się puścic córkę na wyjazd?Jak musiałaby was przekonac.Moja matka boi się że w ciązy wróce.A seks to my mamy na miejscu,nie musimy wyjezdzać.Rany moja matka to naprawdę cięzki przypadek.

Gość lupaska
E tam zaufania nie ma.Uczę się najlepiej w klasie,chłopaka zna.Ojciec się zgadza a ta jak powalona.Może zazdrosna?Jak tu niektóre ze ktoś jest młody.Poszukam rady gdzie indziej.Moze i moja stara na tym topiku się udziela ale byłby numer :D

Masz rację, poszukaj gdzie inndziej. Gdyby moja córka tak wypowiadała sie o mnie, chyba też bym jej na mało pozwalała. Nie dziwię się twojej Matce.

Ha,ha uśmiałam się trochę z wypowiedzi pomarańczki,bidula ma problem a my starsze panie nie chcemy jej pomóc ,biedaczysko niech idzie do poradni rodzinnej:) Mirando ,zdjęcie doszło,czy to twoje wszystkie dzieci?:D

Hej, coś mi się porobiło z klawiaturą....próba wysłania tekstu.........

Do Lupaski - jeżeli jeszcze tutaj zajrzy: Kochana, nie bądź taka nerwowa....bo to na urodę szkodzi....a co do Twojej Mamy, to trochę mi jej żal. Pomyśl, czy jak Ty byś była swoją matką, to chciałbyś aby Twoje dziecko tak się o Tobie wyrażało? Trochę szacunku dla Niej to Ona będzie go miała dla Ciebie. A teraz w sprawie Twojego problemu...zapytaj spokojnie Mamę dlaczego się nie zgdadza na wasz wspólny wyjazd i po CIERPLIWYM wysłuchaniu jej argumentów spróbuj te argumenty obalić - ale spokojnie i z taktem (którego troszkę Ci brakuje) Jeżeli Mama będzie argumentowała to właśnie tym, że zajdziesz w ciążę to pogadajcie o odpowiednim zabezpieczeniu.....Ale potraktuj Mamę tak, jakbyś chciała być sma przez nią traktowana. Życzę powodzenia i napisz jak poszła rozmowa 🖐️ Glamur... Ty to masz dobrze.... możesz jeść do woli i tak jesteś szczupła.... to jeżeli nie głód, i wykluczamy jakąś chorobę (tfu, tfu) to pewnie to stres...niestety. Wiesz co, jest taki fajny preparat wcale niedrogi na taki okres, biorę go jak bardzo mi \"wszystko staje na głowie\" \"Panaxan\" - w nalewce, albo w drażetkach - w nalewce ma strszny smak.... spróbuj zażywać tak około miesiaca i zobaczysz czy będzie poprawa. A moze to tylko ta pogoda:) .....jak teraz się czujesz? Zahir:D zaraz wchodzę na tego Twojego linka :D :D :D , a co do pączków... nie piekę, bo nie umiem :(

Zahir!!! No kurcze!!! Dobrze, że miałam niskie ciśnienie!!! Więcej nie powiem, bo się wyda :D pa, później wpadnę!

Zahir bo ja cię zamorduję aż mi gęsia skórka ze strachu wyskoczyła na rekach. Ja jednak nerwowa jestem. Ale miałam dzisiaj przeprawę z mechanikiem od pralki że nie będę wam opisywać ale jeszcze się trzęsę. Jak najdalej od takich cwaniaków. W końcu mu zapłaciłam i obym go więcej nie oglądała. Tylko \"usterkę\" na tego chama napuścić. Mirindo zdjęcie mam, faktycznie laska jesteś nawet cię trudno wśród tych dzieci odszukać. Przyslij coś może jeszcze. Wczoraj się dziewczyny usmiałam strasznie bo jak mi te nr z gg zginęły to przyszła wiadomość od nieznajomego że chce się ze mną na kawkę umówić i że cieszy się bardzo że mam dobry komputer. Juz miałam odpisać żeby się odczepił ale numer wydał mi się taki znajomy i okazało się że to moja Iwona. Śmiałam się z tego pół godziny. Diarro - prace w sądzie znam tylko stąd że co trzy miesiące jeździłam po wypis z KRSu, ale dziewczyny tak\\m faktycznie zawalone pracą po uszy. Za to nikt cie nie wyrzuci z dnia na dzień i do emerytury najpewniej dociągniesz. I to jest piękne moja droga, więc głowa do góry i byle do wiosny. Szymciu ty już wyzdrowiałaś, jak tam mały rozbójnik się miewa ? Majeczko zapytaj w bibliotece czy możesz oddać inną książkę lub ewentualnie dwie z własnych zbiorów. Jak mój pies pogryzł kiedyś książkę z biblioteki to oddałam dwie swoje książki Fleszarowej i panie były zadowolone.

Gość niewazne
🌻

🖐️ Mirindko doszło, dzięki, rzeczywiście figurkę masz.... pomarzyć:D ,a dzieciaczki fajnie wyglądają - takie kolorowe! Szymcia :D :D :D , no rzeczywiście romantycznie, aż boki zrywać hihi Peny! Domyślam się, że zdarł z Was ten mechanik skórę......skrzynka zaczęła działać, więc wyślę Ci mój nr gg🌻 A o tej zamianie nie pomyślałam... zaraz jutro dzwonię i się pytam pań w bibliotece... Buber - fajne, dzięki 🖐️ nieważne... to Ty Lupasko? Powodzenia kochana:) 🌻

Gość lupaska
Hura!Zgodziła się.Na szczęscier nie jest taka jak myślałam jak glamur albo ta zahir.Nawet fajna babka i życiowa z tej mojej matki.

Zahir to nie wszystkie moje dzieci, mam ich więcej ! :D Peny zaraz do Ciebie napiszę na gg.

No to się ubawiłam czytając wasze reakcje po obejrzeniu linku. Ale od Szymci link też fajny, ale z innej półki........ lupasko,widzisz sama,dobrze mamy nie znasz a zrobiłaś z niej ofiarę losu,pamietaj że matka chce dla dziecka zawsze dobrze,a pokorne ciel dwie matki ssie,tylko pamietaj nie zawiedź jej zaufania bo trudno będzie to zaufanie odzyskać.Ja na ogół jestem matką bardzo tolerancyjną ,sama byłam przecież młoda(jeszcze nią jestem) i też się kombinowało żeby z chaty się wyrwać,ale zapewniam cię miałam rodziców tradycjonalistów i różne przekręty nie wchodziły w grę.Powodzenia.

Czesc Dziewczyny:D.Zyję i mam sie calkiem dobrze, trochę ostatnio zapracowany jestem, a po poludniu też mi sie uzbierało pare spraw. Ale czytam was i widze jak dzielnie prowadzicie topik. Ale znowu nie ma Musika Senda juz na dobre zniknęła, No i Beata jest rzadziej .Pozdrawiam

BUBERKU pewnie że jestem rzadziej bo tonę w stertach papierów, ale jak dobrze pójdzie to w poniedziałek juz będe o normalnej porze. ale cały czas staram sie czytac co piszecie. Diarruniu prześlij moje fotki Glamur i Zahir, bo gdzieś mi wcieło ich poczte. Pozdrawiam was i do następnego wejścia.🖐️🖐️