Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Dzieki za muzyczke Alja:) Hm....ja tez wać coś wyslalem 2 kawalki, ale ....zapomnialem o ZAhir, przepraszam, prześlijcie jej te utworki moze trafilem w gust...

Zahir, a daleko od tych gór mieszkasz? Buber - a Bjorg podobała się? Lubicie w ogóle Bjorg, bo ja bardzo. Kawałki metalu, wiadomo, lubię i dzięki... Bea - adres masz, to koniecznie się wyślij Wino skończyło się, niestety, było do podziału z mężem...., hahaha...

Już jestem po ślubie i przyjęciu. Wszystko przebiegło bardzo dobrze. Jestem objedzona jak bąk , nawet nie poczułam tych kilku kieliszeczków przy tak dobrym jedzonku... Fotek niestety nie było . Dziekuję wam bardzo za pocztę ... fotki i muzyczkę. Bardzo podobały mi sie te papryczki . :P Buberku 🌻 akurat takiego metalu jeszcze mogę posłuchać .... to było całkiem fajne, oby tylko taki metal był na świecie ... Co tu u nas tak cichutko ....

Witam wszystkich w ten zimny niedzielny poranek:D Aljia ten utwór Diany Karll słucham już kolejny raz i odkryłam,czego wcześniej nie wiedziałam ,że jazz w tej formie to nawet mi się podoba.Zrobiło się tak sentymentalnie i przy tej muzyczce mogę się zrelaksować ,bo ostatnio wszystko mnie drażni.Aljia do gór to ja mam bardzo daleko,mieszkam na północy kraju,ale do morza mam 60 km.:P Diarra a bylo się tak objadać teraz będziesz musiała w tym marszo-biegu zrobić 14 km.,żeby spalić te kalorie. Szymciu o mało brakowało to bym i ja wirusa załapała,ale moje security go wyłapalo.Słyszałam od informatyków ,że 3 każdego miesiąca przesyłane są najgorsze wirusy i jak nie masz dobrej zapory antywirusowej to lepiej w tym dniu nie włączać komputera 100 km. od nas wykryli ptasią grypę, to jest Toruń a moja córka we wtorek jedzie na uniwersytet,mam obawy ,bo tak naprawdę nikt nic nie wie o tej chorobie .Są tylko przypuszczenia,jak to może być. Jutro idę do fryzjra,wieczorem prześlę swoje zdjęcie,ale po warunkiem ,że z fryzury będę zadowolona;) A teraz idę gotowac obiad ,bo wszyscy się o niego już dopominają.

🌻 dzień dobry👄 Alija, też proszę o muzyczkę mój mail 🌻 wertyui@wp.pl a jak to jazzik to KONIECZNIE🌻 mam nadzieję, że u mnie już trochę luzniej zacznie sie w pracy i będę mogła znowu byc z Wami. Niestety , dziś niedziela, a ja za chwile muszę wziąć sie do pracy:( :( Muszę napisać na jutro komentarz do filmu, a tu weny brak:( :( Buber, dzięki za kolejne porcje muzyki, masz może jazz? to mimo wszystko mój ulubiony rodzaj. Kochni trzymajcie sie ciepło, choć dzis słońce już troche dogrzewa:) 🌻 oj jak mi sie chce wiosny:) Pa, pa, kawa i czas do pracy:( :( Zajrzę póżniej. 👄 🌻 👄🌻 👄 🌻 👄 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 👄

Witam słonecznie, jeśli komuś pochmurnie, wysłałam \"kwiatka\". Pewnie czeka w skrzynkach... Zahir, zadroszczę tej bliskości morza, ja pośrodku właściwie, choć do morza mam znacznie bliżej :)

Jest tu kto??;D Alja Diane Krall lubię , bo oprocz tego,ze świetnie śpiewa to jest ładną kobieą.I to jest to z jazzu co slucham Glamur... Bjork jest niesamowita , ma znakomity glos:)Pozdrawiam

Skin ma jeszcze ciekawszy głos.:) Co tu takie pustki swoją drogą? A wiecie kto to jest Krystyna Grocholin-Masło?

Aljia ja nie wiem i nie mam zielonego pojęcia kto to jest Krystyna Grocholin-Masło .Kwiatek dostałam,przecudny,tylko go podlewaj ,żeby nie usechł.Drugą pocztę też dostałam,ale otworzę ją jutro.Dzięki za pamięć.A teraz idę robić toaletę wieczorną bo rano wizyta u fryzjera.Spokojnej nocy i kolorowych snów życzę obecnym i nieobecnym furumowiczom.

cześć Szymcia ja jestem- ale tylko przelotem. Mam dużo pracy w pracy. Ale rzeczywiście pustki tu... zajrzę jeszcze...

No i zajrzałam, a tu dalej nikogo nie ma... Koniec pracy na dzisiaj, idę zaraz do domu. Już dawno nie kończyłam tak szybko pracy...:) Alija- zdradź wreszcie- kto to jest ta Krystyna Grocholin- Masło??? Ciekawa jestem... w życiu o niej nie słyszałam. A powinnam?

Alja- przepraszam- przekręciłam Ci nick- nie wiem skąd mi się tam to \"i\" wzięło... 🌻

Witajcie!!! Pusto tu jakoś,ale rozumiem bo na brak czasu tez narzekam . BUBERKU dzieki za muze. Fotki z ostatniego wypadu w góry jeszcze nie wysłałam ale obiecuje że będą. ZAHIR tobie wysłałam kilka moich zdjęć jak dostaniesz to daj znac.

Witam wszystkich Kaffeterian Wieczornych, rzeczywiście, pusto tu jakoś nad wyraz. Właśnie wróciłam skonana z pracy... Szymcia, twój dar jasnowidzenia, o którym już kiedyś wspominałaś na forum, tak przynajmniej mi się wydaje, najwyraźniej daje o sobie znać. Dobrze kombinujesz z Grocholin... Basiu, nie będę zdradzała kto zacz, bo Szymcia swoich zdolności nie rozwinie...A swoją drogą zdjęcie dostałaś ode mnie?

No ,jestem wreszcie .Cały dzień mialam zajęty przez fryzjera,zakupy .Bea zdjęcia od ciebie dostałam ale nie chcą się otworzyć może coś robię źle,ale postępuję jak w mi instrukcja karze.Ja też wyslalam ci moje zdjęcia przed i po fryzjerze,reszta też dostanie przesyłkę ale trochę bądźcie cierpliwi bo to trochę trwa,jak nie dzisiaj to jutro,nie mam adresu Peny .A właśnie gdzie się ona pdziewa ,tak zamilkła.Teraz idę na dziennik i mój serial,może zajrzę później,to narazie.

Zahir 🌻uszku fotki dostałam i odpisałam ci na poczte. Alja do ciebie fotki tez poszły.

Witajcie kochani🌻👄🌻 Wczoraj do was nie zajrzałam, bo chociaż to niedziela, to miałam bardzo pracowity dzień. Własciwie od południa. Ranek był bardzo przyjemny, sniadanko, kawka, prasa... później poszłam na spacer na cmentarz, zapalić świeczkę mojej mamie, bo mi się sniła- ale to był dobry sen, widocznie chciała tylko mojej obecności... A jak wróciłam z podwórka zgarneła mnie sąsiadka i do póxnego wieczora musiałam znowu \"skrobnąć \" parę pism urzędowych i tak dzień zleciał. Dzisiaj moja córcia okupowała neta razem z kolezanką i za nic nie chciały mnie dopuścić. teraz poszły \"przeszlifowac bruki\" więc mam czas dla siebie. Niestety nie mogę sprawdzić co u mnie jest na poczcie, bo zadna skrzynka nie chce mi się otworzyć :( nie wiem co za czort ... Basiu 🌻 miło wreszcie częściej ciebie wiedziec .... :) Szymciu i Alja 🌻 co wy za szyframi nadajecie , prosze o rozwiązanie - bo jak nie to rzucę urok :P Beatko🌻adresik podałam... , ja też chcę te fotki - zawsze chociaż sobie popatrzę i pozazdroszczę ... Zahir🌻ja też jestem ciekawa twoich fotek, Wizyta u fryzjea mnie też bardzo by się przydała. Ale póki co wkurza mnie zima i zakręcanie się przed mrozami i dlatego z fryzjerem poczekam jeszcze do świąt ... musze tylko zamówicsobie kolejke, ja nie będę robiła zadnej rewolucji na swojej głowie, najwyżej zrobię sobie jasniejszą głowę ... Ja tez zaraz uciekam na film... Buberku 🌻

Bea67, dzięki przeogromne, że fotki i do mnie w drodze; mam nadzieję, że Zahirową fryzurę nową też będzie mi dane obejrzeć... A tak w ogóle, to od Basi41 również nie mam zdjęcia...A bardzo chciałabym...Przyślijcie mi się Babeczki...., jeśli nie ma obiektywnych przeciwskazań..., naturalnie :):):)

Alja- dostałam od ciebie zdjęcie kwiatuszka, moje zdjęcie jedyne, które mam w komputerze prześlę ci jutro. No i jeszcze zdjęcie moich synów i pieska. Ale to jutro. Teraz wyrzucają mnie od komputera, bo piszę już (pracę m.) od 3 godzin. Zahir- ja też poproszę o twoje zdjęcia. Adres jest w stopce. Ja też poślę ci moje jutro- z rana... No spadam, bo zaraz zostanę odciągnięta od komputera siłą... Życzę wszystkim miłego wieczora. Pa

🖐️Beatka ja tez poprosze zdjecia:) Pozdrawiam panie...Kurcze zimno....

Zdjęcia wyslane ale trochę za dużo,ale nie wiedziałam które wybrać.Bea a goferki jeszcze zostały i bita śmietana też,zapraszam proszę meldować o przesyłce.Pa idę spać .

Mnie niestety też dziecko znowu odstawiło od komputera i niestety nie dane mi było byc chocby odrobinę dłużej. Teraz ogląda film, a tutaj jak na złośc net chodzi strasznie i jedyne co mi pozostaje to oszczędzać nerwy i iść spać :( Nawet poczty nie mogę nadal otworzyć. Tak więc przesylam wam tylko 👄 i zycze miłego wtorku. A zaraz niedługo nasze święto ... U mnie w pracy jest ono obchodzone bardzo skromnie, może nawet jeszcze bardziej skromnie. Szef pewnie przyniesie jakąś bombonierkę , informatyk sreduszka z czekolady i to na tyle .... nie będzie ani rajstop, ani goździków .... a szkoda, bo te ostatnie bardzo lubię mimo wszystko.

\"Jakbyco\" Zahir, to do mnie nic nie doszło, a ja uwielbiam nowe fryzury, bo sama nie mam sobie z czego takiej zrobić...

Witam 🌻 Kiedy to zima wreszcie się skończy :( Zamarzłam dzisiaj w drodze do pracy i dopiero teraz po kawie odtajałam, a znowu muszę wyjść na pocztę. Zahir- nie dostałam od ciebie przesyłki. Ja zabiorę się za wysyłanie jak wrócę z poczty...

Nie wiem jak to się stało może dałam za dużo zdjęć.Spróbuję póżniej bo dzisiaj mam dyżur przy Julce.

Bea zdjęcia się uwidoczniły,super ten twó nowy samochód,ale szkoda że będziesz go miała tylko do wiosny.A ja ci zazdroszczę tych gór ,zjeżdżania na nartach,czego ci nie zazdroszczę to śniegu i mrozu u nas ci go dostatek.Rano było -12,kto by pomyślał ,że 7 marca taki mróz.No wreszcie idę bo od Julki coś brzydko zapachniało:O