Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Chcę wam powiedzieć -Dobranoc, jestem padnięta i nie mam siły pisać i do głowy mi nic nie przychodzi.Majeczko,czy pamiętasz o muzyczce instrumentalnej albo o jakiejś relaksacyjnej?Tego mi teraz potrzeba.Całuski👄👄.

Sposoby na ptasia grype: > > 1. Nie bawic sie ptaszkiem. > > 2. Nie chodzic spac z kurami. > > 3. Nie siadac na jajach. > > 4. Nie rzucac pawiem. > > 5. Nie wycinac orla w progu. > > 6. Uwazac na wylatujace gile. > > 7. Nie pic na sepa > > 8. Nie zadawć się z kurami domowymi > > ja już naprawdę spadam

Alja jestem zwolenniczką pomidorowej z ryżem, ale z makaronem też może być, bo lubię każdą pomidorówkę ! ;) Buberku dzięki za V symfonię, fajna ta przeróbka. Zahir prześlij mi proszę swoje zdjęcie, przeczytałam, że innym wysyłałaś, mój adres znajdziesz w poczcie od dziewczyn, nie chce podawać na forum. Czy wiecie czemu Peny się nie odzywa ? Co u niej ? Maja 🌼 Bea 🌼 Diarra🌼 Glamur 🌼 Szymcia 🌼 Basia 🌼 Witaj znowu musiku 🌼

Jednym słowem można założyć klub pomidorowej! Zostało jeszcz w garze, więc zapraszam na jutro. Tylko ryżu, bądź makaronu trzeba będzie dogotować. Wypoczywajcie łikendowo.:)

Cześć dziewczyny!!! Juz nie pamietam kiedy ostatni raz byłam w domu w sobote jak nie praca to wyjazd w góry. Zabieram sie za sprzatanie,bede do was wpadac w chwilach odpoczynku.🖐️🖐️🖐️

d.Dobry:) prosze podeślijcię tę muzę od Bubera, bo widać nie o wszystkich pamieta:( Tak mi narobiłyście ochote ta pomidorówka, że dzis na obiad- pomidorowa z ryżem:) sukses, mój pies prawie po miesiący chodzenia po dworze, zaczaił, czemu służą te spacerki:) 🌻 Znikam, bo wielkie sprzątanie dzis w planach:) 🌻 i czekam na Bethovena:) :) :) 👄

Ja też przyłączam się do pomidorowej,gotowałam ją we wtorek,ale dzisiaj też bym zjadła. Mirindo,zdjęcia próbuję wysłać ale poczta coś strajkuje.Gdy będzie już dobrze napewno pójdą w eter .Szymciu chyba ja pierwsz wstałam,bo o 5 noc była bardzo jasna i źle spalam.O 8.00 miałam już upieczone ciasto i zrobioną sałatkę.Teraz piję kawkę bo oczy coś mnie szczypią i ciąg dalszy sprzątania.Ale już bliżej jak dalej.Wczoraj 7 godz.sprzątałam kuchnię.Rąk nie czuję.A chałupę mam jak stodołę:)Potrzeba mi dwóch tygodni aby zrobić generalne porządki,a nikt mi nie pomaga bo ja samosia.Zajrzę wieczorkiem.

Cześć wszystkim! Oooo jak pomidorowo zapachniało:) Ja też uwielbiam pomidorową pod każdą postacią... i robię czasami taką z papryką (surową podsmaża sie z cebulą na patelni i dołącza do pomidorówki) pyyycha! Strasznie mnie głowa boli - znowu zatoki! Teraz mentalnie i praktycznie łączę się ze sprzątajacymi....... też zaczynam🌻

Ciepłe pozdrowienia dla wszystkich i spokojnego weekendu! Powysyłałam troszkę muzyki, dajcie znać, czy doszła. Buber, zdjęcia dotarły? Basia, mail też? Widzę, że większość wzięła się ostro za porządki, no, mojemu domowi też przydałaby się i zręczna rączka Kopciuszka, tylko gdzie go szukać???

Ciepłe pozdrowienia dla wszystkich i spokojnego weekendu! Powysyłałam troszkę muzyki, dajcie znać, czy doszła. Buber, zdjęcia dotarły? Basia, mail też? Widzę, że większość wzięła się ostro za porządki, no, mojemu domowi też przydałaby się i zręczna rączka Kopciuszka, tylko gdzie go szukać???

Alja 🌻 Buber 🌻 dzięki za muzę, właśnie się ściąga. Diarra - tutaj jest ten adres do sklepu z karmami (znowu nie \"chodzi\" mi gg) www.ewet.pl Zahir... to już może widać koniec tego wielkiego porządkowania...., fajnie mieć dom, tylko przy porządkach lepiej się plasuje mieszkanko w bloku :) ! Pamiętam o muzyczce, ale niestety obsługiwacza jeszcze nie ma (od wczoraj jest u ojca i będzie dopiero wieczorem), ale za to myślę, że uda mu się wysłać Ci coś relaksujacego na niedzielę. Glamur - pogłaskaj sunię ode mnie i od mojego Pinia - mądra dziewczynka:) Beatko🌻 Mirindko 🌻 Szymciu!! przebiśniegi! cudnie! u mnie musiałyby mieć z metr wysokości żeby się przebić... biedne:(

Basiu i Glamur wyslalem wam te muzyczke:) Alja Twoj mąż powinien częściej robic Ci takie zdjęcia portretowe. I na tym filmie masz ladny glos... I dzieki za muzyczkę

Dzięki za muzykę, ale Bubr nie mogę za żadne skarby otworzyc tego pliku:((( tak jakby załącznik był pusty:(

Uwielbiam jak wszystko jest tak dokładnie posprzatane, szkoda tylko, ze jutro będzie po stremu:) :) pies niestety bałagani potwornie, a i moja córcia do porządków sie nie garnie:( :( Mycie okien mi tylko nie wyszło, bo stwierdziłam, że jeszcze za zimno Teraz relaks: dobra herbata i oddaję sie lekturze🌻

Gość lektura to niezly pomysl
Gorsze sa spotkania z zonatymi facetami :D

Co ty powiesz? :) no to pilnuj swijego faceta, jak go jeszcze masz:)

Gość lektura to niezly pomysl
Swojego faceta nie musze pilnowac on nie leci na takie cos jak kochanki.Za bardzo sie ceni.

Witajcie kochani 🌻 5 minut temu wyjechał pan od internetu, miałam awarię, ale już jest po bólu ... Biorę się za czytanie - mam na pobyt tutaj ok. godzinkę, później córcia ma mieć gości ... :(

Ignorujemy...., ignorujemy... Buber, zdjęcia robię sobie sama, hahahaha, a mąż lubi je potem oglądać Szymcia, przemów, do rozumu komputerowi wreszcie, Natchnęliście mnie wszyscy ideą porządku....:) Pomidorowa skończona. Co robimy jutro na obiad?

Witam w sobotnie popołudnie.Mężowi dalam przepustkę ,poszedł na piwko do kolegi.Dzieci się gdzies rozpierzchły a ja tu sama.Aljia jednak Diana Karll bardziej mnie relaksuje.Ale dzięki ,że o mnie pamiętałaś,a dzieciaczki masz naprawdę urocze.Przypomniały mi się moje gdy były takie małe ,też lubiły bywać ze sobą razem.Ale teraz już przytulają się do kogoś innego. Mirindo,zdjęcia poszły w eter. a na obiad chyba zrobię kurczaka bo nie wiadomo jak długo będziemy go jeszcze jeść,a bardzo lubię chrupiącego-aż ślinka mi pociekła.

Chciałam powiedziec wam pa,pa bo syn zabiera dysk:( do jutra...................

Otwieram pocztę - mam nadzieję, że ja tez mam od was pocztę jakąs miłą. Majeczko 🌻 nie poddawaj się tym złym nastrojom, niedysponowany psychicznie bywa każdy z nas. Proponuję z kopa ten nastrój i idzimey szykać przebisniegów. Ja zaczęłam od tego, ze pozmieniałam w komputerach ( domowym i w pracy) tapety , teraz mam piekne wiosenne kwiaty. Szukałam jakiegoś wiosennego krajobrazu, ale nic mnie szczególnego nierzuciło a kolana. A kwiatki są piekne . I od razu mi radośniej , chociaż miałam straszne bóle migrenowe ( u mnie tak zawsze przed trudnymi dniami :( ). Mirindko 🌻 ty też się trzymaj. I koniecznie zaglądaj do nas. Przytul zwierzaczka i już będzie ok. :) Buberku 🌻 Mam poczte od ciebie , ale pan majster zainstalował mi również jakiś nowy program do uzywania internetu i coś nie umiem się teraz nim posługiwac, chcąc zapisać to co przysłałeś wyswietla mi się jakieś okienko, któego z uwagi na swoje \"zdolności\" techniczne nie umiem rozszyfrować. Musze poczekac na córcię i bratanka ( zaraz mają być w chatce :) Ale dzieki bardzo. Alja 🌻 pomidorówka jest super , ma u mnie za kalafiorową drugie miejsce i obojetnie czy z ryżem czy makaronem ...:) Beatko🌻 u mnie ostatni dzień pracy też był ciężki , ale nadzieja, ze weekend za progiem - dodała mi sił . Szef mnioe trochę denerwował , bo miał dobry humor i zajrzał do szafy i wygrzebał wszystkie zaległe sprawy i tym sposobem do tego wszystkie z czym nie daję sobie już od dawna rady, doszło mi jeszcze więcej. Nie wiem jak to wytrzymać. A jeszcze straszą nas kontrolami , no bo w nowym roku to normalka ... jak to mytrzymać, chyba tylko wziąć to smiechem ... Witaj Musiku 🌻 naprawdę dawno cię nie było ... obiecaj ,że teraz już nie uciekniesz na tak długo. Mamy nowe koleżanki , niektórych nie ma :) . Nowe koleżanki są o.k. - ba - nawet bardziej niż ok. W wolnych chwilach poczytasz , to sama się zorientujesz . Nasza tabelka jest na stronie 200 . Zahir🌻 dzieki za sposoby na ptasią grype - w końcy jako pielęgniarka znasz się na tym :P A ja dró bardzo lubie ( mniam), nie boję się tej ptasiej grypy i ptactwo będę dokarniać jak się tylko pojawi - biedactwa wygłodniałe tą okrutną zimą. I będę walczyć z każdym łobuzem, który będzie sią nad ptakami znęcał ( podobno były juz takie przypadki, że zabijają \"na zapas\" ). Pozdrowionka dla Perełki i Julci :) Ja też chcę fotki .Ale jesteś pracuś. Ja tez jestem samosia, bo moja cócia niczym się nie wzrusza na moje prośby i groźby o pomoc do sprzątania ... ja mam mniej hektarów do sprzatania, ale też trzeba się urobić ( tylko 75 m ). Szymciu🌻 całuski dla maleństwa , mam nadzieję, że już zapomniała o wypadku :) Ale wam zazdroszcze tych kwiatków. U mnie jest to niemożliwe, to co było jeszcze do niedawna sniegiem, teraz jest zbitym lodem i to takie warstwy, że nie ma szans na jakiekolwiek oznaki wiosny :( Tylko spiew ptaków czasami o tym przypomina ... Glamurko 🌻 Fajnie, ze Jazza mądrzeje ... pewnie rosnie jak na drożdżach ... Moje sprzatanie czeka na lepsze czasy. Nie mam weny. Majeczko - dzięki za ten adresik , w wolnej chwili zajrzę. Teraz kupuję karmę w wiekszych opakowaniach , jest taniej, ale muszę ograniczać jedzenie suni, bo ma straszny apetyt i niestety tyje :( 🌻🌻🌻 dla wszystkich na udany wieczór ....

Właśnie pokonałam domowników w remika. Hurra! Zahir, kurczak? Jest to jakiś pomysł, może być na słodko z bananami?

Diarra, skoro się poczta otwiera, to ode mnie też dotarła? Czy nadal strajkuje wobec moich załączników? A ja mam tapetę z wiosennym kotem, którego "upolowała" aparatem Małoletnia.

Alja od ciebie też jest jakaś muzyczka ,ale nie potrafię tego ściagnąc , dla mnie to czarna magia z tym nowym programem. Córcia będzie w domu za 15 minut , to zaraz wezmę ją w obroty i niech mnie przeszkoli ... Ale dzieki bardzo ... Szkoda tylko, ze tamta poprzednia muzyczka tak się zacinała ...

Ja ostatni raz w karty grałam jak jeszcze Madzia była nierozłacznym elementem mojego ciała . I w remika grałam bardzo często ... teraz nie mam z kim.

Dolaczam do Waszego grona, ja rowniez mam 41lat.Mysle ze przyjmiecie mnie cieplo, jestem tutaj nowa i nikomu jeszcze nieznana.

Dziewczyny wyslałem wam \"Srenadę\" Witaj Cindy