Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Jak to jaki? Niektórym by się przydało, chyba mało miłosierna jestem dzisiaj. I błędy można sadzać...I też się żarzy...

Gość boresa
Ja przez mojego męża i jego kochankę to nie mam humoru.Niech idzie do n8iej a ja załatwiam rozwód.Po co się ten chłop prosi o zlitowanie?Nie chcę go!

Witaj, Boresa raz jeszcze, może rzeknij coś o sobie więcej, co lubisz, czym się interesujesz, tak ogólnie, dla rozeznania nieznajomej...

Gość boresa
Uwielbiam sport a najbardziej narty.Lubię czytać,szczególonie ksiązki autobiograficzne. Nie wiem co jeszcze napisać o sobie.Myśli mam zaprzątniete tylko jednym. Wychodze już z pracy.Postaram się być poźniej albo jutro.

Witajcie!!! U mnie też chorobowo, Ala ze szkoły przyszła cała wysypana.byłysmy u lekarza i co???.........wiatrówka. Czy ona zawsze musi chorować w okresie przedświątecznym? Przed Bożym Narodzeniem miała zapalenie płuc a teraz to. Jak pech to pech.

Czołem malutkie,u nas mroźne powietrze,ale słonecznie i wietrznie.Byłam na zakupach przedświątecznych,wydałam sporo.Byliśmy nad Wisłą bardzo przybrała jak zgram zdjęci to wam parę prześlę. Bea jak poszło córce, bo moja to jest niezadowolona a za przykład pracowitej pszczoły to mnia podała tylko się zastanawiam gdzie mam żądło.

Witam ponownie. Aneta jest że tak powiem poczęści zadowolona, twierdzi że test był łatwy ale pytania \"głupkowate\" A treść wypracowania bezsensu.

hej ,hej wstał nowy dzień.!!!! Dziewczyny gdzie jesteście???

Cześć dziewczęta i Buber 🌻 U mnie wszystko ok. oprócz tego co źle.....haha, już tylko śmiać się można. Małe dzieci mały kłopot....... mam TYLKO problemy z synem, a tak ściślej to on ma problemy ze sobą i z nauką.....ale jest zdrowy, zdolny, błyskotliwy... tylko nie korzysta z tych darów... moze kiedyś się doczekam..... Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i całuję - jeszcze trochę cierpliwości dla mnie poproszę :) 🌻

Witajcie ponownie. Cisza jak makiem zasiał. Zahir dzięki za fotki, i mam pytanie daleko mieszkasz od tej Wisły??

Rzeczywiście, jak makiem zasiał... Tak to jest, jeśli Szymcia nie zrobi wszystkim rano ostrej pobudki. A ja byłam dzisiaj u fryzjera. Wyczyn nie byle jaki, bo i stosunkowo daleko, a usługa wysoko, na piętrze. Jako właścicielka świeżej fryzury próbuję zejść na dół, a tu do mnie wyrywa człowiek, chcąc mnie wręcz na rękach ze schodów znosić. A na dole rzecze do mnie: \"Bo ja panią doskonale rozumiem. Mój znajomy też miał amputowaną nogę.\" Uśmiałam się setnie. Byłam w jeansach, a gips niewidoczny, hahahaha... Ale przyjemnie, gdy ludzie tak spieszą z pomocą. Zahir - wielkie dzięki za zdjęcia, są przecudne i malownicze. Mało powiedziane zresztą. Już teraz wiem, jak powinno wyglądać prawdziwe przedwiośnie...O maluchu nie wspomnę, słodki z wielkimi oczami... 🌼 🌼 🌼 dla wszystkich! Szymcia, gdzie jesteś?

Dzień dobry !! mówie wszystkim. Dziewczyny już piatek a tu nadal nikogo nie ma. Diarra ,Szymcia ,Peny, i wszyscy inni \" żyjecie\"??? 🌻🌻🌻🌻👄🌻🌻🌻🌻 dla wszystkich.

Witaj Bea, ja żyję! Dołączam do pobudki wiosennej! Pozdrowienia ranne dla wszystkich bez wyjątku!!!! 🌼

Cześć laseczki. Witajcie o poranku. Dzisiaj wstałam o 7.00 co dla mnie jest wyczynem nie lada, ale dziecię wychodziło z chórem szklnym na jakieś wystepy i musiałyśmy się wczesnie zrywać. Dla mnie taka pora to noc. Idę do pracy koło dziesiatej wieć przed dziewiątą jestem w stanie zwlec się z łóża. Gdy pomyslę o tych ludziach , którzy wstają o piatej czy szóstej to naprawdę współczuję i jestem pełna podziwu. Juz teraz nie mogę doczekać się soboty, żeby pospać do dziesiatej. Jestem ciekawa o której Wy musicie się zrywać??? czasem jadę do warszawy porannym intercity i muszę wstać o 3.30. To jakiś horror. Dziś we Wrocławiu słoneczko piekne ale zimno, że brrrr. Wiosna znowu nas omija. Całuję Was wszystkie i zyczę udanego dzionka. Dla wszystkich 🌼. Pa. Haneczka

Haneczko ,moja pora wstawania to 5.30 -6.00 . Wstaje tak wcześniej bo Aneta chodzi do szkoły na 7.15 a wcześniej trzeba przyszykowac jej jakies śniadanko a ja bardzo nie lubie wszystkiego robić w biegu. Zdarza mi sie ciężkie wstawanie ale sporadycznie jak mam ciężką nocke.W sobote czy niedziele najpóźniej wstaje o 8.00.

A moja pora to 6.00/6.15. Konieczność uplecenia warkoczy Małoletniej, rzucenia okiem na strój syna, który coprawda ostro samodzielny, ale jest w stanie conajmniej dziwnie ubrać się do szkoły, a jeśli wszystko odpowiednio iskrzy, musi być rodzinne śniadanie. Jak widzisz, Haneczko, same ranne ptaszki...:)

Dzięki Perełka za pozdrowienia. Właśnie zrobiłam pyszną sałatkę owocową. Ma ktoś ochotę? Zapraszam. Jak ktoś lubi z bitą śmietaną, czeka oddzielnie na chętnych... 🌼

Proszę bardzo...., jest podwójna porcja! A żeby dupsko nie rosło trzeba przemieszczać się po domu krokiem twistowym. Ale do tego potrzebna noga w gipsie, hahahaha...:)

Alja 🌻uszku ja tż poprosze ale bez bitej, ja niestety nie moge sobie na nią pozwolić. Perełko 🌻uszku dużo zdrówka dla ciebie i dla fasolki👄

Nie ma sprawy, malutka porcyjka dla Bei, w takim razie bez bitej śmietany, aby było zdrowiej! A ta fasolka, to była na zdjęciu od Zahir? Czy coś haniebnie pomyliłam? Idę ogarniać moje \"salony\", bo dzisiaj mam wizytę dziewczyn z pracy, ciekawych domowego życia kulawej. A wiatrówka, to ospa wietrzna?