Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻 ILE GODZIN BIJE CZAS,ILE LIŚCI SYPIE LAS. TYLE SZCZĘŚCI I SŁODYCZY, W DNIU URODZIN TWOICH życzy Beata z rodzinką.

Diarruniu wszystkiego naj naj🌻 z okazji urodzinek mam nadzieję,że szamponetki się polały:) Słoneczka jak mijają święta mam nadzieję, że spokojnie a brzuszki nie bolą od nadmiaru jedzonka?:):):)

No witam i o zdrówko pytam. U mnie pierwszy dzień świąt bardzo minął spokojnie,byliśmy na spacerze i na cmentarzu,pogoda marna nie zachęca do dłuższych spacerów jest pochmurno i padał deszczyk.Mam nadzieję,że jutro będzie trochę lepiej i pojedziemy nad morze.Jedzonka też za wiele nie poszło,jak do jutra go nie wetnie to zamrorzę.A tak w ogóle to chce mi się spać i chyba niedługo to uczynię.A, mam dla was jeszcze nową wiadomość Julka zaczęła chodzić,robi to niezdarnie ale przedreptuje po 10 -14 kroków.To zrobiła nam prezent na zająca.

Nie mam słow jak bardzo dziękuję Wam za zyczenia ... jesteście kochane . I mam duzo wiary, ze wszystkie się spełnią. Dzionek zleciał bardzo przyjemnie, gości jeszcze mam w domku , jutro podzielę się z Wami wrażeniami. Teraz dostałam pozowlenie na 5 minut wejścia do neta. Nie wszyscy rozumieja jak to wciąga :( . Jaka szkoda, ze nie mogę Was tak naprawde poczestować winkiem i ciachami .... może kiedys to nadrobimy :) Całuski dla Julki - dzielnie wkraczającej w nowe doznania. 👄 Życze Wam wszystkim nadal miłego świętowania 🌻👄🌻 Jutro po porannej kawce zajrze do Was. Teraz już musze uciekać do gości. 👄🌻👄

Hej Słońca 🌻 Jeszcze raz bardzo dziekuję za życzenia. Imprezke miaam bardzo udaną , miła, wesoła atmosfera. Mój braciszek miał dobry dzień do wypicia i do domciu juz tylko TAXI mogło go dowieźć . Zawiodła mnie tylko kuzynka ( jak zresztą nie pierwszy raz). Zapraszałam ją do siebie , a ona nawet nie zadzwoniła z życzeniami. Już słysze jak się będzie tłumaczyła. Strasznie jest niepoprawna i wydaje się jej, że takie wpadki to drobiazgi ... Dzisiaj ja idę do taty z rewizytą świateczną. Ale najpierw na spacerek do mamy ( na cmentarz) . Pogoda jest piekna, ale w powietrzu wisi ulewa ( a moze nawet burza). Martwi mnie tylko ta droga i to co robią dziciaki pod blokami . Zawsze mnie to denerwowało - tzn. oblewanie obcych ludzi .Dlatego ta część tradycji nie jest przeze mnie lubiana. Miłego dnia wam życzę.:) :) :) :) .

Śmigus-dyngus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dla wszystkich! Diarra, niestety nie ominie cię jednak wirtualny prysznic! I chluuuuust! Wytrzyj szybko klawiaturę.:) Szymcia, dzięki za pobudkę wielkanocną!

Alja :( ale jesteś , zimna ta woda brrrrrrr!!!!! A co tam ! A MASZ i chluuuust !!! :)

Dzięki Diarra, teraz nie będę mogła tu zaglądać, póki komp nie wyschnie! Ale powódź...:)

Mój mąż i chłopcy zapomnieli o nas .czyj o dyngusie .Ale chłopcy okoleżankach nie .delikatnie ale ich obleją wodą.

Witajcie poniedziałkowa. Na mnie tez nie spadła ani jedna kropla wody jakas posucha czy cós????. Kiedy wreszcie skończą sie te święta ? już mam dosyć tego siedzenia i patrzenia na żarcie. Nie lubie, nie lubie, nie lubie, nie lubie.....

Ej dziewczyny !!! Zalałyście mi całą klawiaturę, wcale nie chce schnąć ! :D Ale przynajmniej od Was miałam smigus-dyngus, bo w domku suchutko. Zamiast świętować zaliczyłam dziś z córką wizytę u lekarza ! Moje 14-letnie \"dzieciątko\" ma wiatrówkę ! Ale dyżurujący lekarz był jakoś mało kompetentny, bo na moje pytania wciąż odpowiadał: nie wiem. Któraś z Was, chyba Bea, wspominała o wiatrówce swoich dziewczynek, więc prosze napiszcie mi, ile czasu dziecko musi leżeć w łóżku, a kiedy może iść do szkoły, co wolno, a czego nie w czasie tej choroby. Daję słowo, że lekarz (!!!) na te pytania wciąż odpowiadał mi \"nie wiem\" albo \"chyba\". Koszmarne ! Brawo dla Julki !!! To dopiero zrobiła niespodziankę wielkanocną ! Pewnie chciała dogonić zająca. :D Beatko wstawaj od stołu i idź na spacer !

Hej słoneczka 🌻 Swięta święta i po świętach.............:) No widzę,że niezłą zlewę sobie zrobiłyście ale trzeba przyznac, ze tradycja upada nie wiem czy to dobrze czy źle? Pamiętam swoje dzieciństwo to dzisiejszy dzien mijał zupełnie inaczej ale to było na wsi u rodziny ,ech łza sie w oku kręci:(

Alja właśnie mi się przypomnialo z tymi perfumami ...............moi kuzyni zawsze polewali mnie takimi z kiosku ,,Ruchu,, a wtedy nie bylo jak pamiętacie dużego wyboru czy pamiętacie ten czar ,,Być może,, ,,Pani Waleska,, etc;)

albo i \"Bez\"..., albo...taki bułgarski o zapachu róży, godzinę stałam po niego w kolejce...Jakże cudnie śmierdział...:)

Ale pamiętajcie na tych perfumach się zarabiało, wlatach 80 pracowałam w Czechosłowacj

Julia jest koło mnie ikazała was pozdrowić ,kazała też przekazać że ztatą idą na dyngus