Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniik24

okres 2 dni,objawem ciazy??

Polecane posty

Gość Lumesta
Nadal to samo ... tylko teraz widać taką cieniutką i bladziutką kreseczkę ledwo co widoczną. trzeba się przyglądać. więc...dalej czekam... ;p

Gość Anja76
xzxzxzxz miałam już iść na bete ale znow zwlekam bo nic nie czuję ... poczekam już te kilka dni 15.02 mam termin u lekarza ale nie robię sobie nadziei ...raczej cos moj organizm szwankuje :D nawet piersi juz mnie nie pobolewają jak kiedys ... to juz raczej starość :D :D lumesta dalej trzymam kciuki !!!

Gość Anja76
Lumesta w Twoim przypatku jak najbardziej jest NADZIEJA :D ja ją widze :D super ! powtórz za kilka dni myslę ze wyjdzie druga gruba krecha :) a bete robiłaś? trzymam kciuki :*

Gość Lumesta
Nie, nie robiłam... zrobię test za tydzień i jeśli wyjdzie grubsza wtedy i umówię się do ginekologa, i pójdę na betę.. i w ogóle komukolwiek o tym powiem, bo mój chłopak jeszcze nic nie wie. Szczerze, to nie wiem co o tej kresce myśleć... :(

Gość Lumesta
A u Ciebie Anja, jakieś nowinki jeśli chodzi o miesiączkę ? Masz ? Ile to już się spóźnia ?

Gość Anja76
Lumesta U mnie bez zmian ...nic nie boli nic sie nie dzieje ...10 dni spoznienia... musze czekac do srody ...ciekawe co powie lekarz i jakie przyczyny ?! A jak sie czujesz ?

Gość Lumesta
No wieczorami mam wyższą temperaturę, bolą mnie jajniki i cała macica. wieczorami nasila się ból, ale jest do wytrzymania. Chwilami taki jak przy miesiączce.. poza tym lekko pobolewają mnie piersi... no, i popołudniu jestem tak padnięta, że same oczy mi się zamykają. dobrze że jestem na L4 do jutra to w domu siedzę i mam możliwość drzemki :)

Gość Lumesta
No u Ciebie, jeśli nie ciążą (być może jest zbyt wczesna żeby test wykrył) to możliwe są zaburzenia hormonalne ... zobaczymy co Ci powie :)

Gość Anja76
Wiesz na ciąże to juz sie nie nakręcam bo komplenie nic mnie nie boli ..raczej beda zaburzenia :( napisze w srode co mi powiedział ... no chyba ze wczesniej dostanę @ to zrezygnuję z wizyty i bede obserwować co dalej bedzie się działo! U Ciebie z tego co piszesz to typowe objawy ciążowe :D

Gość Lumesta
Zobaczymy, ale też wolę się nie nakręcać. Testy często są mylne :(

Gość pitulinka
Lumesta - gratuluje, to wyglada na wczesna ciaze!!!

Gość Lumesta
Było by super :) ale słyszałam, że testy często się mylą, np, najpierw jest druga kreska, a następny test potwierdzający przekreśla wszystko, bo już tej kreski nie ma :( Czyli przy wczesnej ciąży tak właśnie testy wyglądają, że kreska jest ledwo ledwo widoczna ?

Gość Anja76
Lumesta Z tego co czytałam to właśnie tak jest :) ale czasem tak jak piszesz jest słabiutka i nic...ale Ty masz jeszcze objawy wiec mysle ze wszystko idzie w dobrym kierunku :D

Gość Lumesta
Zaraz zrobię drugie zdjęcie, w świetle dziennym, bo wczoraj już było dość ciemno... powiem Wam,że stresa łapię. No, oczywiście mam 37.2'C... jeśli ciąża, to wydaje mi się że to mogło się stać z 8 na 9 stycznia 2012 roku. to ile to by było ?

Gość Anja76
to by było 4 tyg :D nie stresuj się ! stres nie wskazany !!! ;)

Gość pitulinka
Wiek ciazy liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.

Gość Lumesta
Możliwe, ale ja miałam to dziwne krwawienie, więc tu jakoś inaczej się to oblicza...

Gość bambiska
no jesli jestes w ciazy, to od ostatniej normalnej miesiaczki...

Gość niebieskakarolcia
no wiec tak, jesli mialas "dziwny" okres ostatnio i test pokazuje slaba kreske, to moze byc tez tak, ze BYLAS w ciazy i ten ostatni "dziwny" okres to bylo poronienie i hormony nie sa jeszcze ustabilizowane, stad ta delkatna kreska na tescie. Dzieje sie tak w wielu przypadkach, dlatego dziewczyny robia test i poakzuje 2 kreski i zaraz okres i dupa.... Najlepiej idz i zrob bete...

Gość ytygyy
u mnie okres zawsze trwa 2 dni ...

Gość Lumesta
o kurczę,......

Gość Lumesta
Ale u mnie nigdy nie trwa 2 dni. Trwa od 6 do 7 dni. Poza tym ten był dziwny jak już duuużo wcześniej pisałam. Był inny niż zazwyczaj, było więcej plamienia niż tego 'okresu'. Co do tego poronienia...robiłam test przed tymi krwawieniami-nie było najmiejszej drugiej kreseczki. teraz robie i jest. mala bo mala ale jest :) Nie bede o tym na razie myslec... zobacze co dalej sie bedzie dzialo.

Gość xzxzxzxz
Lumesta - no nie wiem czy testy az na tyle sie myla falszywych pozytywow jest naprawde malo a Ty moja kochana masz takie same objawy jak ja na poczatku, lekki bol piersi glownie przy sciskaczu i bole macicy jak na okres ktore nasilaja sie w nocy. Nie kazdej z nas beta wzrasta od razu jak szalona. Ja zrobilam test w 31 dc czyli w 3 dzien po spodziewanej byla wyrazna 2 kreska, ale dzien pozniej moja beta byla juz 727 czyli dosyc wysoka, w tym samym okresie wiele osob ma bete o wiele nizsza stad slabsza kreska na tescie. buziaki

Gość pitulinka
mowilam, ze jestes w ciazy......ciesz sie...

Gość xzxzxzxz
Wszystko dobrze zwiastuje trzymam kciuki:)

Gość Lumesta
Kurczę, wiecie może coś na temat śluzu we wczesnej ciąży ? Ja mam mega wodnisty...mega :P aż nieprzyjemnie mi z tym. Mam czasem wrażenie że gdy usiądę zostawię po sobie plamę :(

Gość Martunia82
Mam problem,otóż moje cykle są w miare regularne co 25-28dni,ostatnia moja miesiączka przyszła 4 dni wcześniej i trwała 2 dni a zawsze trwa ok 5 dni,była troche skąpsza niż zwykle,natomiast temp w czasie owolucji az do okresu mam 36,8-37,2,póżniej zawsze spada do ok 35,5-35,6 tym razem spadła do 36,7-36,8,dodam że bolą mnie jajniki,nigdy tak nie było,piersi wcale,wspomnę też że zawsze w czasie okresu bardzo bolał mnie brzuch tym razem zero dolegliwości i bólu.Jak myślicie czy mogę być w ciąży?

Gość ola91
od jakis 2 tygodni wspolzyje z chlopakiem. Nie mial zabezpieczenia, seks przerywany. Dostalam 2 dni temu normalnie okres, nie byl jakos mocno obfity ale byl wiec kupilam tabletki i zaczelam sie stosowac. Dzisiaj czyli 3 dzien miesiaczki okres zrobil sie jakis brazowy.. Nie mocno ale widze roznice. Czy to przez tabletki ? Mam nadzieje,ze tak.. Bo jak jestem w ciazy to masakra. Dodam jeszcze,ze tydzien po stosunku caly tydzien mialam zawroty glowy a czasami straszne skurcze zoladka..

Gość xzxzxzxz
Dziewczyny wszystko jest mozliwe, zaburzenia okresu moga byc spowodowane innymi dolegliwosciami nie tylko ciaza. Same jajniki w ciazy nie bola a podbrzusze i sa to bole przypominajace te na okres. Jezeli jestescie w dniu lub po spodziewanej miesiaczce to prosze kupcie test i wszystko sie wyjasni;))) ola91 tabletki przepisal Ci gine zrobilas badania hormonalne czy to tabsy odpowiednie dla Ciebie......na tydzien po stosunku to za wczesnie na objawy ciazowy...jak sie pojawiaja to sa mylone z nadchodzacym okresem;)))) Lumesta, Anja co u Was?????