Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 艁odzianin

Praca w Mc Donalds

Polecane posty

Go艣膰 torun
prosz臋 niech si臋 odezwie kto艣 z torunia

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 TROJMIASTO NOCKA
w kazdym maku jest zle to tylko pozory ze jest dobrze i zawsze tak jest na poczatku. nikt nie jest tam swiety kazdy obrabia kazdemu dupe a tymbardziej na dniu. Kazdy patrzy sie tylko na siebie a nie na innych. pierdolic Mc Donald's

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byly pracownik
nigdy do mc,donalds.ja pracowalam w olsztynie kolo dworca koszmar kierownictwo do dupy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byly pracownik
to big gowno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byly pracownik
pracowalam tam koszmar gnebia czlowieka niech ktos sie tym zajmie.menagerami z olsztyna bo robi co chca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byly pracownik
zostac instruktorem to pryszcz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byly pracownik
szok co ty pierdolisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik
mac to chujostwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sqnix
Masz co艣 do manager贸w z Olsztyna Lamusie??? Jestes ciot膮 i nie masz si艂 ani zapa艂u do pracy i wymiekasz hahahahhahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byly pracownik
no i jak ktos sie zdecydowal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byly pracownik
nie wymiekam bo wytrzymalam tam prawie 4 lata.to bagno/z ktorego mc jestes.ja z lubelskiej.szukaj se konkretnej roboty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byly pracownik
no co nie masz nic do powiedzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 McNiewolnik
Faktem jest 偶e McWyzysk to norma w ka偶dej budzie, jak si臋 chce troche wi臋cej zarobi膰 to trzeba nie偶le zapier...a膰 czy to po godzinach czy to nan nockach a i tak ci臋 wydymaj膮 na godzinach szczeg贸lnie jak sie jest mgr. Zadko sie zda偶a 偶eby kierownik zmiany wychodzi艂 do domu zgodnie z grafikiem. Stawki banalnie niskie w tych czasach robotnik fizyczny zarabia wiecej ni偶 manger w McD. Jedynym pozytywem tej pracy s膮 ludzie i spoko atmosfera, ale jak tak dalej b臋dzie to w tej firmie 臋d膮 pracowa膰 tylko konsultanci, kierownicy no i ewentalnie asystenci,(kierownik na srewisie, asystent na drive i konsulant na kuchni buchaaa :-))))) Ps Mam nadzieje 偶e ju偶 nied艂ugo zmienie prace. Pozdr dla wszystkich z McD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byly pracownik
co tam big mac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 McNiewolnik
Kto wie ile zaraiaj膮 konsultanci ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jagooo
no wlasnie jakie sa stawki w mc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 big mac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶e co
dlaczego tam pracujecie, jakie macie wykszta艂cenie, ile lat? piszecie, 偶e wyzysk.....dlaczego tam tkwicie? nie czepiam si臋, po prostu pytam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TROJMIASTO NOCKA
mc to wielki syf robie 3 lata na nockach i zamiast sluchac sie menagerow to oni sie nas sluchaja. potwierdze ze menagerowie nic nie robia i szukaja dziury w calym... czepiaja sie i wynosza wszystko co sie da tymabrdziej na nockach bo jest malo pracownikow i nikt tego nie zauwazy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KatarynkaM123d
Hej wam, postanowi艂am napisa膰, poniewa偶 widz臋 偶e wiele os贸b siedzi w tym temacie;) studiuj臋 w Krakowie i mam troszke wolnego czasu, z racji tego chcia艂abym i艣膰 do pracy. Chcia艂abym pracowa膰 na 1/2 etatu np ca艂y pi膮tek i po 3 albo 4 godzinki w jakie艣 dni w tygodniu. Wyb贸r pad艂 na Maca, z racji w艂a艣nie tych elastycznych godzin, chyba 偶e tak nie jest? Tzn czy je艣li m贸wi臋 偶e chcia艂abym pracowa膰 w tym i tym dniu, to tak jest do ko艅ca czy kto艣 mi to zmienia potem? Druga sprawa, chcia艂abym si臋 tam zatrudni膰 na 3 miesi膮ce, czy mog臋 tak, czy na sta艂e? WIem te偶 偶e kokos贸w si臋 tu nie zarobi, jednak mo偶e kto艣 wie, ile pieni膮偶k贸w zarabia si臋 w Krakowie? Aha, i du偶o tu czyta艂am, 偶e s膮 jakie艣 egzaminy, czy cu艣, tzn 偶e trzeba wiedzie膰 ile bu艂ka wa偶y, ile sa艂ata itp, czy ma to kto艣 na kompie? Je艣li tak prosz臋 o przes艂anie na meila: Katarzyna.m@interia.pl. Pozdrawiam i z g贸ry dzi臋kuj臋 za informacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z tymi egzaminami to
mnie rozwalilas :D Seryjnie w tym temaciekto艣 takie glupoty pisal ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KatarynkaM123dd
sorki, nie egzaminy, nie wiem jak to nazwac, ale jakie艣 podobno rzeczy czy cu艣 daj膮 i trzeba si臋 tego uczy膰, a potem nie wiem jak to jest sprawdzane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boka nieboka
masz KOSY a nie egzaminy wszystkie papiery dostaniesz tzn materialy do nauki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 guptas
A ja pracuje w macu i nie jest zle, zalezy od ludzi. Kasa tez nie jest az taka zla -z nadgodzinami mozna wyciagnac kolo 2000, na poczatku wiadomo zaczynasz od kuchni a potem przechodzisz wszystkei inne stanowiska no i jest mozliwosc dostania pensji i szybkiego awansu wiem po sobie. a co najwazniejsze grafik masz elastyczny sam sobie go nawet mozesz ulozyc, a prawo pracy jest przestrzegane. Troche ciezko jest ale idzie przezyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesuafa2000
spr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesuafa2000
ja pracuje od ponad miesiaca w maku. est ciezko. najgorzej jak jest sie z pojebanymi ludzmi na zmianie:( ktorzy za mocn przejmuja sie swoja rola. jak placa to nie wiem. jutro 1 wyplata to sie dowiem czy warto dalej tak sie urabiac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesuafa2000
co do tego ze niedlugo beda tam pracowac sami managerowie i kierowicy to sie zgadzam. ludzie rezygnuja, niektorzy po pierwszym dniu uciekaja. i stali pracownicy rowniez szukaja lepszego zajecia. ale w sumie od czegos trzzeba zaczac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sqnix
do "by艂y pracownik" Ja z maca na lubelskiej.. dobry jestes 4 lata moze 4 dni cooo???????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sqnix
dobre 2000 tys w macu hahahahahahahahaha 2000tys mozesz wyj膮膰 na stanowisku II asystenta a nie jako zwyk艂y cie膰..Max 1000z艂 przy d艂ugim miesi膮cu jako zwyk艂y pracownik Olsztyn

Udost臋pnij ten post