Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łodzianin

Praca w Mc Donalds

Polecane posty

spadaj spamerze, w Mc Cię nie chcieli ??? hehehe :P

Gość Kedziorkowa
Witam! Rany...ale sie ludziska rozpisaliscie.... Ja osobiscie pracuje w Centrum Pracy Mc Donald's oraz w normalnej restauracji Mc Donald's w Gdańsku. Jestem zwykłym managerem. Na rekę mam 1500 zl na cały etat. Jak dla mnie ok...No ale ja nie jestem zywicielka rodziny wiec mi starcza na wsio :) Ta praca jest moja pierwsza i ciesze sie ze tam tarfiłam. Od pocztaku zajeła sie mna konkretna osoba - instruktorka, od poczatku mialam szkolenia, ktos zawsze mi pomagał i czuwał nade mna. Instruktorzy, mgrowie jak i kierowniczka byli cudowni... zwłaszcza ze na poczatku bywałam tam raz natydzien, bo mialam 1/4 etatu i byłam niezle zawinieta :D. Z czasem wszyscy mnie we wszytsko wprowadzili, nie czułam sie jak totalna sierota, nikt na mnie nie krzyczał, grafiki miałam ukladane pod moje potrzeby..zreszta nadal tak jest :D.... Ja zatrudniałam sie 2,5 roku temu... I niestety przez ostatnie lata duzo sie zmieniło. Zaczynali odchodzic ludzie, przez co fakt praca za kilka zloty na godzine pracujac za 5 osob zamiast za jedna była do d***, zgadzam sie z tym. Teraz przez styczen-marzec 2008 mak podniosł stawki, przez te 3 miechy zatrudnilo sie wiecej osob niz przez ostatnie pol roku!!! Przyszło duzo fajnych osob, i zaczyna byc w koncu normalnie... Praca nie jest lekka, ale nie jest tez strasznie ciezkaaaaaa, poza tym im wiecej ludzi tym mniej pracy przypada na jedna osobe...o tym tez trzeba pamietac :D... Co do atmosfery i ludzi...sa extra...oczywiscie zdarzaja sie jakies perelki ktorych nie trawi zespol ale gdzie tak nie jest....W wiekszosci to ludzie młodzi, w mojej restuarcji 90% to studenci, pracuja z nami tez osoby starsze 40-65 lat i tez niezle sobie daja rade...Tylko maja okropne opory przed kasa :) Płace.... jak dla mnie nie sa zbyt wysokie, moglyby byc odrobine wyzsze, nie oszukujmy sie ale z drugiej strony pracownik od ktorego nie wymaga sie doswiadczenia, wykształcenia, kwalfikacji, daje mu sie szkolenie nie moze zarabiac tyle co prezes maka :). Jesli sie ktos stara to naprawde mozna dostac awans z czym podwyzke...Ale nie liczcie na to, ze za to ze po prostu jestecie dostaniecie wszytsko....Trzeba sie czasem troche postarac.... :) Tak jak w zyciu... Zeby cos miec trzeba cos z siebie dac..... :) Pozdrawiam!

Gość szuka pracy xp
chętnie bym podją taką pracę, mam 16 lat. mieszkam w lublinie. jeśli ktoś mógłby mi pomóc piszcie na gg:7168507

Gość Pitaquo
Właściwie namiary można zostawić, gdyby jakiś manager sie znalazł :) Mam 16 i szukam pracy w okolicach Kluczborka(chyba najbliżej do opola). Moje GG:9525599

Gość FD
Łał, przeczytałem całe 40 stron z zapartym tchem. Właśnie takiej pracy szukam, napiszcie prosze w jakiej knajpie w Lublinie jest najgorzej, gdzie najbardziej gonią i poniewieraja pracownika.

Gość FD
Żeby ktos nie pomyślał że sobie żarty robie to opiszę jakie motywy mną kierują. Mam 32 lata jestem elektroautomatykiem, pracuję dwa dni w tygodniu przy uruchamianiu urządzeń przemysłowych. No i właśnie przez to ze pracuje tylko dwa dni i raczej nie ciężko to zaczyna mi rosnąć sadełko :) , pozatym nie mam nic więcej ciekawego do roboty i sie nudze. Zaproponowano mi dorywczo pracę w firmie , której pracowałem przed rozpoczęciem studiów ale niestety w aneksach do umowy w obecnej firmie mam klauzule dotyczące zachowania tajemnicy i nie moge podjąć dodatkowej pracy w żadnej firmie zwiazanej z telekomunikacją. Obecnie zarabiam między 5 a 6 tyś zł na ręke więć nie licze że zarobki w mcdonaldzie jakoś podbudują mój budżet ale pewnie na poliwo wystarczą :) Ps. W poprzedniej firmie pracowałem jako alpinista przy montażu anten telefonii cyfrowej więc moge nawet myć okna w mcdonaldzie na duzych wysokosciach :)

Gość Do FD
Wiesz co,jaja sobie robisz masz 5-6 tys. na rękę i do mc donalds się chcesz zatrudnic hehe zajefajny żart!!!!!!!!!!!

Gość labrador
Do FD jak Ci się nudzi to podejmij pracę na poczcie albo w Smyku jest 3 zmianowa. Na pewno wypełnią Ci czas od dech do dechy za nędzną kasę.

Gość usmat
Hej, wlasnie jutro zaczynam prace w Mc donald, tylko ze z agranica, dokladnie w iralndi, zobaczymy jak to bedzie

Gość FD
Wiedziałem że potraktujecie to jako żart. Jeszcze nikt na mnie sie nie wydzierał w pracy, chcialbym zobaczyć jak to jest :) Może troche jest to masochistyczne ale przecież nie zakazane ;) Czy w mcdonaldzie mozna ustalac dyspozycyjność co tydzień ? czy tylko przy podpiswaniu umowy? Mam zajęte zawsze dwa dni w tygodniu ale czasami sie zdarza że prace mam przesuniętą na ine dni

Gość KurczakAlfred
jesli masz 1/4 , 1/2 etatu , to grafik mozesz sobie co tydzien bez problemu ustalac, zreszta na wyzszych etatach tez da sie dogadac co do grafiku

Gość Marceli
A Ty sqnix masz Julita na imię?Bo z tego,co czytałem na tym forum to chyba facetem jesteś,a za innych się wypowiadasz.Do Ciebie uwag nie miałam,więc nie musisz być czyimś obrońcą.Owszem skoro proponujesz to przyjdę i opowiem o swoich uwagach,ale nie Tobie,a kierowniczce,bo takie zachowanie,jakie ona prezentuje to już zakrawa na ironię.

Gość sqnix
Marceli cweli :-) Nie osmieszaj sie lepiej, sam zrobisz z siebie wiekszego błazna, co z tego ze pójdziesz, zostaniesz zmyty szybciej niz Ci sie wydaje.Widocznie masz faszystowska morde i nie zasługujesz na lepsza obsługe.Niestety ale to sie stało .....

Gość Pitaquo
KFC? Ciekawy temat :P ktoś tam pracował? Zatrudniają od 16 czy 18? :D

Gość alutka_87
ja pracuje w KFC. Zatrudniają od 18.Nie mam praktyki w Mc więc ciężko mi porównać.

Gość Pitaquo
A co do McD (osoby nieletnie) to sprawdzają świadectwo ukończenia gimnazjum i jakiś papierek o przyjęciu do liceum?

Gość Pijana_sikawkowa
pitaqo muszisz miec zaswiadczenie ze uczeszczasz do danej szkoly:)

Gość Marceli
do sqnix: Coś Ci się chyba pomyliły osoby.Ja się z chamstwem nie awanturuję.A Ty chyba kochasz ta pracę,bo takich "cennych" porad udzielasz.

Gość raceboy666
co wy tam wygadujecie!!!ja pracuje w MC na pełny etat i dostaje 1300zł a pracuje od 9-17 + nadgodziny i nie narzekam...

Gość byly pracownik
guwno placa w mc donalds i kierownictwo do d....

Gość Szopa
Potrzebuje pracy

Gość Szopa
Jako webmaster

Gość Szopa
Ja jako webmaster

Gość Szopa
Potrzebuje jakiejś pracy jako webmaster

Gość stinkhole
Hej. Gdzie odbywały się wasze rozmowy kfalifikacyjne? w siedzibie danej restauracji?

Gość papryczek
A jak jest z językiem angielskim? Sa jakies specjalne wymagania? Jak wiadomo, tam przychodzą różni ludzie i zagraniczini turyści tez. ..

Gość byly pracownik
po co ci anielski w macu? nie potrzebny. rozmowy odbywaja sie w restauracjii. pyaja czy podoba ci sie mc donalds i czemu chcesz tu pracowac. duzo sie usmiechaj to napewno cie przyjma -powodzenia

Gość ololcia
czy wie ktoś może czy w tym roku Mc Donlad'ś organizuje akcję"zarób na wakaćje" dla osób w wieku 16-18 lat??

Gość KurczakAlfred
ololcia - tak w tym roku ta akcja bedzie rozniez i chyba bedzie powtarzana co roku bo mc donald's z roku na rok bedzie teraz pewnei coraz trudniej z sila robocza

Gość ololcia
yhymm,thx