Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-Drechol

ta wszystkie dziewczyny tak sie smieja z dresów a i tak sie z nimi prowadzają

Polecane posty

Anty, przygłup z ciebie taki, że aż podejrzewam prowokację. Przypuszczam, że kobieta rzuciła cię dla jakiegoś drecha (sama nie wiem, co gorsze - paker z karczychem szerszym od głowy, czy ty) i teraz wylewasz żale.

Gość Minako
No chamski :) to HAMSKI to mi sie wzieło od BeckHama no cóż :P

Anty-Drechol - nie wszystkie dziewczyny się śmieją z dresów i nie wszystkie się z nimi prowadzają - generalizujesz niepotrzebnie. Dresy - to taka szczególna :) grupa facecików, do której lgną szczególne :) dziewczyny ;)

Gość Anty-Drechol
taka prawda, ze dzisiaj dla wszystkcih dziewczyn słowa dres i przystojniak zanczy to samo. dresirze są cool, modni, na manieczki chodzą, z zimnymi łokciami jezdza, ale super kozaki. i kazda tak mysli tylko sie wstydzi przynac.

Gość a wszyscy
faceci leca na lalki barbi :p

Gość ave generalizowanie
Tak. WSZYSCY faceci marzą o laskach w rożwych kubraczkach i z tipsami i skórą spalona na pomarańczowo w solarium, które słuchaja hip-hopu i techno. WSZYSCY. Ty też Anty-Drechol tylko wstydzisz sie przyznać. :classic_cool:

Gość Minako
Mnie sie wydaje że o czymś tu zapomniano. Każdy ma inny gust, a o gustach sie tutaj nie dyskutuje. To że widzieliście na ulicy jakies pary typu dres-barbi to ok, ale nie róbcie już generalizacji. Gdyż są osoby takie jak ja ktorych dresy, blokersi nie kręcą. I ci tacy jak ja czują sie dziwnie jesli sie generalizuje w taki sposób. Ja jak już pisałam lubie metroseksualnych i nic tego nie zmieni. A poza tym nie każdy blokers=dres jest tak głupi i nieinteligentny i szpanerski jak piszecie i nie każda kobieta typu barbi jest pusta i głupia widocznie ma taki styl. krzywdzicie innych oceniając tak osoby po stereotypach.

ejże, nie uwierzę! czyżbyś nie słyszła o narodowej akcji zorganizowanej prze LPR? ochotniczki - te mądre, wartościowe, które chodzą z dresiarzami mają na celu wyciągnięcie ich z tego szamba debilizmu. ona ich uwodzą, uzależniają od siebie, apotem prowadzają do biblioteki, teatru, kościoła i do galerii... na prawdę nie słyszałaś o tym?!!!!! tak się ratuję naród polski przed zagładą w UE

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
taka prawda, ze w Polsce im ktos glupszy tym bardziej cool. bo jak ktos jest madry to uchodzi za glupiego kujona.

Gość temat jak temat
Mam męża radcę prawnego - jeździ Beemką , chodzi z psem na spacery oczywiście w dresie , w tenisa tez gra w dresie a do pracy pogina w garniturku - więc jestem żoną dresiarza ??????????

temat jak temat no coż nie wszyscy mogą byc normalni. Nie przejmuj sie. Zasugruj mu że widziałas w tv że w tenisa sie nie gra w dresach. :D

Gość dresiarze to
spoko kozaki :] fajne fury maja i muskuły :]

Gość mi się wydaje
że "A ja kurwa" pokazal kim są wlaśnie prawdziwi dresiarze. Agresja, przede wszystkim agresja! :D

Gość Anty-dresiara
co jak co, ale mentalnosc typu co drugie slowo "przecinek" to najwieksza wiocha na swiecie! nie rozumiem kompletnie tych dziewczyn ktore z nimi chodza, nie wazne czy rozowe czy nie, ale ja bym sie wstydzila jak bym miala takiego frajera przy sobie i on mowiac do mnie by przeklinal, i tu popieram autora tego postu, ze dres nie musi miec na sobie dresu, zachowanie zdradza poziom takiego czlowieka. a najgorsze jest jak takie debile zaczepiaja ludzi bez powodu, przepraszam ale mentalne dresy to plaga i wkurza mnie to ze musze z nimi zyc w jednym miescie! pozdrowienia dal przeciwnikow mentalnych dresow!!!!

Gość odpierdolcie sie od
dresiarzy. dziewczyny ktore ich krytykuja nie maja u nasz szans! a faceci ktorzy nas krtykuja nie maja z nami szans i nam kozactwa zazdroszczą!

Gość dresiarz to potega

Gość tiaaa
a ja sobi etak mysle ze ty autorze pijesz do tej kasy i bmki na ktora Cie nie stac

Gość dres potęgą jest i basta
kazda normalna dziewczyna marzy o dresiarzu :)

Gość slaweninho
mam to gdzieś nie interesuje sie takimi pierdolami