Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Semper

Czy powiedzieć żonie, że jej mąż ma romans?

Polecane posty

Gość Semper

Na innym topiku szukałem pomocy, zeby poznac adres gościa.. Nikt mi nie pomógł, ale sobie poradziłem... Teraz mam dylemat: - czy zadzwonic do faceta, zeby raz na zawsze odpieprzył sie od mojej zony.. - czy zadzwonic do jego żony i poinformować, ze facet ma romans z moja żoną.. Mozna głosować.. Kto jest za którym rozwiązaniem.. bedę zaglądał od czasu do czasu...

Gość Semper
Nie, nie wyrocznia... ale dłużej nie bedę tolerował tej sytuacji.. i coś muszę zrobić..

Gość laska taka ze hej
zapytaj zonę, a najpierw sie upewnij czy ci sie nie wydaje

Gość lol_
Semper, a jak tam twoj topik o detektywie :)?? Czyzby nie mial wziecia, i zalozyles nowy???

Gość sie rozwiedz moze

Gość Semper
z żona nie będe rozmawiał, bo ona wie, że jest na warunkowym... Miałem nadzieję, że romans upadnie z upływem czasu.. mija kilka miesięcy a oni dalej romansują - tu musze wyjasnic, że przez internet i telefony, SMS-y..

Hmmm zastanów sie co Ci zrobiła ta biedna nieswiadoma kobieta. Jeśli już musisz to porozmawiaj z żoną lub tym facetem, który sie do niej dobiera . A masz pewność, że żona Cie zdradza. Jesli nie zrobisz krzywde innemu małżeństwu. Jedno jest pewne nie mów tej kobiecie, ze maz ją zdradza to nie fair

Gość laska taka ze hej
a co ona wiezień sumienia jest??? kucze, hę???!

Gość Semper
zdrada fizyczna to była rok temu, stąd ten warunkowy pobyt żony w moim domu. Wycierpiałem ile mogłem, serce wytrzymało, ale nie widzę żadnych objawów skruchy, wyrzutów sumienia, a co najgorsze, że to nadal trwa... wirtualnie, ale trwa... mam tego dość..

Gość laska taka ze hej
to ja juz wole byc stara panna - nie móc nawet z nikim pogadać. Dopoki do niczego nie doszlo,nic sie nie stalo. Albo ty masz zespol Otella, taki zazdrosnik byl. Tylko jej nie zabij z zazdrosci.

Gość laska taka ze hej
mezczyzna szuka kochanki zeby zostac przy zonie, kobieta szuka kochanka,zeby odejsc od męża - nic o tobie nie wiem, moze nie jest wam tak caliem super razem?

idziesz na łatwiznę.....decyzja nalezy do ciebie ale prawda w jakis sposób powinna wyjść tylko nie każ decydować innym to nie audiotele

Gość laska taka ze hej
wazne przede wszystkim jest to, co sie robi a nie to co sie mowi - mnie chcial zbajerowac facet, kktory dopiero co zlozyl pozew...mial metlik w glowie, ale rwal na boku. Faceci tez nie są bez winy. Sam musisz wiedziec, czy sprawiedliwie ja osądziles.

Gość Semper
wiem, że tamta kobieta jest bardzo zazdrosna, jak wraca ze słonecznej Italii gdzie ciężko pracuje na utrzymanie rodziny, to facet prawie nie ma możliwości korzystania z kompa.. Grzeczniutki wtedy... Czy uwazacie, że lepiej nie wiedzieć o zdradzie? I zyć w nieświadomości?... A może właśnie lepiej żeby wiedziała...

Gość laska taka ze hej
koleś - a co ci to da?

Gość Semper
Genek - też tak myslałem na początku.. ale się okazało, że mam psychiczną blokadę... nie potrafie sie zbliżyć do żadnej kobiety (próbowałem) bo zaraz mi sie pzrypomina co mnie spotkało i co sam przezyłem..

Gość Semper
Kwiatuszek - z domu nie wywale, bo bardzo dobrze gotuje, dbam o swoją opinie w srodowisku i w rodzinie... kontakty seksualne mam satysfakcjonujące, żal mi dzieci, co by pomyslały, że matka się puszcza?

Gość spoko koles
aaaa, no to mamy jasność kolego. Jestes umoczony na zawsze, skoro są dzieci. Zrobila ci parkę /mądra kobieta/ i teraz ma spokój. ha ha

Gość taka laska ze hej
nie poswięca ci uwagi - caly problem. Moze ty jej nie poswiecales? Gary, dzieci - i tomialo byc cale jej zajęcie. A jak sie dowiedzialesze zdradzila?

Gość Semper
Agentka - własnie mam inny pogląd na sprawę.. chcę, żeby to tamten facet zakończył romans. Decyzja będzie moja, a tutaj rozpatrujemy tylko rózne mozliwości, co by było... (zaczynam mówic jak Wałęsa :D)

Gość mlotek
wbij tutaj mlotkiem ludziom do glowy o co Ci chodzi bo ja czytam i nie rozumeim, zgaduje, ze nie jako jedyna