Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Semper

Czy powiedzieć żonie, że jej mąż ma romans?

Polecane posty

-----> Genek w gomookach---> str, 1 topiku , Twojpost: przy jednej dziurze? TY taki PRAWORZADDNY i PRAWOMYSLNY? do autora: pogadaj , z zona, i .. facetem , po co od razu wtapiac w gowno niewina Zone ,faceta?Poza tym - pomyśl , gdzie lezy TWOJ bład?! Moze za mało czułości? za mało milch słow? Pomysl , co dajesz Zonie, od siebie? Wspolczuje , ale daje i pod rozwagę inne sprawy....

Gość Semper
Jolka - rozumiem co masz na mysli... Ale jak nagle zacząć mówić duzo, kiedy zawsze mówiłem tylko to co konieczne i przygotowane.. Nie jestem spontaniczny.. Zapewniam Cie, że nie powiadomie jego zony, jesli ten romans się skończy, aż tak mściwy nie jestem.. Najchetnieju bym się z nią przespał :D bo to kobietka zupełnie inna od mojej, drobna, 160 wzrostu, piwne oczy i czarne, kręcone włosy... Zawsze mi sie takie kobietki podobały, ale zycie poszło inaczej.. Widziałem ją kiedyś na zdjęciu, gdy jeszcze żona mi pokazywała zdjęcia od tego faceta..

Gość Semper
Jolka - mowisz żeby porozmawiać z facetem.. boje się trochę, w dyskusjach zwykle przegrywam.. tak jak na tym topiku pisanie idzie mi lekko, moge napisać wszystko, natomiast mówienie przychodzi mi z trudem.. Żona mówi ,że nawet pokłocoć się ze mną nie można.. tak, po co mam sie kłócić, jeśli zaraz wychodzi na to ,że jestem winny? nawet tak jak w piątek, kiedy niesłusznie oskarzyłem ją o zdradę z facetem z drugiego końca Polski? (nierealne)

Gość Semper..
podciagam.. a co mi to przeszkadza..

Gość taka laska ze hej
ja tez mam 160cm ;) ..ale nie o tym mialo być... sluchaj, co Ci szkodzi, że ona z nim gada? Do momentu, gdy nie informuje go o tym, o czym nie powinna niech sobie gada na necie.

Gość Semper..
taka laska.. - wczoraj i dzisiaj jestem juz spokojniejszy, zona zachowuje się bez zarzutu... obiad z dwóch dań, aktywny i udany seks w południe zanim dzieci wróciły ze szkoły, posprzątane w kuchni i nie pcha się do kompa.... Na razie odpuszczę, będę tylko kontrolował o czym gadają.. zresztą może już będzie spokój?

Gość taka laska ze hej
i po co ja tyle czasu poswięcilam na ten doktorat? tego aktywnego i udanego seksu to wam trochę zazdroszczę ;)

Gość Semper
taka laska -jesteś?

Gość Semper
podciagam, a co tam..

Gość Semper
i znowu mam wątpliwosci czy dobrze robie..

Gość zona28788
zrób i to i to zadzwon do faceta i do jego zony

Gość Semper
jejku, powaznie mówisz? na razie zony nie powiadomię bo sie okazało że wyjechała do słonecznej Itali..

Gość Nie Marianna
Powiedz semper - ty nie masz poczucia, że brak zaufania to tragedia w związku?

@Semper Wiesz, nigdy nie lubiłem wkraczać w cudze życie, tak jak nie pozwalam nikomu integrować w moje (nasze). Po przeczytaniu twoich wypowiedzi (jeżeli temat nie jest prowokacją, a wypowiedzi są szczere), to stwierdzam, że nie nadajesz się na \"wybawcę\" dla samego siebie. Trochę z Ciebie taki \"lukrowany pierniczek\"... Nie dziwi mnie to, że porady szukasz na forum, choć prawdą jest, że pomocy dla siebie tu nie znajdziesz. Wydaje mi się, że wogóle nie potrafisz wziąć spraw w swoje ręce. Jeżeli chodzi o zdradę (o której już wiesz) to na Twoim miejscu bardziej martwiłbym się o to, żeby za jakiś czas nie okazało się, że pozostała Ci jedynie praca i ewentualnie zasądzone alimenty. Zastanów się nad tym poważnie - to nie jest osąd, tylko moje wnioski - nie musisz się z nimi zgadzać. To że nie pijesz, nie palisz, nie szlajasz się, itd. nic nie znaczy, może gdybyś to właśnie robił, twoje życie z obecną partnerką potoczyłoby się zupełnie inaczej... Pozdrawiam.

Gość wtargnięta
Uważam, że nie poniewasz biedaczka mogłaby doznać wtrząsu jakby dowiedziała się tego od osób trzecich. A nieraz bywa tak, ze to co uważam się za romans jest zwyczajnym koleżeńskim spotkaniem. Różnie bywa w życiu więc lepie się nie wtrącą w czyjeś prywatne życie.

Gość Nela Osinski
zdecydowanie zadzwonic do jego żony i poinformować, ze facet ma romans z moja żoną.. exfacet mojej przyjaciółki tak zrobil i błyskawicznie, w przeciągu tygodnia ukrecil romansowi łeb ...

Gość dominujaca
POINFORMUJ JEGO ZONE ; A MOZE ONA PIERWSZA OBIJE PYSK TWOJEJ ZONIE A TY UMYJESZ RECE

Gość MessiMessi
Ja bym się podłączył i byłby trójkącik. Byłoby super