Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Semper

Czy powiedzieć żonie, że jej mąż ma romans?

Polecane posty

Gość taka laska ze hej
...czyli męskie ego - w sumie to rozumiem, ty bulisz na utryzmanie tego lunaparku a tu takie coś - obcy gość ma rozrywkę a Ty czujesz sie zepchniety na dalszy tor Young man, there's no need to feel down. I said, young man, pick yourself off the ground. ...you can have a good meal, You can do what about you feel ...

Gość taka laska ze hej
ty to jak Rod Steward ....I am sailing...=ja jem sernik, ale chcę mieć wszystko co najlepsze a nie widziales jak ja brales,z etak bedzie? moze nie zaspokajasz jej jakichs potzreb? zamilkł?

Gość aloonkaaa
Semper...do której pocji się bardziej skłaniasz?

Gość taka laska ze hej
mowię wam, facet sie wq...il, ze on robi na to wszystko a jakis koles ma rozrywkę. Tylko, ze z 2 dzieci to ciezko ci bedzie...chociaz w sumie nie...jesli znajdziesz panne, ktora nie chce miec dziecka z tobą, to moze byc ok

Gość Semper
taka laska - dziwne zachowanie kazało mi sprawdzic archiwum na GG i wszystkiego sie dowiedziałem ale po fakcie. Mam na wszystko dowody na pismie, na wypadek rozwodu.. a teraz znowu się dziwnie zachowywała, chowa komórkę, zniknął biling za komórke zanim do niego zajrzałem. Ona doskonale wie, że ją kontroluje i do tej pory jej to nie przeszkadzało. Zrobiła się zbyt nerwowa, jakby znowu chcieli sie spotkac.. Przecież niedługo bedą mieć "rocznicę" Właśnie, akurat wtedy wyjeżdżam na szkolenie na tydzień, czy mam zostawic samochód w domu tak jak zwykle? i ryzykować, że spotkaja się w połowie drogi?

Gość taka laska ze hej
a czy nie przyszlo Ci do glowy, ze to sie nie powtorzy? Czlowiek to nie zwierzę - powiedz jej"ufam ci, że nie zrobisz nic wbrew naszej rodzinie i dzieciom" i tyle oz k....m..., jak mozna tak spekulowac, jak baba. Myśliwy sie znalazl co myśli i myśli.

Gość Semper
agenta - za mało znam angielski - chodzi o dobre mięso? ale to ma chyba jakieś inne znaczenie..

Gość Semper
chce wierzyc ze to sie nie powtórzy.. ale byłbym spokojniejszy, gdyby sie skończyło.. Tym bardziej że facet jest rzeczywiście sympatyczny, rozmowny, żartobliwy, znajduje dla niej wierszyki w internecie, piosenki o miłości, zdjecia z misiami i tym podobne słodkosci.. Stanowi dla mnie zagrozenie, przyznaje..

chodzilo o dobry posilek semper DOBRY POSILEK pomyslalam sobie, ze czasami wyobrazenie malzenstwa kobiety i mezczyzny bardzo sie rozni, ona chce byc w zwiazku a facet potrzebuje matki i kochanki w jednym, chyba tak jest w tym przypadku, napisales, ze dbasz o swoja opinie, ale nie napisales czy dbasz o zone. Zona dobrze gotuje, ale czy Ty robisz cokolwiek zeby jej pomoc?masz satysfakcjonujace kontakty sexualne, a ona?? Wybacz, jesli po Tobie\"jade\"ale sam sie wystawiles

Gość taka laska ze hej
jesli to stanoiw dla ciebie zagrozenie to i ty i zona jestescie niedojrzali do zycia w rodzinie obrazki z misiami....buahahahhaha

Gość taka laska ze hej
ha ha ha :D jeeezu, trzymajcie mnie.............................:D ha ha ha

Gość Semper
taka laska - jestesmy małżenstwem 19 lat... Zawsze zależało mi na tym, żeby ona miała satysfakcję w seksie, mam swiadomość, że facetowi wystarczy ta jedna minutka.. Opanowałem do perfekcji seks oralny, zeby stosunki trwały jak najdłużej, pieszczę wszędzie, całuje wszędzie... kochamy sie tylko tak jak ona chce i tylko wtedy gdy się na to zgodzi.. Jeśli w łózku powie mi że jest zmeczona - ok, pocałuje w policzek i śpie.. Dobra, ja tez pracuję, musze wyjść, ale wrócę..

Gość Semper
Agentka - tak, pomagam żonie.. Nie codziennie, nie zawsze, ale potrafię umyć naczynia, łazienkę, czasem coś ugotuję, tylko ja albo syn odkurzamy w domu. Pomagam w ogródku. SAM prasuje sobie wszystkie rzeczy, sam piorę sobie skarpetki. Ale jeśli widzę że pracuje sama to jej nie przeszkadzam - nie potrafi powiedzieć "pomóż mi..". Jeśli nie potrafi poprosić to jej problem..

Gość Zdziwionaaaaaaaa bardzo
Semper, dziwny jesteś. Ja jakbym wiedziała, że mój mąż mnie zdradził i nadal to robi, to fuuuuuuuuuj na Boga nie utrzymywałabym z nim żadnych kontaktów seksualnych, brzydziłabym się go dotknąć!! A ty chcesz dalej z nią być, dziwne naprawdę. Oczywiście, że poinformuj o wszystkim żonę tamtego. Dlatego tamta biedna kobieta ma pozostać nieświadoma tego co jej mężulek wyprawia??

jesli sie ze soba tylko przespali to to nie jest grozne ale jesli sie przy swiecach trzymaja za raczki i tru tu tu sobie czule to chlopie masz juz po ptokach.

semper przedstawiasz tutaj tylko swoj punky widzenia i to jest normalne, zdziwilabym sie gdybys wychwalal zona a wine zwalal na siebie, ale prawda jest taka, ze jak pojawia sie osoba trzecia w zwiazku to jest wina obu stron pomysl o tym

Gość szarpnięta
No tak urazona meska duma. Wlasna zona przystawia rogi mezulkowi... hehe Widocznie na to zapracowales slonko A jesli zechcesz robic z siebie durnia dzwoniac do jego zony to prosze bardzo... Jesli cos naprawde do siebie czuja to przyspieszy to tylko pewne sprawy ...

szarpnięta.. wolisz życie w nieświadomości ? No to przynajmniej tłumaczy głupotę naszego narodu. Wiekszość z nas woli sie oszukiwać.

Gość szarpnięta
Wiesz Stalker czasami nieswiadomosc jest zbawienna Ciekawe czy jest w Twoim zyciu chociaz jedna osoba ktora wie o Tobie wszystko...? Naprawde wszystko ... Nie masz zadnych slodkich tajemnic? Nie wierze...

Gość szarpnięta
Kazda zdrada ma swoj powod Jesli w malzenstwie jest super to cos takiego nie ma prawa bytu I jeszcze dam Ci rade ... Nigdy nie mow nigdy ...

szarpnięta.. nie znamy powodów więc nie możemy o nich mówić. Mnie chodzi o uczciwośc. Jeżli jeszcze w polsce ktoś rozumie takie słowo. I kto mówi nigdy ?

Gość zamiast sie wyklucac
przeczytajecie sobie przynajmniej kilka ostatnich wypowiedzi

Gość do Semper
ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do jego żony a nie do niego! Zapewne podczas rozmowy z nim padłyby ostre słowa a on miałby tylko satysfakcję,że Cie wkurzył!Z nią może pogadałbyś spokojnie a ona niech wie,jakiego ma męża.Sama mam zamiar zadzwonić do męża jednej zdziry :p

Gość szarpnięta
Ok ja wcale nie mowie ze jest to w porzadku ... Tylko nie zawsze zycie uklada sie po naszej mysli ... A powiedziec o tym glosno trzeba miec cholerna odwagę no i nie ukrywam chodzi tez o wzgledy ekonomiczne. Zycie to nie bajka... Obyscie nigdy nie znalezli sie w podobnej sytuacji..

Gość nie tylko ten facet ma
zakończyć ten romans! To Twoja żona musi go zakończyć! Ona musi w końcu podjąc decyzję, czy być z Tobą czy z nim! A nie zachowywać się jak lafirynda! : o

Przejrzalem tylko kilka odpowiedzi, wiec nie moge powiedziec, ze wszyscy tak pieprza ale nasuwa mi sie tylko taki wniosek: Jak facet zdradzi to kawal ch.. z niego ale jak kobieta to widocznie facet jest temu winny i sam sobie na to zasluzyl, brawo, glupie jestescie, ze az sie rzygac chce :o Oczywiscie te ktore tak mowia :o