Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolin

o wszystkim......20 latki i przyszle i obecene mamusie

Polecane posty

Kasiu a dlaczego podejrzewasz ciążę? Spóźniła Ci się miesiączka, czy masz jakieś inne objawy?? Jeśli masz jakieś wątpliwości w przypadku spóźnienia miesiączki zrób test ciążowy, on rozwieje Twoje wątpliwości! pozdrawiam i głowa do góry, bo po burzy zawsze pojawia sie słońce :)

Gość Kasia79
wlasnie miesiaczka spoznia mi sie juz 5 dni... wczoraj robilam test wyszedl pozytywnie. nie mam zadnych objawow ciazy procz tego ze pobolewaja mnie piersi - ale nie jakos specjalanie mocno. dzis pobolewa mnie podbrzusze i nei wiem o czym to swiadczy - moze o rosnacej macicy... kiedys robilam test tez po spodziewanej miesiaczce i wykazalo ciaze a drugi test robiony nastepnego dnia ze ciazy brak. ale wiesz, tym razem mam przeczucie ze bede mama... dziekuje za slowa pociechy:) ja tez wiem ze bedzie dobrze ale dzis slonce mam za chmurami:(

Kasia79 nie martw sie:) przeciez dziecko to powod do radosci:) nowa istotka ehh:) ja moge byc w podobnej sytuacji co Ty:) nie bede robila WIELKIEJ tragedii jak zostane mamusia,ale...wlasnie jest ale:( co ze szkola?jak sobie z tym wszystkim poradzimy?tyle pytan na ktore narazie nie ma odpowiedzi...przynajmniej mam oparcie w chlopaku,jestesmy razem 15 miechow,niby nie duzo ale zdarzylam poznac jego wady i zalety,wiem ze nie zostawi mnie i bedzie sie nami zajmowal,ostatnio powiedzialam mu ze okres mi sie spoznia,heh normalnie to juz sie poczul ojcem:D Bralam tabletki anty przez niecaly rok,jakies 3 tyg temu przestalam je brac,czekam na okresik (podobno moze przyjsc tydzien pozniej niz planowany) wiec zobaczymy... pozdrawiam Was dziewczyny!🌻

Gość nana_nana
A ja jestem w okropnej sytuacji....mam dziecko, mieszkam z rodzicami chlopak u siebie. oboje nie pracujemy...pomaga mi mama jak moze ale to niewiele, nie sadzilam ze tak tragicznie bedzie,bylam pewna ze bedziemy mieszkac razem jak tylko sie malutka istotka urodzi a tu zimny prysznic - nic z tego. slubu nie mamy,choc dlugo juz jestesmy ze soba bo w sumie to po co...i tak nie mamay gdzie mieskzac razem. gdybym wiedziala ze tak bedzie wczesniej to... sama nie wiem. mam czesto doly z tego powodu, czuje sie winna tego wszystkiego...wolalabym zebym wogole nie miala dzieci niz zeby bylo tak jak teraz jest!

Kasiu, jeśli chcesz mieć wiekszą pewność zrób test ciążowy z krwi w laboratorium. Życzę Ci wszystkiego dobrego :)

Gość Karolin
witam Was! wiecie ja jakby byla w ciazy to bym sie cieszyla jakos by to musialo byc ale troszke z tym poczekam !! mam pytanko do Winogronaka, co robilas ze tak schudlas?gratuluje podpowiedz mi jakis wsakzowki,ja prosilam wczoraj ostatnich gosci wyjechalismy o 16 a wrocilismy o 1 w nocy dzisiaj ide do pracy na 2 zmaine i barzdo mi sie nie chce pozdrowionka

Karolin:) zaczelam od diety kopenhaskiej a potem liczylam kcal:) 1000kcal na dzien,jesz prawie wszystko co chcesz tylko nie przekraczasz limitu:) i tak schodzi 1 kg tygodniowo:) od tygodnia jem 1100kcal,jestem na etapie wychodzenia z dietki,ale cholernie boje sie ze przytyje😡 cos mi chyba na mozg padlo:( A tak pozatym to od rana mi niedobrze...moze dlatego,ze stresuje sie ta cala sytuacja czy bede mamusia czy jeszcze nie teraz...poczekam do soboty na okres...a jak nie dostane to w poniedzialek test:) pozdrawiam🌻

Przede wszystkim musisz wcześniej pomyśleć o wyprawce. Jeżeli zgromadzisz jak najwięcej rzeczy w atrakcyjnych cenach to naprawdę zaoszczędzisz! Jeżeli chodzi o mnie kupiłam mnóstwo rzeczy na www.cozacena.pl . Bardzo gorąco polecam.