Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna kawa

kiedy test ciązowy?

Polecane posty

Gość roxi1984
Witam! mam pytanie! brałam taletki ok 2 lata! od 3 miesiecy juz nie biore! ja bardzo chce miec dziecko! moj maz mowi jak sie przytrafi to bedzie!!! ogolnie to kochalismy sie bez zabezpieczenia tzw stosunek przerywany, ale ostatnio ze 3 razy spuscil sie we mnie! teraz okres spoznia mi sie 2 dni! ogolnie mam w miare regularny! przechodzac do sedna to czy jest taka mozliwosc ze boli mnie brzuch niby tak jak na okres a jestem w ciazy???? czy ktos tak miał???

Gość nie krzycz

Gość roxi1984

Gość Paula122
JA tak miałam. Że myślałam że okres sie zbliża a okazało sie że jestem w ciąży. No ale każda ciąża jest inna.

Gość roxi1984
u mnie niestety to nie ciaza:((( dzis dostałam okres! i mam doline na maksa:((( ale dziękuje za odp

Gość Anka86
Witam, mi sie okres spóźnia 2 tygodnie, od pół roku współżyje z chłopakiem bez zabezpieczeń no i oczywiście do końca. Wcześniej 2 lata brałam tabletki, teraz bardzo chcemy dziecka. Ale czy robi już test?? Może warto poczeka ?? Jak tym razem nie będę w ciąży to się załamię :/

Gość zaniepokojonaaaaa18
witam, czytam Wasze wypowiedzi na temat testów i już mam mętlik w głowie. kochałam się z moim chłopakiem, nie skończył we mnie.. ale żyłam w wielkim starchu do miesiączki.. okres dostałąm, był normlany. na jakiś cas się uspokoiłam.. ale postanowiłąm zrobić test (Bobo- test) wynik był negatywny. jednak powtózyłąm test po dwóch dniach (Signatest) wynik też był negatywny. powtórzyłąm go ponieważ zobserwowała żyłkę na swoich piersiach. a czytałąm gdzieś, żę to może być objaw ciązy. możliwe, że miałam ją wcześniej ale po prostu nie zauważyłąm. pozatym jak siedze w domu sama, czytam o tych objawach to doszukuję się ich u siebie Dziewczyny, pomocy.. jak sądzicie to ciąża ? dzisiaj idę zapisać się do ginekologa..

Gość Paola120
Napewmo nie jest to ciąża

Gość zaniepokojonaaaaa18
ale na pewno, na pewno ? strasznie się denerwuję, do lekarza idę w czartek .. wyniki testó były wiarygodne ? dodam, że robiłam je miesiąc po tym stosunku

Gość Paola120
na moje oko to nie jestes w ciązy

Gość -_Julka_-
Witam cvzy pre -test płytkowy mogę wykonać 7 dni po stosunku,jest to równocześnie 4 dzień opóźnienia okresu :/ ? Statystycznie były to dni niepłopdne ale okres się spóźnia co bardzo mnie dziwi ,jutro 5 dzień jak nie mam okresu ...

Gość aewel
ja mam podobny problem... 31 dnia cyklu zrobilam test i wyszedl negatywnie, dzisiaj jest 32 dzien a okresu dalej nie ma... czy moge byc pewna na 100% ze nie jestem w ciazy? dodam ze 30 dnia cyklu bylam u gin i nic tam nie wykryla... mogla sie mylic?

Gość kasiaaaaaaa7
Ja pierwszy test zrobiłam po 2 - 3 tygodniach od stosunku, no i wyszedl negatywnie choc czułam ze jestem w ciazy , okres nie przyszedł i tak 2 tygodnie jak nie dostałam zrobiłam 2 test tej samej firmy Pro test i były dwie kreski .Dzis jestem w 28 tyg. ciazy i czekam na swojego maluszka.Pozdrawiam.

Gość kotka22
mam problem.. wczoraj kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i doszlo do wytrysku... przez swoja nieopowiedzialanosc moge byc w ciazy.. pomozcie mam 72h zeby zdobyc jakis lek bez recepty.. mam dopiero 16 lat

Gość Lilia86
A ja już miesiąc bez miesiączki , 3 testy robiłam różnych firm ale negatywne wychodziły, I test w 1 tygodniu 2 kolejne w 2-3 tyg. i nic. Odczuwam bóle w podbrzuszu.... Mam nadzieje że to ciążą. Bardzo chcemy mnie w końcu upragnione maleństwo :)

Gość Paulina18
Brałam Prostinol Duo i w tamtym miesiacu mialam okres idealnie. W tym miesiacu kochalismy sie w połowie cyklu. teraz spoznia mi sie miesiaczka jest to 33 dzien. Zrobilam Test Quik veu czy jak on sie tam nazywa i wyszedl negatywny. Czy moge miec 100% pewnosc tego testu?

Gość ja17
hej, ma do was pytanko. czy któraś z was zaszła w ciąże robiąc to w trakcie miesiączki??? pomóżcie mi bo umrę!!!!

Gość ja17
hej, ma do was pytanko. czy któraś z was zaszła w ciąże robiąc to w trakcie miesiączki??? pomóżcie mi bo umrę!!!!

Gość urticea86
to praktycznie niemozliwe zajśc w ciąże w trakcie miesiączki, chyba że pod koniec gdy masz bardzo krótki cykl - tj do 24 dni, wtedy owulacja może byc nieco wcześniej, a plemniki do 6 dni moga przezyc w drogach rodnych kobiety, ale to i tak bardzo mało prawdopodobne..chociaż tak się czasem zdarza. Zrób test - tylko polecam z kwri od razu. Te płytkwe bardzo często się mylą-wiem po sobie,bo juz miałam taką sytuacje że się pomylił.. Zrób betaHCG albo po prostu test /ten pierwszy 28zł ten drugi 10zł a masz pewnośc, płytkowy też koło 12zł więc nie ma sensu, bo z krwi masz pewnośc a z moczu nie do końca./ . pozdrawiam :-)

Gość urticea86
do KBI z poprzedniej strony: po braniu Diane35 jakiś czas po odstawieniu okres może byc nieregularny, więc myśle,że to może byc powodem.

Gość karolllinnna
robilam test ciazaowy quick view w tygodniu kiedy mialam dostac okresu po tygodniu nastepny i znow tydzien odczekalam i zrobilam wszystko wyszlo negatywne wiec czy to juz na 100% pewnosc ze nie ma ciazy ??:> 1 test byl robiony prawie miesiac po stosunku !!

Gość urticea86
tak, na 100%, ale jeżeli BARDZO sie boisz, to zrób z krwi na beta hcg, chociaż osobiście sensu nie widze. Mysle, że nie masz okresu, bo sie stresujesz.. ja tak mam często ;)

Witam wszystkich:)mam WIELKI PROBLEM i błagam pomożcie mi bo juz psychicznie nie daję rady:( a więc okres spoźnia mi się tak około 14 dni, ostatnio w sumie troszkę się stresowałam nową pracą i szukaniem mieszkaniem no i ogolnie te goraczki na dworze jakie były:)Tak gdzies po 2 tygodniach od stosunku zrobiłam test ciążowy i wyszło negatywnie, no ale okresu dalej nie ma;/ poźniej znowu zrobiłam chyba ze 4 z tego strachu i też nic, poza tym, że na jednym teśćie po paru godzinach pokazał wynik dodatni a na początku tak około 3-5 minut jak sie czeka to był negatywny;/ wystraszyłam się i znowu do apteki po test i na szczęscie był negatywny:)wiem, że możecie powiedzieć ze duzo przesadzam ale strasznie się boję..:(pomozcie mi prosze..z góry dziekuję:*

Gość urticea86
no więc.. stres jak wiesz może wpływac na brak okresu, a teraz to juz na pewno, bo sama się nakręcasz i za pewne do póki sie nie odstresujesz to okresu nie będzie, jeszcze wpadniesz w paranoje urojonej ciąży!! wyluzuj, przecież robiłas testy!!! a po 5 minutach wyników się nie odczytuje, bo jak pisze zresztą na opakowaniu "wynik może byc fałszywie dodatni". Możesz zrobic z krwi, ale nie ma to sensu jak na moje oko. Wyluzuj, nie stresuj się, kup witaminki (falvit na przykład) a jak nie przjdzie po 3 - 4 tyg od daty kiedy powinien, to idź do lekarza po PROVERE - wtedy wywołasz za pomoca progesteronu, a następny cykl juz powinien byc ok. Nie martw się, bo na pewno ok, zaburzenia hormonalne sie zdarzają często, a teraz sama się nakręcasz, więc tylko wszystko pogłebiasz.. Trzymaj się :-)))

Gość aska17
witam was kochane mam pytanie bo kilka tygodni temu wspolzylam z chlopakiem z ktorym jestem od dobrego pol roku okres powinnam dostac na poczatku sierpnia a nadal go nie mam zrobilam test i wyszedl negatywny nie wiem co robic pomóżcie mi :( bo nie wiem co robic czy zrobic jeszcze jeden test?? zcekam na odpowiedz

Gość urticea86
przeczytaj kilka moich powyzszych odpowiedzi, bo juz się wypowiadalam na podobny temat:) głowa do góry!!

Gość damnprinces1888
nie wiem co jest ze mną ;/ z moim chlopakiem jestesmy razem juz 4 lata, oficjalnie, bo znamy sie od malego.. nasze mamy sie przyjaznia.. urodzilismy sie tego samego dani 14 czerwca.. razem robilismy 18nastke.. nie planowalismy sexu.. jednak troche sie dzialo.. nie wiem czy mozna to nazwać naszy 1 razem.. bo trwalo to chiwle. nie bylo wytrysku, on twierdzi,żę był całkowicie suchyy// na poczatku nie bałam się, uprawialiśmy poznie kilka razy peeting. okres dostalam, byl normalny.. ale jakis czas przed nim dopadly mnie watpliwosć i po okresie nie minely. wiec zrobilam test i wyszedl negatywny, nastepnie 2 tez negatywny... troche mnie to uspokoilo.. miałam kolejna miesiaczke.. tez była normalna.. ale nadal sie boje. doszukuje sie u siebie objawow tej ciazy.. kobietki, czy to możliwe ze jednak jestem przyszłą mamą ? czy to moja chora wyobraźnia i psychicznie sobie tą ciąze wkrecam ? proszę o pilną odpowiedz. z góry dziękuję :* we wtorek zrobiłam 3 test z porannego moczu.. negatywny, było to ok 65 dnia po tym 'stosunku' . moge wiezyc tym wynikom? do zanipokojana: i jak u Ciebie, masz podobna sytuacja? jak po wizycie? jestes w ciązy?

Gość Paula122
Nie jesteś w ciąży

Gość karcia87
czesc,ja mam takie pytanko,dni plodne wypadly mi (prawdopodobnie) miedzy 15 sierpnia,a 23......dzisiaj mamy juz 31.08. i zrobilam test.....wyszedl negatywny :( czy jest prawdopodobienstwo,ze sie pomylil...?

Gość karcia87
prosze odpiszcie !