Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pyskaty

Kobieta 26 lat posiadajaca dziecko a chlopak 22 lata - czy to ma sens

Polecane posty

Nie moglem wytrzymać i przeprosilem ją oraz tak zachachmęciłem, że ona mysli że to z innego powodu ją odrzucilem. Przyjela mnie z powrotem. Uff myslalem ze juz wszystko popsulem a dziewczyna naprawde jest fajna :)

Gość Podziwiam Cię za to
To była dobra decyzja. kto nie spróbuje, ten sie nie przekona. Powodzenia.

Gość czas płynie
Do tukan: łatwo osadzac, nie wiesz jak sa traktowane w pracy kobiety ktore maja male dzieci, nie dosc ze marne zarobki, to jeszcze szef wybrzydza jak taka kobieta bierze zwolnienie bo dziecko zachoruje itp. , moze ona nie zarabia tyle zeby ja bylo stac na przedszkole albo na opiekunke?...obserwuje zycie , widze jak ludzie sie "szarpia" czasem jak sa we dwoje i oboje pracuja, wtedy gdyby nie dziadki to kiepsko, czasem dzaidki mieszkaja daleko, ja widze takie rzeczy ,no ale ty jestes facetem...

Gość czas płynie
Do Pyskatego: wiesz...to nie jest sprawa wieku tylko pewnej dojrzałosci do zwiazku w ogole, nie wazne czy z kobieta ktora ma dziecko , czy z kobieta ktora go nie ma....na podstawie tego co napisales wczesniej mysle ze nie jestes dojrzaly.... Przyklad z zycia: moj znajomy ozenil sie z kobieta starsza od siebie o 8 lat , rozwodka, ktora miala dziecko ( duzo starsze bo mialo wtedy chyba 14 lat) i maja teraz wspolne dziecko i zyja sobie i jest ok, ale on byl troche starszy od ciebie i dojrzalszy chyba.

Gość gość
Jak ładna to można ja ruchać ale nie pakuj się w związek.

Gość samotny romantyk II
Chłopak w wieku 22 lat to idealista. Wiem, bo sam taki byłem. Być może gdyby moja historia potoczyła się inaczej wciąż byłbym idealistą. Dziś jestem już tylko chłodnym kalkulatorem. Z moich wyliczeń wynika, że nie warto się w ten związek pchać. Ale moje dawne spojrzenie podpowiada, że jeśli szczerze kochasz tę osobę to będąc na Twoim miejscu walczyłbym o tę miłość. Ah ten sentymentalizm.