Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rumianek1983

rumianek na blond w艂osy

Polecane posty

Go艣膰 rumianek1983

Od dawien dawna wiadom i偶 p艂ukanki z rumianku pomagaj uzyzka膰 ( mo偶e jestem 偶le poinformowana) blond refleksy. Ale nigdy tak nie robi艂a ;] Szukam dziewczyn kt贸re stosowa艂y takie p艂ukanki z naparu rumianku i uzyska艂 jakie艣 widoczne efekty :] Ciekawa jestem jak robi艂 mikstury w jaki spos贸b i jak cz臋sto nak艂ada艂, polewa艂y , wciera艂y to we w艂osy ;] A i jaki maja kolor w艂os贸w m贸j jest taki nijaki tzn mysi i czy taki super zabieg co艣 mi pomo偶e ;] Z g贸ry dziekuje za podpowiedzi ;]

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
a nie lepiej sobie kupic szampon i odzywke z Timotei do wlosow blond?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyna 18
tak, rumianek rozjasnia wloasy, a najlepiej podobno umyc wloski w jakims rumiankowym szmponie czy jakas plukanke z ruminku zrobic i z mokra glowa wyjsc na slonce, np sie opalac,kolezanka tak zrobila i miala sliczne blond wloski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Deed
Stosowa艂am tak膮 p艂ukank臋 codziennie po myciu w艂os贸w(rumianek + sok z cytryny) i wysz艂y mi troche rudawe (m贸j naturalny kolor to 艣redni popielaty blond) ale lepszy efekt da wyj艣cie na s艂o艅ce z w艂osami skropionymi cytryn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po rumianku
robia sie zo艂te nie polecam, milam sliczne platynowe refleksy a po rumianku zrobily sie z贸lte

Udost臋pnij ten post

stosowa艂am rumianek do p艂ukania w艂os贸w - nie by艂o 偶adnych refleks贸w, w艂osy rozja艣ni艂y si臋 na ca艂o艣ci. tylko szkoda, 偶e nie na blond ;) z w艂os贸w ciemny blond uzyska艂am ciemny rudy... nigdy wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanzinia
Ja zamiast p艂ukanekz rumianku polecam szampon firmy Venita- Henna Color Shampoo colour shade for blond hair. Jest to szampon z ekstratem rumianku i cytryny. O偶ywia i podtrzymuje kolor w艂os贸w farbowanych oraz delikatnie rozja艣nia w艂osy o naturalnym odcieniu blond. Jestem z niego zadowolona bo bardzo deliktnie rozja艣ni艂 mi moje naturalne blond w艂osy. Nale偶y r贸wnomiernie na艂o偶y膰 szmpon na wilgotne w艂osy, delikatnie wmasowac i pozostawic na 2 lub 3 min i po藕niej dok艂adnie sp艂uka膰. Musze powiedziec ze poza rozjasnieneim w艂osk贸w w艂osy sta艂y sie puszyste i mniej sie przet艂uszczaja jedyn膮 wad膮 jest to ze troche trudno jest mi je rozczesac. Ale ogolnie polecam tym wszystkim ktore chc膮 rozjasnic sobie naturalne blond w艂osy bo w moim przypadku szampon sie sprawdzi艂 nie wiem jak w przypadku w艂os贸w farbowanych. Cena jest niska ja zap艂aci艂am za 250 ml tylko 4.40z艂 Polecam:)

Udost臋pnij ten post