Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orleańska

dziewica

Polecane posty

Gość orleańska

Czesc dziewczyny! Ja mam 22 lata i jestem jeszcze dziewica :-( jestem zdesperowana Czy ktos tez ma taki "problem" ???

Gość ło
lo matko a co to za problem

Gość orleańska
po prostu mi wstyd :-(

Gość nnnnn.
no hey ;) ja mam prawie 21 i też się trzymam!! bycie dziewicą to nie zaden wstyd!!! żyję w celibacie, tak wole niż targać się z jakimis burakami po krzakach :D czekam na tego jesdynego,,, ale nie spieszy mi sie, nie myśle o sexie, i tobie tez to polecam...

Gość ehhhhhhh ludzie to potwory
moja przyjaciolka ma 21 i tez jest dziewica, jeszcze nie znalazła tego jedynego po prostu :)

Gość ło
no wlasnie to zaden wstyd,popieram lepiej poczekac i milo wspominac ta chwile, niz stracic cnote byle gdzie i z byle kim

Gość gosiek.
moja kumpela, 21 lat, dziewica, super laska, ale brak tego jedynego, ale trzyma sie jakos , Ty też się trzymaj i wszystkie dziewice którym wam z tym żle też się trzymajcie!!! pozdrowionka 🖐️

Gość orleańska
no ale wyobrazcie sobie ze poznam np 28 letniego faceta ktory pewnie ma juzw tej sferze zycia konkretne wymagania wobec dziewczyny a ja nie mam o tym zadnego pojecia :-(

Gość gosiek.
nic się nie mart, jak sie dobrze poznacie to nie bedzie miało znaczenia, pojdz z nim do łózka w tedy kiedy bedziesz na to gotowa... nie musisz od razu mu tam wskakiwac...

Gość orleańska
A po jakim czasie od rozpoczecia wspolzycia mozna dojsc do prawy i nauczyc sie wszystkiego???

Gość orleańska
:(

Gość
ja mam 22 lata i jestem w związku \"dziewiczym\" już ponad 2,5 roku; czekamy do ślubu ( jeszcze parę lat)dziwne prawda ?

Gość orleańska
wcale nie dziwne!!!!!! Skoro tak postanowiliscie to nalezy to szanowac Ja jednak nie zamierzam czekac do slubu i gdyby tylko sie zjawil odpowiedni mezczyzna to jestem gotowa na ten krok tylko strasznie mi bedzie wstyd sie mu przyznac :/

Gość
Wydaje mi się, że pozadny facet ucieszy się, że \"będzie TYM PIERWSZYM\" i wręcz stanie się to Twoim atutem.Ja jestem dumna z tego, że czekając bronię swoich przekonań.Szkoda się rozmieniac na dobne. Lepiej dac wszystko w prezencie ślubnym temu naprawde Jedynemu.

Gość
Wydaje mi się, że pozadny facet ucieszy się, że \\\"będzie TYM PIERWSZYM\\\" i wręcz stanie się to Twoim atutem.Ja jestem dumna z tego, że czekając bronię swoich przekonań.Szkoda się rozmieniac na dobne. Lepiej dac wszystko w prezencie ślubnym temu naprawde Jedynemu

Gość
Wydaje mi się, że pozadny facet ucieszy się, że \\\"będzie TYM PIERWSZYM\\\" i wręcz stanie się to Twoim atutem.Ja jestem dumna z tego, że czekając bronię swoich przekonań.Szkoda się rozmieniac na dobne. Lepiej dac wszystko w prezencie ślubnym temu naprawde Jedynemu.

Gość niema niema
hej ja tez mam 22 lata i troszke mnie to meczy , ale niechce tego zrobic z byle kim , faceta niemam i sie nie zapowiada , ale fantazje w nocy są.........

Gość -----------------------------
ten wiek to chyba przekleństwo tez mam 21 i jestem dziewica...

Gość Orleańska
Odświeżam topik :-) Piszcie

Gość Orleańska
a czy doswiadczony facet lubi dziewice czy woli kobiety ktore znaja sie na rzeczy i go zadowola ??? Jak myslicie???

Gość coccinella
sluchaj,mi sie wydaje, ze faceci lubia role nauczycieli w lozku, to ich dowartosciowuje. Pomysl jak Ty bys zareagowala, gdyby Twoj facet okazal sie prawiczkiem...

Gość Orleańska
gdyby moj facet okazal sie prawiczkiem to prawde mowiac bym sie przestraszyla :-( bo jesli spotykaja sie 2 osoby ktore nie maja o tym zielonego pojecia to moze byc strasznie stresujace :-) wolalabym zeby to facet mial juz jakies doswiadczenie i wszystkiego mnie nauczyl

Gość takamala
faceci zdecydowanie, lubiąbyć tym któremu dane było jako pierwszemu "posiąść" nas drogie panie ;) mam 21 lat i od niespełna roku już nie jestem dziewica, nie zrobilam tego z moim facetem, bo takowego nie posiadam, ale i tego wyczynu nie zaluje, i bradzo milo go wspominam :) dziewczyny, po prostu czekajcie na tego, prz którym czujecie, ze to własnie jemu mozecie powieżyć to "misję" pozdrawiam 21-latki :) ........... pozostale tez :)

Gość Orleańska
odświeżam :-)

Gość brutalna prawda i nie bron sie
dziewice sa ok, ale tylko jako nastolatki, dorosla dziewic to poprostu baba, ktora nie umiala obie chlopa znalezc. Jezeli bedziecie sie bronic tekstem, ze czekacie na tego jedynego, to smiech na sali!!! Ktory 20 latek bedzie chcial sie kochac z 20 letnia dziewica, ktora nie potrafi nawet sie ulozyc do seksu i ciagle krzyczy, ze ja boli, a boli, bo cipka juz sie starzeje i blona twardnieje :) i nic z seksu, zero przyjemnosci. Dlatego doroslym dziewicom mowimy nie!!!

Gość jolaola
a jaki to "problem"? :D ja zadnego nie widze. czuje sie swietnie :D

Gość jolaola
" brutalna prawda i nie bron sie" --> jestes glupszy niz dluzszy :P ja bym na Ciebie nawet nie naplula ;) ju znie mowiac o czymkolwiek wiecej przymlot :D

ty tego nie widzisz, nie widza tz tego faceci, bo sie im nie podobasz, wiec dobrze iz tak podchodzisz do sprawy.

bo co, co prawde mowie, ze dziewica nastolatka jest sexi i pociagajaca, ale dorosla baba juz nie? A tak jest. Pomysl sama.