Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orleańska

dziewica

Polecane posty

Gość wielka niewiadoma...
Orleańska>> nie ma się czym przejmować ;) I nie jest wcale powiedziane, że bardziej doświadczona będzie lepsza w te klocki ;) Warto poczekać na kogoś, kto Twój stan potraktuje jako atut, a nie ciężar :D :D

Gość taka jedna mężatka
poza tym dziewczyny,.... każdy myśli że ten pierwszy raz będzie boski, że przeżyjemy trzęsienie ziemi idt... a najczęściej jest tylko stres, ból, o ogólna porażka.. śmiechu warta..ludzie docierają się dopero długo długo po...

Nierozumiem niektórych postaw - bycie dziewicą w wieku 22 lat to po pierwsze nic tragicznego . Ktoś miał pewną słusznośc,że to jest troche takie.. wstydliwe ,że czasem ktoś kto wie żasmieje sie na ten temat . Sądzę jednak,że to nie jest wyznacznik świata i żeby być cool nalezy przestać byc dziewicą już w wieku 15,16 lat Każdy robi to w innym czasie - zarówno kobiety jak i mężczyżni..... i to nie prawda,że jest się nią bo nikt nie chce takeij kobiety ja sama straciłam dziewictwo prawi rok temu dokładnie w sowje 22-ie urodziny Wiele gości za mną latało, miałam tez kogos ale to nie oznaczało że zaraz miłam im dawać czekałam na - jka to moja przyjaciółka kiedys powiedziała - mądrzejszego jestem nadal z tą osoba i myśle że juz tak zostanie do końca i nie żałuję,że czekałam z tym tyle czau więc kochana nie martw sie samo to przyjdzie , nie nalezy robić wszystkiego na siłe !

Gość wilk22
do orleanska...:) ja tam mam swoje zdanie i powiem ci ze to ze jestes jeszcze dziewica jest ok.moj pierwszy raz chcialem tez miec z dziewica ale nie poszlo.ale tez bylo ok.i powiem ci szczerze ze chcialbym by moja zona jesli takowa bedzie byla dziewica.bo narazie to sam nie fart.co znajde fajna to juz ja ktos tam bral...ale wciaz mam ta nadzieje ze kiedys poznam fajna dziewice.tak ze glowa do gory:)szkoda dac dupy byle gdzie i byle z kim.....

Gość 15002900p
a ja mam chłopaka już 2 lata, tyle razy próbowaliśmy i nic z tego, bo mnie boli, potem się zniechęcam i nie możemy jakoś.... On mówi żebym sie nie przejmowała, ale ja nie wiem co ja mam ze sobą zrobić bo to już chore jest.. Jedyna rzecz o której ciągle myślę... Mój chłopak jest prawiczkiem ;/

Gość like a Virginn
Dziewictwa z pewnoscia nie należy się wstydzic, to jest świetna sprawa, ostatnio nawet widziałam jego reklame Virginity(?). 22 lata to żadna tragedia, warto czekac na ,,ksiecia":)

Gość Szef wszystkich szefów
jestes dziewica bo jestes brzydka i nikt cie niechce, a tu na forum mozesz ludziom wciskac kity ze czekasz na tego jedynego... Dajcie spokoj, zeby ten centymetr kwadratowy skórki byl powodem tylu problemow... :/ Zastanowcie sie przez chwile...

Gość dwudziestka taka jedna
my tez probowalismy z facetem tyle razy..ale ból jest okropny..a podobno im pozniej tym gorzej :/ probowalismy w roznych pozycjach:/ i naprawde duuzo razy.. :/

Gość powaznie to az tak boli
..? ja się strasznie boje tego:/

Gość 20 letnia dziewica
wiecie co ja tez jestem dziewica i a dodatek 20 letnią!!! jestem z tego dumna :) mimo ze dostałam kopa od zycia bo najpierw zostawił mnie jeden facet bo po prawie roku nie chciałam z nim tego zrobic bo poprostu nie czułam takiej potrzeby ani pozadania być moze to nie jest normalne ale tak było... następny chłopak ktory mnie zostawił w walentynki w tym roku !!! tez mu się znudziło czekanie mimo ze bylismy ze soba tylko 4 mies. a był taki dumny z tego ze bedzie tym pierwszym... ale okazał się skończonym frajerem bo zranił mnie niesamowicie zdradzając mnie;(... wstydze sie teraz powiedzieć facetowi ze jestem dziewicą bo boję sie ze mnie wysmieje albo zwyczajnie nie uwierzy . wiadomo w tych czasach dziewica to rzadkość....wstdze się ze powiedziałam im ze jestem dziewica...moje kolezanki straciły dziewictwo w szkole sredniej i wczesniej a ja nie heh! :) a one mnie traktuja jak kosmitke ! juz nie wspomnę o kolegach niewielu ale wiedza i tez trudno im uwierzyc. bo twierdzą ze to jest niemozliew zeby dziewczyna w tym wieku tak atrakcyjna nie miała tego za soba co najsmieszniejsze ze miała dośc dlugo chłopaka...

Gość 20 letnia dziewica
chciała bym wreszcie znalezc tego księcia z bajki ...:)co z tego ze podobam sie wielu facetom .. ale oni w wiekszosci mysla ze moga mnie miec na jedna noc...! nie zdaja sobie sprawy kim jestem hehe:) boje sie ze jak bede tak czekać to sie nie doczekam heh ale napewno nie bede w jakiejs desperacji zeby szybko stracić dziewictwo:) bo wiedza ze lubię imprezować:P wiec mysla ze jestem łatwa a tu taka niespodzianka hehe

Gość 123tommy
Wiesz co, tak naprawdę dla każdego poważnego faceta bycie tym pierwszym jest ogromną nobilitacją... Wierz mi, że wiem co mówię, mam 37 lat... :)

Gość 123tommy
... i wbrew pozorom naprawdę fajnie, że są na świecie takie dziewczyny... więc bądź spokojna, na pewno książę się pojawi... :)

Gość Nickodem
Ja mam 25 i nigdy.... wiecie.Jakoś nie było okazji.

Gość Ewa szczęśliwa
Witam niepotrzebnie trapiące się. Ja czekałam z tym dość długo, mimo, że jestem dość atrakcyjną dziewczyną. Na swojej drodze spotkałam odpowiedniego mężczyznę. Wiem, że warto ten pierwszy raz spełnić z doświadczonym facetem (około 30 lat). Za każdym razem słyszałam, że to nic przyjemnego. W moim przypadku było fantastycznie. Wystarczyło odpowiednie podejście partnera. Nadmienię, że to nie był mój chłopak tylko przyjaciel poznany przez internet! Przyjechałam specjalnie do Krakowa, aby się z nim spotkać. Teraz bardzo, bardzo polubiłam seks. Od niedawna mam swojego chłopaka, którego bardzo kocham i dzielimy się razem doświadczeniami.