Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orleańska

dziewica

Polecane posty

Gość pfk
ja tez mam 21 i jestem dziewicą :) przecież to mlody wiek... marwić sie dziewictwem bedzie mozna zacząć po 30 :/ teraz to loozik:)

Gość angelina50
ja mam 34 lata i tez jestem dziewica. jestem po prostu samowystarczalna

Gość ja takze
23 lata dziewica;)wspaniały chłopak czekamy...:):):)

Gość taka sobie Jedna emerytka
witajta dziewice ja mam 87 latek i tez jestem dziewica.

Gość do angelina50
skąd jesteś?

Gość silnoręki
A ja miałem dwie dziewice w moim zyciu i powiem ze nie przepadam za tym bo wszystko je boli, szczypie, i kłuje. Dla chlopaka rozdziewicznie moze i jest podniecające ale i męczące , trudne, nawet mało przyjemne. Musi to robic bardzo delikatnie , nie moze iść na całość. A co do kwesti tracenia dziewictwa to przypuszczam ze obydwie nastolatki które mi sie wtedy oddały mogły pozniej tego załowac troszke (chociaz mówia ze nie zaluja) poniewaz z obydwiema sie krotko bardzo spotykałem. WEDŁUG MNIE -jedna zrobiła to bo była slepo zakochana -a drugą nakłoniłem sam, ona tez była ciekawa jak to jest Czasami mi jest przykro bo mogłem je skrzywdzic ale wtedy byłem jeszcze szczeniakiem, dziś troszke bardziej cenie ludzkie uczucia

Gość hej ty
Koneser dziewic, czy ty nie jesteś przypadkiem Przedłużaczem_orgazmów ?

Gość szukajacy dziewicy
HEJ!"CNOTA TO CHRONICZNY BRAK OKAZJI"!!! i "LEPIEJ NAJPIERW UZYWAC A POTEM ZALOWAC NIZ POTEM ZALOWAC ZE SIE NIE UZYWALO"!!! pamietajcie o tym dziewczyny i kobiety!zycie jest krotkie!

Gość Elfri
dla mnie bycie dziewicą to powód do dumy, pożegnam się z tym dopiero po ślubie(jeśli nastąpi:() a tak wogóle to myślę że każdy chłopak chciałby żeby jego dziewczyna była dziewicą

Gość grubaska1986
a co to za wstyd ja mam 20 lat i jestem dziewicą. i pewnie nią zostane do końca życia bo nikt mnie nie zechce

Gość ...---...---...
grubasow nikt nie chce, schudnij!!

Gość męski_anioł
Służe pomocą!!! :)

Gość mnie się wydaje że różnie
z dziewictwem bywa, jedni są z niego dumi innym ono przeszkadza, to sprawa bardzo indywidualna. Ja nie byłam już taka młoda kiedy spróbowałam jak smakuje sex. Nie zrobiłam tego z wielkiej miłości, nie jestem związana z człowiekiem z którym to zrobiłam, niby nie żałuję ale jednak to nie było to...

Gość walduuuś
a co to było?

Gość szcesliwa
Bylam dziewica do 21 roku zycia i tyle tez teraz mam ;) Nie spieszylo mi sie nigdy, WIERZĘ W BAJKI ;) mimo tego, ze moi tzw. przyjaciele to sami faceci, ktorzy na cos licza, obracalam sie w kregach typowo meskich, przez trenowanie typowo meskich sportow. Czesto ktos probowal sie zakrecic kolo mnie ale uwazam, ze facet musi byc po prostu idealem :) Przez chwile pomyslalam, ze mam za duze wymagania, po miesiacu znam faceta tak dobrze, ze widzac jakies wady zrywam z nim, bo wiem, ze nie jest TYM JEDYNYM. Ale w koncu poznalam ideala i kazdego dnia mnie zaskakuje :) nawet w mojej wyobrazni tak cudowny facet nie istnial i to nie jest takie szczeniece zauroczenie, ze nie widze niczego, bo jestem okrutnie krytyczna :) albo raczej bylam na poczatku, sprawdzajac go :) Na dodatek pierwsze tygodnie jak u Niego spalam byl tak grzeczny, ze po prostu bylam w szoku, ze mezczyzna moze tak funkcjonowac- bedac podnieconym. Nawet moi kumple jak siedzialam przy kompku grzecznie ubrana mieli czasami takie odpały, ze az zal a tlumaczyli sie -"jestem tylko mezczyzna a Ty piekna kobieta" , w kazdym razie moj ukochany wolno wprowadzal mnie w temat przez masaze w ogole cudnie bylo a jak juz mialo sie cos wydarzyc jego delikatne i slodkie slowa daly mi do zrozumienia, ze to tez bedzie jego 1st time -SZOK !!! jak mu powiedzialam, ze moj tez to go zamurowalo -On- jak Ty sie uchowalas? niemozliwe, Ja myslalam, nie wierze !!!, przeciez on jest tak cudowny, porownujac do jakiegokolwiek mojego bylego, kazdy niby doswiadczony, a gowno wiedzial o kobiecie. :) NOOO ale sie zestresowalam na mysl, ze 2niedoswiadczone osoby maja sie do czego zabrac ;) ale jednak dosc Slodko :) byc tą pierwsza Pogadalismy i poszlismy spac :) troche czasu minelo, zebysmy lepiej poznali siebie ale WARTO BYLO !!! :D jeden z moich kumpli powiedzial -"idealy zyja do czasu kiedy wejdziesz do lozka" NIE PRAWDA !!! :) WARTO CZEKAC I WIERZYC W BAJKI !!! :)

Gość ogOOr
ja bym pomógł ......:)

Gość Slawek
a ja często myśle o seksie i chciałbym to zrobic z Dziewica jak jest jakaś chętna to niech najpierw tu napisze :)

Gość mnie to wali
i jam mam 27 lat i jestem prawiczkiem :-)

Gość PYTAM PANOW
a to nie jest tak ze faceci nie chca dziewic bo boja sie ze juz sie od nich nie odczeoia, ze dziewczyny ktore nie spaly z nikim nie wiedza o co chodzi w lozku??

Gość to moze ja cos o sobie
hmmm... .ja mysle ze to wszystko zalezy od stosunu do seksu.Jeżeli kobieta czeka na księcia z bajki to ... powodzenia, myśle ze taki sie znalazł.Wiem , ze ten pierwszy raz jest szczególny , wiec nie oddawajcie sie byle komu. Ja dziewictwo straciłam w wieku 19 lat - z takim włansie księciem. i nie załuje.Naprawde było warto,był doświadczony , kochałam go , on kochał mnie, i miał do mnie cierpliwość.Fakt - na poczatku mnie drapało , szczypało i bolało jak to ktos napisał - ale to jest kolejny plus takiego "księcia" -- jak kocha to ma cierpliwość . Ale wiecie - przeciez nie bedzie piekło wiecznie.Po miesiącu juz mielismy za soba wszystkie pozycje i miejsca ;) i tak strasznie mi sie podobało , ze przez jakis czas myslałam jak facet - 24h o seksie . Ale wiadomo - w koncu to był początek. No , ale rozpisałąm sie , wsumie chciałam napisac tylko tyle- ze warto czekac na kogos , do kogo bedzie sie miało pełne zaufanie.Nie musi to być od razu ten książe - ale strata dziewictwa to tez nie jest odpowidnia sprawa na jedną noc.

Gość świerczek
To nie tak, że faceci nie chcą dziewic. To rozrywkowi faceci szukający lasek na jedno dymanko nie chcą dziewic :P .

Gość futszak
co do grubasów to niektuzy lubią pulchniejsze babeczki gdybyś spotkał taką na swej drodze i okazało by się że się zakochałeś to tesz byś powiedział że grubasów nikkt nie lubi i dlatego niebęde się z tobą spotykał bo będą się ze mnie śmić inni

Gość tralalala22-23
haha smiac mi sie chce z tego co czytam !!mam prawie 23 lata i tez jeszcze nie wiem co to seks:) wcale nie czuje sie gorsza z tego powodu oczywiscie nie mam ambicji donoszenia wianka az do slubu :) ale przyjdzie czas bedzie rada :p najlepsze jest to że kolezanki ktore wczesniej rozpoczeły wspołzycie pomału traca ochote na seks") wniosek jest taki ze kiedy ja dopiero zaczne odkrywac techniki miłosci one beda robic to jedynie z obowiazku a nie dla przyjemnosci o która przeciez w seksie chodzi.... i kto tu jest w lepszej sytuacji...!!:):)

Gość MoDeLkA-19
hmm ja tez jestem dziewica choc nie mam jeszczeskonczonych 19 lat.U mnie wklasie chyba wszystkie dziewczyny sa rozdziewiczone tylko ja nie.Pewnie zastanawiacie sie czemu? no wiec powiem wam. Jestem bardzo ladna(skromnosc:P) wiem o tym poniewaz nakazdym koku slysze 1500 komplementow na temat swojego wygladu nie tylko od facetow. OStatnio nawet denstystka powiedziala mojej mamie ze ma taka piekna corke:P Na dodatek jestem modelka moje wymiary sa idealne 82/60/90 jestem wysoka szczuplutenka zawsze modnie ubrana bardzo wesola i towarzyska. Na brak powodzenia nie narzekam chlopacy interesowali sie mna juz od 3 klasy podstawowki ;) wiem w czym tkwi problem!!! mam za duze wymagania-niestety. Jestem inteligenta sliczna szczupla jestem modelka i niestety nie chcialabym isc do lozka zacetem ktory hmm jakby to powiedziec jest gorszy.Bardzo zwracam uwage na wyglad tak wiem chcaarater jest najwazniejszy :P he Znam swoja wartosc i ten ktoremu se kiedys oddam bedzie szczesciazem. Na to sobie trzeba zasluzyc;p niech faceci sie staraja jak ktorys mi sie spodoba wtedy ma jakies szanse. Jestem dziewica i wcale sie tego nie wstydze- moja siostra ma 24 lata i tez jest dziewica ,mzoe nie ma taiego powodzenia jak ja ale jednak kreca sie wokol niej faceci;p NO WIEC NIE MOWCIE MI ZE DZIEWICE TO JAKIES GRUBE BRZYDKIE BABY BO TO KURNA NIEPRAWDA CZASAMI JEST WRECZ PRZECIWNIE(dot. mnie:P) koniec . :)

Gość MoDeLkA-19
:)

Gość tolekbanan
tak, po seksie z toba to juz tylko do nieba pozostanie pojsc "Bardzo zwracam uwage na wyglad tak wiem chcaarater jest najwazniejszy he Znam swoja wartosc i ten ktoremu se kiedys oddam bedzie szczesciazem."

Wstyd to ożenić się z używaną, nie wiem kto wmawia dziewczynom że wstyd to być dziewicą

Gość Droga autorko
Zrób tak jak uważasz nie masz powodu do wstydu i nie będziesz miała nawet za kilka lat. Nie sugeruj się radami na forum bo albo dowiesz się od jakiegoś kretyna, że on to nie tknie rozdziewiczonej mimo iż sam bzykał co popadnie albo od leniwego kolesia który nie dba o doznania partnerki, że dziewice są fuuuj bo trzeba poświęcić więcej czasu na gre wstępną.

Gość margeuritte
czekanie do 30 na slub a potem seks jest wbrew normalnym potrzbom czlowieka. Dziewictwo do slubu mialo sens gdy panienki wychodzily za mąz majac lat 16-18 a nie 30. Znam kogos kto czeka na tego jedynego do slubu , i ten jedyny tez czeka. Tak sie tylko zastanawiam co bedzie jesli wy drogie czekajace dziewice w noc poslubna stwierdzice ze: wasz facet jest w lozku straszny - np ohydnie sie poci albo ma za wielkiego lub za malego penisa - ze mu nie stoi -m pierwszy jego wskok w was zaraz sie soknczy wytryskiem bo biedak sie nie bedzie umial powstrzymac - seks z mezem okaze sie zadna przyjemnnosci i zostanie wam byc z nim do konca zycia - i nie prawda ze mozna sie nauczyc wszystkiego bo najwazniejsze jest dopasowanie sie wzajemnie w lozku a tego sie juz nie da zrobic po slubie bo po sluvie okaze sie jaki kto ma temerament a czesto okazuje sie ze ludzie maja odmienny i nikt potem nie ma satysfakcji z sesku. Moj facet mial babe z kotra nie mogl sypiac bo ja wszystko bolalo a ze mna jest mu super.

Gość taka jedna mężatka
popieram w 200 %, sama jestem mężatką już 3 lata, mój mąż był moim pierwszym (choć ja jego nie ;) i nie wyobrażam sobie czekania az do slubu... w koncu to jedna z najwazniejszych sfer wspólnego życia (jeśni nie naj...) bo jezeli sie ludzie w tych najbardzien intymnych sytuacjach nie zgadzają, to niestety ale zwązek nie może być udany... to będzie wypełzac przy każdej okazji... Ja na szczęście nie mogłam trafić lepiej... dogadujemy sie w łóżku zawsze i wiem że to jest zdrowy związek...