Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

Gość miki25
zabajona nie lam sie wiem to smutne ale moze to tylko plamienie ?? brzuch cie boli jak na okres??

Ja tez chyba dostane @ jak nie dzisiaj jak termin mam to pewnie jutro bo tak sie czuje - bleee. No ale w Lodzi przynajmniej sloneczko swieci :-)

Gość miki25
zabajona, bo ja wlasnie od rana chce napisac (choc czekalam 2 godziny na rozwoj wydarzen) ze dzis powinna byc @ cykle mam regularne, objawy owu byly z temperaturki to wynika ze tez dzis a tu od kilku dni tylko bol piersi i ciagniecie i kucie jajnikow, cmienie wiesz tak jak owulacja ALE zadnego bolu jak na okres wiec w koncu moze sie udalo choc ja w swoje szczescie nie wierze poki nie zrobie testu !!!

Miki, nie bardzo się połapałam w twoim cyklu, już nie myślę logicznie. U mnie dopiero 22 dc, więc powinno być za wczesnie na objawy @, ale poprzedni cykl miałam 25 dniowy, więc jeżeli mam teraz znowu skrócony, to @ będzie w sobotę, albo nie daj Boże wczesniej. Nie daj Boże, bo rozjazy takie niczego dobrego nie oznaczają - jedynie kłopoty z zajściem w ciążę. Miałam plamienia od 15 do 18 dc, potem 3 dni spokoju i dzisiaj w 22 dc znowu plamka. Według mnie to na @. Piersi bolą mocniej niż zwykle przed @ (czasami nawet mnie nie bolą), jajniki - owszem, kłócie, skórcze macicy, ale już wiem, że to objaw @, która lada dzień się może pojawić.:(

Hejka kobitki :) Monique - no zycze ci tego z calego serca :) Mam nadzieje ,ze to ty rozpoczniesz dobrą passe i przeskoczysz do 2 tabelki, robt ten test kobietko i daj znac :) Trzymam kciuki :) Zabajona - tak nie mozna, co ty tak rokujesz na ta @, moze to juz ciaza, daj sobie na wstrzymanie :) poczekaj w spokoju te dni i rob test, pamietaj, ze przy zagnieżdzaniu tez moze byc plamienie !!! wiecej usmiechu :) :):) Mnie tez dzisiaj boli brzuch, jak to kogos pocieszy ... ale to przez ta wstretna @, sama zaczelam sie martwic, czemu ona sie jeszcze nie konczy :) !!!! Buziaki :) 🖐️ Trzyamjmu sie i nie dajmy sie :)

OOO .... zapomnialam napisac do Miki25, rozniez mocno ci kibicuje i czekam na wieci, ze to moze juz juz .... i obys ujrzala na tesie 2 piekne krechy :) Pozdrowionka :) 🖐️

Miki - tak, może być plamienie przy zagnieżdżaniu, ale w 22 dc????? To jest dziwne!

Eeetam ..... wszysto jest mozliwe, nigdy nie ma sie pewnosci co tam nasz organizm kombinuje :) Buzka :)

Miki - prosze - bo mnie zarazisz optymizmem :) Wskazane i to bardzo. Choć ja naprawdę nie czuję nic, poza oddechcem @ na plecach.

Cześć dziewczyny !!! Chciałabym cię przeprosić Zabajona że wtedy napisałam że dostałaś @ to poprostu pomyłka i nie dostawaj przez następne 9 m-cy. A co do twojego plamienia to tak jak dziewczyny napisały może to być zagnieżdżenie - wszystko jest możliwe i najwazniejsze nie denerwuj się. Wszystkim wam dziewczyny kibicuje żeby się udało. Ja o sobie nie mam co pisać bo wciąż czekam na @. Pzdrawiam was pa pa 🖐️

Agniesia - nie musisz przepraszać, tyle tu dziewczyn i u każdej coś sie dzieje, ze normalne jest pogubienie się w tym wszystkim. Ja narazie jestem w klubie oczekujących na @, bo na 2 krechy na tescie to nie ma co liczyć teraz.:(

Zabajona - wiecej optymizmu - chociaz moze teraz zaklniesz w druga strone i wlasnie nie dostaniesz @ chociaz ja przewidujesz. Test postanowilam ze zrobie w sobote - jesli oczywiscie nie bedzie @ do tej pory. Spokojnie sobie z Misiem usiadziemy i bedziemy czekac te 3 minuty razem! Pozdrawiam Monika

monique - życzę tego z całego serca, ja zapewne w sobotę będę sięgałą po naturelle i ibuprom max, najdalej we wtorek :(

Gość miki25
miki3 , dzieki za zyczonak, alez sie niecierpliwie zabajona, naprawde wiecej wiary, ja nie podchodze do swoich objawowo optymistycznie ale Ty to juz wogule, wiem ze te rozczarowania to ciezka sprawa i lepiej sie nie nastawiac ale glowa do gory :-) mi tez juz sie zaczyna kickas z tym cyklem i chyba cos zle napisalam, w kazdym badz razie termn @ dzis a jej nie ma a temp 37.1C

Gość miki25
zabajona zapomnialam jeszcze na pocieche jak zreszta pisza Ci tez dziewczyny zagniezdzenie nie musi byc koniecznie 7 dni po zaplodnieniu, jedna dziawczyna na innym forum pisala ze jej jajaczko powoli wedrowalo i dopiero przed samym @ sie ulokowalo gdzie trzeba a na tescie ciaza wyszla dopiero po 4 dniach po spodziewanym terminie @ :-)

Hejka :) Ale my tu ruch dzisiaj mamy :) Ojej Miki 25 - jestes w ciazy, to moze byc na 99,99999 %, brak @ a temperatura powyzej 37, no no .... cos czuje ze bedziesz piersza !!!! Trzymam kciuki :) Buzka :) 🖐️

Miki - myślę, że maszfasolinkę tam gdzi etrzeba. Odnośnie mnie - no cóż - ja z pewnością nie mam objawów ciążowych, już sobie wybiłam te myśli. Martwią mniete plamienia w 22 dc i wczesniej w 15-17 dc.

Gość miki25
dziekuje Wam dziewczyny :-) widzicie ja nie bardzo w to wierze bo mam podobno za niski PGR choc potym jak zbilam prolaktyne to nie badalam, bralam od 18 dc do wczoraj wit B6 bo ona podobno podwyzsza PRG (tak przeczytalam na naszym bocianie) i teraz sie zastanawiam czy to moze przez ta wit nie ma @, chociaz czemu brzuch nie boli typowo okresowo??? ah sama nie wiem, zostaje czekanie to zabawne tyle pytan w glowie kazdej z nas sie klebi a odpowiedz zna tylko ten na gorze :-) pozdrawiam Was wszystkie -niech nam wszystkim sie wkrotce uda :-)

Witam :-) ale mi się dziś nic nie chce.... ale idę za niedługo do kina z psiapsiółką i już się cieszę. U mnie w wiadomej sprawie coś się dziać zaczyna, tzn dni płodne i przytulanko na maxa ;-) tak bym chciała, żeby skuteczne...... Zabajona, mam osobiste pytanko: mierzysz regularnie temperaturę ? Pytam, bo z tego wiele można się dowiedzieć o cyklu. Oczywiście, nie odpowiadaj jeśli nie chcesz. Nie chcę być wścibska. :-) Pozdrawiam!!!!!!

Eh, wy chcecie zajść w ciążę, a ja chcę chociaż zacząć się starać... Zazdroszczę wam. Jednak byłam szczepiona na różyczkę (obowiązkowe w wieku 13lat). Nie mogę zacząć starań przez tą paskudną torbiel na piersi. Biorę Agufem i Duphaston :(((( I pewnie z 2 cykle będę jeszcze brać (choć mam nadzieję, że nie, bo już tej torbieli nawet nie czuję). W Zielonej leje i szaro. Nastrój też mam szary. Tyle czekania....

Wiem J_A_N_A, że to czekanie jest najgorsze. Nawet to czekanie z jednego cyklu na drugi, gdy się nie udało. Ja też jestem bardzo niecierpliwa i najgorsze dla mnie są te przestoje. Ale nic niestety zrobić nie możemy. Ja sobie to zawsze tak tłumaczę, że widocznie tak jest dla nas najlepiej, bo nic się nie dzieje bez przyczyny. Ja próbowałam w zeszłym miesiącu, nie udało się, byłam zła, ale okazało się, że mam infekcje gardła i potrzebne były antybiotyki, więc dobrze się stało, że nie byłam w ciąży i mogłam się porządnie wyleczyć. Głowa do góry! czas szybko leci :-)

Czesc 🖐️ dziewczyny :) Hejka Anik - chwile cie u nas nie bylo ? No to prawie zaczynamy razem przytulanoko, mi sie wlasnie skonczyla @ i za chwile nowe starnka :) Kto wie, kto wie... ? Moze ja mam zafasolkowac wlasnie w pazdziernku :) No cuż ..... poczekamy :) Pozdrowionka 🖐️, buzka 👄

Gość grazyna26
witam wszystkie panie i pozdrawiam:) Jejku, jak mnie doluje ta jesienna pogoda:( U mnie @ sie juz skonczyla, ale od jutra zaczynam brac tabletki (na moje bakteryjki) i bede je brala przez 2 tygodnie, bo bierze sie je co 2 dni, wiec kuracja obejmie moje dni plodne i sadze, ze w tym cyklu ze starania o dzidzie nici:( ale coz sila wyzsza, lepiej wyleczyc co trzeba, niz pozniej sie martwic:) pozdrowionka:)

No i klops....wlasnie dzisiaj rano dostalam @. Wiec zaczniemy 3 staranko juz.... U nas tez pochmurno... Pozdrawiam i zycze milego dnia. Monika

Czesc 🖐️ Oooo .... Monique, ale nie martw sie, mozesz wszystko zwalic na niekorzystna aure we wrzesniu, bo jak na razie, cos nam nie wychodzi :) !!! Ale pamietaj, to co bylo to juz przeszlosc, a teraz nowe mozliwosci przed nami i toba :) :):) Mi natomiast skonczyla sie juz @, na jutro jestem umowiona do mojego ginekolożka :) i ..... za tydzien do boju :), oby tylko gin cos nie wymyslil :) Mam nadzieje, ze powie mi, ze wszystko ok i moge dzialac :) Buziaki :) 🌼 🖐️ 🌼

Hej dziewczynki! Ja jeszcze nie dostałam, ale wskazuje wszystko na to, ze będzie już lada chwila. Modlę się tylko o wytrwanie do soboty, bo to będzie 25 dc. Czyli zachowa się pewna regularność, poprzedni cykl tez był 25 dniowy. No i po @ do ginekologa, zbadam się i poradzę. Może dostanę coś na \"podtrzymanie\" potencjalnej ciązy. Bo wiecie, mnie się coś zdaje, że może dochodzić do połączenia, ale dziwne jest to skrócenie cyklu. Może być to problem ostatniej fazy cyklu. Zobaczymy. Narazie zakupiłam sobie 5 testów owulacyjnych u ewy.analityk na allegro. Już kobietki z topiku \"chcę mieć dziecko\" wychwaliły te testy, że są wiarygodne i ich wyniki pokrywają sie z testami z apteki. Ale sa o wiele tańsze niż apteczne. Więc jestem przygotowana na 3 cykl starań, przygotowana emocjonalnie. Musze do tego czasu znaleźć sobie jakieś bardzo zajmujące zajęcie, żeby nie myślec za dużo. Zdaje się, że kilka z nas rozpocznie 3 cykl starań.:)

Dziewczyny czy wy już wszystkie chorowałyście na świnkę? Nie wiem czy się na to szczepić czy sobie podarować. Ja chcę dzidziusia! Buuuuu..... A od wtorku na uczelnię.

Jana !!! Z tego co wiem, to niektorzy lekarze wysylaja na szczepienie kompleksowe przeciwko: swince, rozyczce, odrze.... takie 3 w 1 :) Ale jak tos chorowal w dziecinstwie, to nie :) Ja akurat przechodzialm tą swinkowatą chorobe :) Pozdrawiam :) 🖐️

No to się zapisałam do dentysty. A jutro idę do przychodni w sprawie szczepionki na świnkę:) Pozdrawionka!

Jednak nie idę. Dopiero skończyłam przeziębiebie więc i tak by mnie nie zaszczepili:(