Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaardzo ciekawska

czy kobieta całkowicie powinna golic włosy łonowe????

Polecane posty

Gość wg opinii ginekologa
(pytalam znaną ginekolozkę, liczne nagrody, wywiady w mediach), kazde golenie , depilowanie itp jest ryzykiem podraznien ( których normalnie nie widac , dopiero w powiekszeniu, pokazywala w takiej powiekszajacej kamerce) wprowadzenia dodatkowych bakterii, dlatego z punktu widzenia zdrowia i higieny jest niewskazane. Ginekolodzy nie zwaracaja uwagi ogolonym pacjentkom, ale gdy spytac- odpowiedzą. Tez mnie to nurtowało, wiec po prostu spytałam.

Gość Labour
Nie powinna golić!! No chyba że jest już starsza i ma rzadkie/ siwiejące włoski. Dziewczyno/kobieto - póki jesteś młoda pielęgnuj swojego kudłatego kociaka, bo nic tak bardziej nie podnieca normalnego mężczyznę. Nie daj się zwieść że ogolona znaczy bardziej higieniczna. Po za tym widok całkiem wygolonej cipki jest średnio apetyczny (skojarzenie z oskubaną kurą).

Gość hah hah hahahah
Labour - czyli jesli mi sie podobają ogolone jestem nienormalny?? S P I E R D A L A J w podskokach cieciu :D 🖐️

Gość ja zostawiam pasek
czasem tylko zgolę tak żeby nie wystawało a resztę przytnę , czasem zostawiam tylko pasek ;) mnie też pewnie gimgówno zjedzie ,że jestem nienormalna bo wszystkiego na zero nie golę ale mam gdzieś zdanie idiotek i nie mam zamiaru zaglądać im do majtek :P kobieta z całkowicie wygolona cipką ,która ma przy tym brak biustu wygląda jak 12 latka i co najwyżej podoba się panom z zapędami pedofilskimi :P

Gość do alicja16
widzę ,że kryptoreklama taniej kurwy-instruktorki :P ja dziękuje za rady i nie skorzystam:P

Gość gość
zastanawiam sie nad laserem vectus w klinice beautymed w warszawie, maja przystepne ceny i do tego promocje -50% :D pytanie czy ktos robil ten zabieg, czy jest bolesny i ile trzeba zrobic powtorzen ?

Gość gość
A ja znam gościa, który nie lubi golonych.

Gość gość
A komu to potrzebne ja tam Lubie jak kobieta ma lekkie włoski ale nie do przesady

Gość gość
2 dni temu ogoliłam na zero, to był blad, OLBRZYMI, ile potrwa zanim włoski urosna na tyle by nie powodowac dyskomfortu? na razie to jakas tragedia, booool

Gość gość
Nie jest wskazana depilacja miejsc intymnych, bo naraża to kobiety na zwiększone ryzyko infekcji. Wejście do pochwy i ujście cewki moczowej to najbardziej wrażliwe organy zewnętrzne kobiet. Nie jest to kwestia mody czy estetyki, gdyż każda kobieta z owłosieniem lonowymi jest atrakcyjna. Należy przestrzegać higieny całego ciała. A mężczyźni niech zaczną a Was widzieć piękne i naturalne kobiety zamiast uległych marionetek telewizji i mediów. Proszę Was kochane,bierzcie to pod uwagę. Lek.ginekolog Katarzyna (z pełnym owłosieniem łonowym).

Gość AlinkaR
Przycinam włoski na około 5 mm, a te które wystają za linię majtek depiluję pastą cukrową w salonie kosmetycznym. Strasznie długo się naszukałam w swojej okolicy salonu, który wykonuje taką usługę. Wszędzie tylko wosk i wosk, a po wosku mam podrażnienia.

Gość gość
Zależy od gustu. Ale kobieta nie powinna golić się tylko dlatego że facetowi się tak podoba. Jak znajdzie innego faceta, który z kolei będzie lubił ,,naturę'' a ona będzie cała wydepilowana, to co? Jeśli kobieta lubi być wydepilowana całkiem to OK, a jeśli nie, to nie. Indywidualna sprawa, ja osobiście polecam cienki paseczek.

Gość gość
Mądry post wyżej. To kwestia prywatna kobiety, co robi ze swoją Joni. A z punktu widzenia mojego czyli faceta, naprawdę nie robi mi to różnicy i nie przykładam do tego takiej uwagi. Trzeba mieć nie tak w głowie pisząc "nigdy bym nie poszedł do łóżka z owłosioną" albo "tylko ogolone". Kobieta to nie tylko cipka. Kobietę konsumuje się całą. :) Miałem w swoim życiu kobiety, który były tam niżej "na zero" oraz takie, które miały pełny zarost. Jedne i drugie były cudowne, seks jak zawsze rewelacyjne. Miłość oralna to u mnie podstawa gry wstępnej i przyznam szczerze, że włosy nigdy nie stanowiły dla mnie jakiegoś obrzydzenia czy zniechęcenia.

Gość gość
no wlasnie powinna golic wargi a jak to zrobic skoro wloski wrastaja do srodka i musialabym maszynke chyba w srodek wlozyc zeby to zgolic

Gość michalina  robert pattinson
mam 19 lat i i nigdy sobie nie goliłam nawet pod pachami jak goliłam pod pachami to bardzo mnie szczypało to znaczy ze jestem nie normalna

Gość gość
przez 2,3 dni były podraznienia ale przeszło ...... przypadkiem ogoliłam bez paseczka nic sie nie stanie .

Gość gość
Na początku robiłam jednorazówką. Teraz wole pęsetą.

Gość gość
Pytanie trochę bez sensu. Różni ludzie różnie uważają, a przecież każda kobieta ma indywidualne upodobania. Rób ze swoimi włosami łonowymi to co ty chcesz. Jeśli wolisz być tam całkiem gładka, wydepiluj się. Jeśli lubisz mieć tam włosy zostaw je. A jeśli już nie wiesz co z nimi zrobić, to jeśli masz partnera to zapytaj jak on chciałby.

Gość gość
Ja tam woskiem moja myszke trktuje robie to na gładko juz od paru lat moim zdaniem powinno sie usuwac owłosienie

Gość gość
Każdy człowiek ma gust jedni lubią ogolone wygolone do zera a jeszcze inni zarośnięte to tylko kwestia rzeczy ja to lubię kiedy kobieta ma krótko ścięte włosy między nogami ale nie całkiem do zera przy okazji kiedy kobieta nie goli się to mam skojarzenia źe jest brudaską chochaż wcale tak nie jest

Gość gość
Moja zona jest zgrabna kobieta. Nie wyobrazam sobie zeby ogolila wlosy lonowe. Kocham zone naturalna z owlosiona pipeczka. Moze troche podciac ale nie golic. Od wielu lat uprawiamy tez sex oralny. Rozsuwam wargi sromowe palcami , wkladam jezyk, pieszcze lechtaczke i wloski na cipce nieb przeszkadzaja mnie. Taka cipulka to moj skarb, cyculki i cala zona.

Gość Seba 1987
Każda kobieta, która dba o wygląd powinna być wydepilowana

Gość gość
oczywiście cipka powinna być łysa

Gość Syga333
Moja zona goli calkowicie i zostawia pasek...mowi ze sie lepiej z tym czuje. Cala przyjemnosc w tym ze prosi mnie ze bym ja to jej zrobił.

Gość Syga333
Moja zona goli calkowicie i zostawia pasek...mowi ze sie lepiej z tym czuje. Cala przyjemnosc w tym ze prosi mnie ze bym ja to jej zrobił.

Gość Syga333

Gość 321

ja nigdy nie golilam wzgorka lonowego  poniewaz mam kruczoczarne wlosy  ktore podkreslaly urode mojej cipki.tak bylo do czterdziestki po tym wieku zaczely mi sie pokazywac siwe wlosy ktore postazaly moja intymnosc wiec zadecydowalam ze bede wydepilowana.