Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majoweczka

Termin MAJ 2006

Polecane posty

A ja niestety siedzę dzisiaj cały dzień sama mężuś musiał niestety pojechać do pracy, a później ma jakąś firmową imprezke, czyli bal samców. Postanowiłam dziś cały dzień leniuchować, ale jeszcze muszę zrobić coś z twarzą, bo cos paskudnego wyskoczyło mi pod brwią. brrrrr...

Gość gaga26
Hej śpioszki! Wysyłam właśnie mój brzusio w 21 tyg w dwóch ujęciach trochę blady ale taka mam teraz karnację krótko mówiąć wyglądam jak śmierć na chorągwi i nawet samoopalacz nie pomaga a solarium teraz odpada i dlatego wydaje mi się że będzie dziewczynka zabiera mamie urodę. U mnie wszystko ok nawet wczoraj byłam na koncercie FNS na ratuszu w jeleonce było zimno. Dostałam śliczne skarpetki dla maluszka i nie mogę od nich oczu oderwać cały czas leżą na wierzchu żebym w każdej chwili mogła oczy nacieszyć. Macie coś takiego?

Cześc gaga!! nie przejmuj sie tym że jestes blada ,ja przez około 8 lat chodziłam na solarium i nie moge sie przyzwyczaic jaka teraz jestem blada...:(:(:( ale co sie nie robi dla naszych maleństw ❤️ LUCKY zdałaś czy nie??? odezwij sie... Ja mam troszke spraw do załatwienia na mieście ale będe zaglądać co jakiś czas do was hihi 🌻

-LUCKY- przykro mi ze nie zdałaś...:(:(:( ale napewno nastepnym razem sie uda... Ja jezdziłam w poznaniu przez dwa lata bez prawka i w końcu w 2003 postanowiłam je zrobic hihi widziłam że dołożyłaś pare fotek super...:):):) pozdrawiam cie serdecznie 🌻-ania

uuuuu ... Grzywa odjęłaś mi trochę kilogramów :D... i nie tylko mnie ... wprowadzam aktualne moje dane i pozostałych Mamusiek ... mam nadzieje, że nic nie pokręciłam ... pozdrawiam :D ************************************************************************************* nick... ....termin porodu...kg.nabyte..obwod......miasto.......płeć *************************************************************************************** EVI_1985.......????????.......????.........????........................chłopiec Roza_..........29.04.06.....????.........????................................... amber-ania....01.05.06.....7kg........90cm........Kołobrzeg...chłopiec sissi............01.05.06......????.........????................................... L.Rosa..........01.05.06.....????.........????................................... Beatelka........02.05.06....????.........????..........Białystok.............. ania_23.........03.05.06....3kg.........????................................... Kasika1.........03.05.06.....1kg.........85cm................................ matitka.........04.05.06.....2kg........90cm.....................chłopiec? aga133..........04.05.06….10kg....102cm....Czechowice-Dz..chłopiec chimera.........04.05.06…..5kg........82cm.....Tychy.....dziewczynka Rosiczka........05.05.06…..0,5kg........????.................................. Anic77..........05.05.06....0kg..........90cm +4)............................ amelia-c.......05.05.06....5,5kg........86cm.................dziewczynka anuśka 25......05.05.06.....-5kg.........????.................................. biedrona28.....07.05.06.....8kg........93cm.....Toruń....dziewczynka Majoweczka....09.05.06.....2kg.........82cm......Warszawa............ agula-20........09.05.06.....-2,5kg......????.................................. mada lena......10.05.06......3kg........83cm.......Myszków....chłopiec msoszka.......10.05.06........9kg........????.........Rzeszów.............. MAGDYCHA.....13 05 06 ... ..4kg.......??? .........Rzeszów.....chłopiec jodełka.........14.05.06.......1kg........????.................................. joannaT.......14.05.06........7hg........????..........Warszawa........... Maja24.......15.05.06......6kg........???........Częstochowa...chłopiec Luckylady.....15.05.06.......5kg........????................................... Efciak.........16.05.06.......5kg.........83cm........Zgierz................ aleq............19.05.06.......1kg.........????...........Katowice............ Gonia78.......19.05.06........2,7kg......90cm........Poznan.............. Qassandra.....20.05.06.......5kg.........????..........Kraków.............. karolayna......20.05.06.......3kg........????.................................. ladybird........21.05.06.......6kg........93cm.........Poznan.............. Zuwiolka.......21.05.06......7kg........79cm.........Gdańsk....chłopiec tatia............22.05.06.......3kg........64cm.........Słupsk............... Kinia25.........23.05.06.......3kg........????...........Kraków.............. gaga26.........25.05.06.......4kg........88cm.........Jelenia Góra....... Doro............25.05.06.......1kg........????.................................. muszka27......25.05.06.......0kg........74cm............................... ognicha........23-27.05.06....????........????.................................. Grzywa.........27.05.06.......4kg......dużo..........Wrocław.......... Mycha169......28.05.06.......????.........????................................. gwiazdeczka2..29.05.06......????.........????................................. justka23........29.05.06......????.........????................................. aaguullaa.......30.05.06......????.........????................................. Paula24.........05.06.06......????.........????.................................

Brzusio77 cieszę się, że znalazła się osoba z Gdańska, bo też mam teraz podobne dylematy. Co do szkoły rodzenia, to nie wiem czy w ogóle iść a jeśli tak, to gdzie ? W przyszłym tygodniu spotkam się z koleżanką-też ciężarówką, może ona coś nam poleci. Zastanawiam się też intensywnie nad wyborem szpitala. Ale dla mnie właściwie wszystkie gdańskie szpitale są \"spalone\", po przykrych doświadczeniach w czasie choroby mojej Mamy. Co prawda to były sprawy onkologiczno-ginekologiczne, ale pomimo że od Jej śmierci minęło półtora roku to ja na sam widok i zapach szpitala cała się trzęsę. Bardziej tego się boję niż bóli porodowych. Ale jakoś to trzeba zwalczyć, bo mimo wszystko będę musiała rodzić w szpitalu. Tylko którym ??? Co do lekarza, to chodze do doktor Frankowskiej-Konopy na Chełmie. Brzusio77 a może masz gg ? Mogłybyśmy pociągnąć temat gdański już prywatnie :-) Pozdrawiam ciepło :D

Hej kochane dziewczyny ! oblalam, oblalam ze swojej glupoty, bo wjechalam na pas przeciwnego kierunku jazdy, gdy kazano mi skrecic w lewo, bo ja myslalam ze to jednokierunkowa :-) A juz niewiele brakowalo. I buczalam caly dzien bo facet moj (prawo jazdy od kilkunastu lat) zamiast mnie pocieszac i ocierac lzy, zaczal opowiadac jak to prosto poznac gdzie jest jednokierunkowa, a gdzie nie itd. Za miesiac znowu - tylko ze na nowych zasadach, dluzszy egzamin i podobno trudniejszy. Dodalam wszystkie zdjecia ktore mialam! Amberku, w Twoich obu galeriach dokonalam zmian, bo tak mi sie lepiej podoba kolejnosc. A ania razy dwa zrobilam maly tuning, bo wydawalo mi sie jakies nierowne po wstawieniu, ale teraz jest wypasione !!! Jest Ladybird, jest nowa galeria Biedrony!! I jest tam piesek Cipek :-) Amberku, dziekuje za dobre slowa najpierw ze zdam, a potem ze zdam nastepnym razem :-) Fajnie jak ktos trzyma kciuki! Ewuniu i Agnieszko133 ! Co slychac u was? Ja sie zastanawiam, czy jadacie pasztet??? Bo ja co drugi dzien mam faze na watrobianki i przypomnialo mi sie ze z tymi watrobkami niewiadomo co - czy jesc to, czy nie, i nie wiem czy przypadkiem pasztet nie jest szkodliwy??? Dzidzius kopie dosc regularnie - biedny, na egzaminie na prawko dostal niezlej szkoly zycia i najadl sie ze mna tyle stresu. Jakby mu to zrekompensowac... Buziaczki!!

Jak sie czujecie w ogole?? Ja sie w ogole nie czuje jak w ciazy :-) Brzuszka ciagle prawie nie widac. Nie chce mi sie wierzyc ze tam naprawde mieszka Zycie :-)

cześc lucky:) ja jak byłam w czwartym miesiącu to tez miałam ochote na paszczet albo watrobianke no i na to pomidor hihi ktores zdjecie pieskow mozesz wyrzucic i anie razy dwa tez i wkleic te zdjecia co sa osobno bo pewnie sie nie mieszcza na jednej stronie??? a nie da sie zrobic wszystkich razem zdjec???to nie bedziesz musiała wyrzucać... Biedroneczko ślicznie wyglądałaś na swoim ślubie,piekna sukienka...:):):) no i oczywiście piekny piesek 🌻

cześc . Jak to dobrze wstac rano i w końcu mieć lepsze samopoczucie . Słoneczko od rana wygląda zza chmur i jakos tak dobrze na mnie wpływa ta pogoda. Od rana jestem na nogach a jeszcze czeka mnie dzis troche załatwień. Obiecałam synowi że pójdziemy na wystawę owadów i skamieniałości ( on ma fizia na tym punkcie). A poniewaz z powodu złego samopoczucia kilka razy juz przekładałam wizytę to tym razem nie moge go zawieść. Ja mam problem ze spaniem. Wieczorem około 22-ej zazwyczaj kladę się do lóżka ale cóż z tego jak nie moge zasnąć. Np wczoraj zasnęłam dopiero kolo 2-ej. A jak zasne wieczorem normalnie to znów budze sie w nocy ( zazwyczaj do WC ) i też nie moge zasnąć. Zauwazyłam że moj dzidziuś miewa tzw. czas aktywności i czuwania. Dotychczas czułam go w zasadzie cały czas a od kilku dni sa okresy kiedy jest ruchliwy a potem koniec - nawet małego kopniaczka. I chyba pomylił mu się dzień z noca bo najbardziej daje znac o sobie wieczorem i w nocy. Zeby tylko mu tak nie zostało. Lucky super wygląda ten nasz blog. Tylko podziwiać Twój zapał!!! Co sie tyczy tego pasztetu, to słyszłam że watroba jest takim organem który magazynuje wszystkie szkodliwe składniki pozywienia tak więc chyba faktycznie nie powinnaś z nią przesadzać. Ja tez ponad miesiąc temu miałam taki moment że tylko pasztety z puszki ale mi przeszło i teraz nie moge na nie patrzeć. Biedrona - w pierwszej chwili wcale Cie nie poznałam . Wyglądasz pięknie. Tylko pozazdrościć.

witam jak sie czujecie w ten mrozny dzionek, u mnie rano w Krakowie było -15 brrrrr jak zimno. Biedronka ślicznie wyglądałas w tej sukience, aż ci pozazdrościłam i postanowiłam że też przesle na nasz blog moje slubne zdjęcia, bo brzuszka jeszcze nie mam zdjątej gyz mój męzus dostał niedawno nowy aparat cyfrowy i jeszcze ne znalazł godzinki czasu by go technicznie rozpracować. Ide jutro do gin to zdam wam później relację, i zapytam o ten pasztet i wątrubke, czy mozna czy niemożna jeść. Trzymajcie sie cieplutko

heyah banana! Amberku - napisz jak najbardziej wolisz miec te foteczki, bo moga byc wszystkie na jednej stronie, ale ja sobie tak podzielilam, zeby latwiej bylo widac ze sa nowe! i tak fajnie sie zaczynaja latem!! Ale jak tylko chcesz, moge je dac na jedna strone. Sory ale \"Ania razy dwa\" to gwozdz mojego bloga, i jest zbyt zajebiste, by wyrzucic :-) A do pieskow tez trzebaby nie miec serca, by wyrzucic jakas fotke!! Wszystkie sie mieszcza. W ogole jakby ktos chcial zmienic kolejnosc, albo tekst, to piszcie - ja sama wiem jak to jest czasem jak jakas pierdola drazni. Ciagle cos tam zmieniam. Ale uwazam ze wszystkie fotki sa wypas. Kinia - dzieki ze zapytasz o pasztety. Juz w sumie tyle ich zjadlam i watrobianek :-) Wczoraj bylismy z tatusiem dzidziusia, dzidziusiem i Suzinkiem w Ikei i same baloniczki sie przechadzaly :-) A potem bylismy w kinie na Narni i balam sie, bo takie halasy dobiegaly!! Balam sie ze dzidzia mi sie bedzie bala i tak sie balismy oboje ;-) A szef nadal nie wie o moim baloniczku. I moi dziadkowie tez nie wiedza :-/ bo sie boje ;-)

lucky dobrze to nie wyrzucaj ich hihi... te fotki ania razy dwa sa zeskanowane bo płytke mam w poznaniu...:):):) jak sie mieszcza to niech beda wszystkie🌻

Cze kochane brzuszki!!! Właśnie weszłam z pracy i uderzyłam prosto do kompa. Stęskniłam się za Wami przez weekend... :) Ale pokolei. Tyle miłych komentarzy, że aż mi głupio. Dziekuje za każde miłe słowo - to buduje i to niektórych nawet bardzo...... :) Lady! Ogłaszam uroczyście Twój pomysł z blogiem jako NAJLEPSZY POMYSŁ 2006 ROKU!!! Teraz kiedy piszę, mam Was przed oczami i jest zupełnie inaczej! Tez wczoraj oglądaliśmy OPowieści z Narnii :) Też troche sie bałam, bo było głośno, no i ta scena z Aslamem - serce pękało :( Ale w strasznych momentach nie patrzyłam :) TY uczysz w szkole???? Ja w gimnazjum mam nauczanie indywidualne. Jak u Ciebie z awansem??? Anka! Super fotki! Tez z chęcią przeniosłabym się w te klimaty :) Aga! Tez chciałabym tak wyglądac jak TY, jak nasza julka będzie miała 6 latek :) Cały czas pamiętam jak mnie pocieszałaś co do tego nieszczęsnego krwiaka. Wtedy sobie tylko mogłam wyobrazic Jasia, a teraz widzę, że to naprawdę juz prawdziwy kawaler! Gratuluję :) Kinia! Dzięki za miłe słowa! Czekamy na Twoje ślubne!!! No i Ladybird! Fajna biedroneczka z Ciebie ! A wiesz że biedronki rodzą się podobne do swoich mam??? :) :) :) Narazie lecę robi obiad :) Odezwę sie później.. Pozdrowionka!

Gość joannaT
Witajcie! cześc Amber! witajcie msoszka i magdycha! Jetses z Rzeszowa nie? bo ja tam mieszkalam przez 25 lat i chetnie powspominam bo do dzis ma kontakt z ginem swoim i pogawedziłybysmy troche! odpiszcie!

=>Zuwiolka uuuu...a ja nie wiedziałam ze aż tak \"zdolna\" jestem. Sorrki:p =>Luckylady Przykro ze będziesz musiała jeszcze raz sie stresować i to na nowych warunkach. Ale nie poddawaj się. Będę trzymać kciuki:) Zaraz wybiorę najładniejsze zdjęcie z usg i wyślę Ci na skrzynkę., Zamieścisz je na blogu?? tam gdzie moje fotki?? plisssssssss;) =>Biedrona Ja też Cię nie poznałam na tych ślubnych. Śliczna panna młoda z Ciebie:) Dziewczyny... Dzisiaj zapisałam się do tej szkoły rodzenia, o której mówił mój doktorek. Mam zacząć 20 lutego. Zajęcia są dosyć urozmaicone i będzie siedem spotkań po dwie godziny. Koszt całego kursu wynosi 200zł. Siądziecie ze to dużo?? Jak jest w Waszych miastach?? Wiem że w Krakowie jest taka super szkoła i jest super tania, ale do Krakowa mi daleko... Jeszcze jedno pytanko. Czy Wy tez macie wzdęcia?? bo ja ostatnio bardzo często. Wczoraj to normalnie myślałam ze urodzę. Nie mogłam spać i musiałam łyknąć espumisan, bo normalnie kiszki mnie wykańczały.

Cześć Majóweczki :) Zuwiolka=> mam gg- 9347036, ale raczej siedzi przy nim mój mąż, jak będziesz, to poproś mnie - Magdę lub Brzusio :) fajnie, że jesteś z Gdańska. Spytaj tę znajomą o szkołe rodzenia, bo ponoć warto. ja dowiadywałam się o szkołę na Zaspie przy szpitalu - musisz mieć skierowanie. jesli leczysz się prywatnie, to musisz mieć od gina zgodę i z tą zgodą iść do lekarza ogólnego. On Ci wystawi skierowanie. tak o tym piszę, bo przy szpitalu jest szkoła za darmo, więc warto się zainteresować. Przyjmują od ok. 25 tc. Pozdrawiam Cię cieplutko :) Grzywa=> też mam wzdęcia :( czuję się jak napompowana :(

...jutro ide na usg i znowu zobacze mojego małego piłkarza hihi odrazu przesle na naszą stronke fotke mojego szkraba ❤️ Jutro tez w końcu przywiozą mi kuchnie i kupujemy lodówke nie będe musiała juz chodzic do góry i wąchać tych wstrentnych papierochów mojej teściówki...:):):) no i chyba od przyszłego tygodnia zaczniemy remont łazienki,znowu wydatki...

Dziewczyny! Tak nieprzyzwoicie nażarłam sie kluchów ziemniaczanych, że aż strach!!! Grzywa! ja dopiero będe miała dzisiaj wzdęcia :) Dośc często mi się zdarzają i w efekcie są straszne... Co do szkoły rodzenia, to myślę że to całkiem przyzwoita cena. U nas też chyba tyle kosztuje, jeszcz e sie nie orientowałam ... Anka! ja nienawidzę remontów, ale za to zakupy uwielbiam!!! Ostatnio jednak troche sie musze powstrzymac, bo chcemy coś odłożyc i uzupełnic braki... A tyle wyprzedaży... Gaga! Z niecierpliwością czekam na Twoje zdjęcia!!! Całusy!!!

ladybird właśnie sama zainstalowałam gg hihi bez zgody piotrusia,może nie zauważy hahaha:):):)

************************************************************************************* nick... ....termin porodu...kg.nabyte..obwod......miasto.......płeć *************************************************************************************** EVI_1985.......????????.......????.........????........................chłopiec Roza_..........29.04.06.....????.........????................................... amber-ania....01.05.06.....7kg........90cm........Kołobrzeg...chłopiec sissi............01.05.06......????.........????................................... L.Rosa..........01.05.06.....????.........????................................... Beatelka........02.05.06....????.........????..........Białystok.............. ania_23.........03.05.06....3kg.........????................................... Kasika1.........03.05.06.....1kg.........85cm................................ matitka.........04.05.06.....2kg........104cm..................chłopiec? aga133..........04.05.06….10kg....102cm....Czechowice-Dz..chłopiec chimera.........04.05.06…..5kg........82cm.....Tychy.....dziewczynka Rosiczka........05.05.06…..0,5kg........????.................................. Anic77..........05.05.06....0kg..........90cm +4)............................ amelia-c.......05.05.06....5,5kg........86cm.................dziewczynka anuśka 25......05.05.06.....-5kg.........????.................................. biedrona28.....07.05.06.....8kg........93cm.....Toruń....dziewczynka Majoweczka....09.05.06.....2kg.........82cm......Warszawa............ agula-20........09.05.06.....-2,5kg......????.................................. mada lena......10.05.06......3kg........83cm.......Myszków....chłopiec msoszka.......10.05.06........9kg........????.........Rzeszów.............. MAGDYCHA.....13 05 06 ... ..4kg.......??? .........Rzeszów.....chłopiec jodełka.........14.05.06.......1kg........????.................................. joannaT.......14.05.06........7hg........????..........Warszawa........... Maja24.......15.05.06......6kg........???........Częstochowa...chłopiec Luckylady.....15.05.06.......5kg........????................................... Efciak.........16.05.06.......5kg.........83cm........Zgierz................ aleq............19.05.06.......1kg.........????...........Katowice............ Gonia78.......19.05.06........2,7kg......90cm........Poznan.............. Qassandra.....20.05.06.......5kg.........????..........Kraków.............. karolayna......20.05.06.......3kg........????.................................. ladybird........21.05.06.......6kg........93cm.........Poznan.............. Zuwiolka.......21.05.06......7kg........79cm.........Gdańsk....chłopiec tatia............22.05.06.......3kg........64cm.........Słupsk............... Kinia25.........23.05.06.......3kg........????...........Kraków.............. gaga26.........25.05.06.......4kg........88cm.........Jelenia Góra....... Doro............25.05.06.......1kg........????.................................. muszka27......25.05.06.......0kg........74cm............................... ognicha........23-27.05.06....????........????.................................. Grzywa.........27.05.06.......4kg......dużo..........Wrocław.......... Mycha169......28.05.06.......????.........????................................. gwiazdeczka2..29.05.06......????.........????................................. justka23........29.05.06......????.........????................................. aaguullaa.......30.05.06......????.........????................................. Paula24.........05.06.06......????.........????................................. Widze, że nie jestem sama z tak dużym obwodem brzuszka. Dziewczyny podajcie mi storne gdzie zrzucacie zdjęcia, bo też bym chciała się wam pokazać moim, że mało co tutaj zaglądam. Ja prawko zdałam za drugim razem:)

Matitka! Zdjęcia musisz wyslac Luckylady - ona jest szefową :) Jej adres znajdziesz w stopce, w jej ostatnim poście...

Hej! Ja wczoraj przesłąłam zdjęcia do lucky narazie tylko brzusia ale chyba nie doszły a dzisiaj postaram sie dosłąć tzw. przed. Mnie zaczęły strasznie boleć plecy i kręgosłup a jak u was? Coś okropnego a do tego mam tyle pracy przy kompie! Dzisiaj chyba już nie wpadnę bo nie będzie prądu u nas w pracy więc życzę miłego dzionka. A lucky jakby dalej nie było tych zdjęć to daj znać prześlę jeszcze raz. Pozdrawiam Pa

Witajcie majóweczki!!! -GAGA- mnie od jakiegos czasu tez strasznie boli kregosłup...:( -MATITKA- adres LUCKY to luckylady@o2.pl tam wysyłamy jej zdjeica:) -LADYBIRD- ale jaja wczoraj chciałam zainstalować gg ale okazało sie że jest juz zainstalowane,michał brat piotra jak bylismy w poznaniu na swieta bez naszej zgody sam sobie wgrał...Piotr jak mu powiedziałam dostał szału że bez jego pozwolenia grzebie mu w kompie i wgrywa coś co nie pozwolił wgrac... dobrze że nie było na mnie hihi bo mi by sie dostało a nie michałowi uff... no i znowu nie mamy gg...:(:(:( ale pewnie z czasem go namówie,pozdrawiam 🌻

Gość JoannaT
Witaj amber!!!!!!!! Wysłalam foty wlasnie luckylady moje z wakacji osttanich tuz przed ciaza,usg i mojego psiaka.Niemoge sie doczekac kiedy beda na stronceeee! Mam nadzieje ze mez€s sie nie wkurzy bo jego dalam fote a on nie lubi hehehheee bez jego zgody hihihii ale nie musi wiedziecc..

Gość JoannaT
jest tu kto? amber jestesssssss?????????????? haloooooooooo???????????

jestem joanno...:) mój piotrus sie pogniewał że jego żadnej fotki nie dałam hihi no i musiałm wysłać tez jego ...:):):) kurcze ale mam dzisiaj humor bo do 12 godziny maja mi przywież kuchnie juz nie moge się doczekac:):)

Jest coraz wiecej naszych fotek kinia i grzywa piekne panny młode...:):):) gaga masz śliczny brzusio...🌻ale przeslij tez swoja buzke hihi...