Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Majoweczka

Termin MAJ 2006

Polecane posty

Go艣膰 elinova
no nie....Wy to sobie chyba \"bimbacie\" :-P zero wpis贸w....rozumiem te zapracowane kobitki, kt贸re maj膮 remonty, ale reszta....oj nie艂adnie, nie艂adnie...ju偶 teraz czasu nie macie, a co dopiero b臋dzie jak si臋 Male艅stwa narodz膮?? Topik umrze 艣mierci膮 naturaln膮 :-) A wiecie przez kogo...przez WAS...hihihihhi :-P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elinova
No to s艂onika SOBIE wklej臋, bo i tak nikt inny tu nie zagl膮da :-P ......................................@@@@@ ......................@@@@@@...@@@@@@@ .................@@@@@@@@.@@@@@@@@.@@@@@@@@@ ...............@@@.O.@@@@.@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@ @@@......@@@@@@@@@.@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..@@.....@@@@@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ...@@..@@@..@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ....@@@@.....@@@@....@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..............................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ .............................@@@@@.......@@@@@@@@@@....@@@@ .............................@@@@..................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
no i tabelk臋.....dla MNIE :-P *********************************************************************************** nick... ..........termin ...kg.na+...t.c.....obwod......miasto.........p艂e膰 *************************************************************************************** amber-ania...01.05.06...12kg..............95cm.......Ko艂obrzeg.......ch艂opiec Paticzqa…....02.05.06…..????...............100cm…...Opole…….........synu艣 matitka.......04.05.06....2kg...............104cm........................ch艂opiec aga133........04.05.06….10kg...............102cm.....Czechowice-Dz..ch艂opiec chimera.......04.05.06….5kg.................82cm......Tychy.......dziewczynka amelia-c.......05.05.06...8,5kg..............94cm...................dziewczynka anu艣ka 25.....05.05.06...10kg.........................................ch艂opiec gosiak26......05.05.06...11kg..............100cm......Niemcy............??????? ewelina1......06.05.06...12,5kg............????cm......Mi艂om艂yn.....Anastazja biedrona28...07.05.06...12kg..............107cm......Toru艅..............JULA Luckylady....07.05.06....10kg.............................Poznan(14.03-1740g)..GABRYS madalena....10.05.06....7kg.................97cm........Myszk贸w........ch艂opiec msoszka......10.05.06....9kg..............................Rzesz贸w.................. blumen........10.05.06....9kg................???cm.......Wiede艅..............synek MAGDYCHA...13.05.06....4kg.............................Rzesz贸w..........ch艂opiec mela78........13.05.06....9kg.................92cm......Tychy............KAROLEK joannaT......14.05.06.....7kg.............................Warszawa.................. Maja24.......15.05.06.....9kg.................99cm......Cz臋stochowa....ch艂opiec Efciak.........16.05.06....5kg.................83cm.......Zgierz........................ Gabi26........17.05.06....7kg.................115cm......Rybnik.......dziewczynka Elinova........18.05.06...11kg......31.......96cm......woj.pom...2000g..VIKTORIA Qassandra...20.05.06....11kg...............zmetr........Krak贸w.............. karolayna....20.05.06.....8kg................96cm........Ostrowiec艢w...JAKUB/JULKA asiakul........20.05.06.....8kg................95cm........Gorz贸w..............KAMIL ladybird......21.05.06.....10kg...............96cm.........Poznan.........ch艂opczyk Zuwiolka.....21.05.06.....11kg................87cm........Gda艅sk...........ch艂opiec Kinia25.......23.05.06......14kg...............105cm.......Krak贸w.................... gaga26.......25.05.06.......4kg...............88cm.........JeleniaG贸ra.............. malinow_a25.26.05.06......9kg...............ok.100cm....W-wa..............c贸rka Grzywa.......27.05.06....11,5kg.......29.....100cm........Wroc艂aw.............ZUZA Mycha169....28.05.06.......7kg................90cm.......Z.G贸ra......JAKUB/POLA brygida-26...31.05.06......12kg................90cm..........................synu艣

Udost臋pnij ten post

馃尰 Elinova ...ja jestem,ale zaraz znikam do szko艂y rodzenia:) jak ci sie nudzi to wpadaj na kawke daleko nie masz馃尰

Udost臋pnij ten post

......................................@@@@@ ......................@@@@@@...@@@@@@@ .................@@@@@@@@.@@@@@@@@.@@@@@@@@@ ...............@@@.O.@@@@.@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@ @@@......@@@@@@@@@.@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..@@.....@@@@@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ...@@..@@@..@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ....@@@@.....@@@@....@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..............................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ .............................@@@@@.......@@@@@@@@@@....@@@@ .............................@@@@..................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@ 馃尰 s艂onik specjalnie dla ciebie 馃尰

Udost臋pnij ten post

ale numer siedze z suzinkiem na kolanach w pracy, a suzinek zasnac nie moze bo go maly kopie :-) elin贸wka jak tam twoj slonik kiedy wazysz go nastepny raz :-) a moze on jest starszy niz myslisz co??? i sie urodzi wczesniej :-DDDD i zrobi ci surprise

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
nast臋pn膮 wizyt臋 mam 12 kwietnia, ale teraz spadam na KTG :-P Pewnie mog艂abym go dzi艣 znowu zwa偶y膰 na USG, ale to by by艂o troch臋 za cz臋sto, bo w poprzedni pi膮tek wa偶y艂am .....馃尰

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny powiem Wam ciekawostk臋. Gdy by艂am pierwszy raz w ci膮偶y czterokrotnie wyst膮pi艂o u mnie krwawienie. Ot z tzw. nienacka podczas pobytu w toalecie zauwa偶a艂am na bieli藕nie plamy krwi. Szoook!!! Oczywi艣cie panika absolutna, natychmiastowa jazda do szpitala itp, itd. W szpitalu dostawa艂am jak膮艣 dawk臋 relanium, bo z przera偶enia rzuca艂o mnie na fotelu i lekarz nie m贸g艂 mnie zbada膰 ... poza tym tak silny stres te偶 nie by艂 najlepszym co mog艂o mi si臋 przytrafi膰. Oczywi艣cie natychmiastowe ktg, usg i .... okazywa艂o si臋, 偶e nic si臋 nie dzieje. Nie mam skurczy, szyjka zamkni臋ta, t臋tno u dzidzi jest, 艂o偶ysko -ok. Trzymali mnie w szpitalu tydzie艅, nast臋pnie wypisywali do domu. Sytuacja powtarza si臋 w r贸偶nych okresach ci膮偶y, w ka偶dym trymestrze. Lekarze nie znale藕li przyczyny tych krwawie艅. W drugiej ci膮偶y - mia艂am tak膮 sam膮 polk臋. Trzykrotnie trafia艂am do szpitala z takimi objawami i trzykrotnie nic si臋 nie dzia艂o. Jednym s艂owem - jedna wielka enigma. Aaaa!!! I w trakcie porodu r贸wnie偶 mia艂am krwawienie, i r贸wnie偶 od razu by艂am sprawdzona pod k膮tem odklejaj膮cego si臋 艂o偶yska. I ... nic. Wszystko by艂o ok. Dziwne prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkarolayna

Udost臋pnij ten post

Hej, wszystkim, kurcze mnie te偶 co艣 rozk艂ada, katar straszny i stan podgor膮czkowy, a mia艂am takie plany na wekend zwiedzanie sklep贸w z w贸zkami i zakupy, byle do wiosny. poza tym ta diabelna krzywa cukrowa- znowu z艂a, po godzinie 181 a po 2, 133. czeka mnie pewnie wizyta u jakiej艣 lekarki od cukrzyc ci膮偶owych. jescze 偶ebym jad艂a s艂odycze, a ja prawie nic! jutro id臋 do niego z wynikami zobaczymy co powie, ale to panikarz wi臋c pewnie kolejne serie bada艅. pozdrawiam wszystkich. pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do SUPERwoman
superwoman-->>>no i co z tego??Co to za ciekawostka?? Marne rzeczy.W dodatku zn贸w jakie艣 krwawienie i nie za dobre wie艣ci :-(.

Udost臋pnij ten post

Panele kupione!!!!!!!!!!! Elinova... Do OBI oczywi艣cie pojecha艂am z M臋偶em. Wypyta艂am pana dok艂adnie o jako艣膰 i czy w innych sklepach w Polsce te偶 jest taka promocja. On powiedzia艂 偶e co miasto to mo偶e by膰 inna cena i wcale nie musi by膰 tej promocji, ale warto sprawdzi膰. Tam tez by艂y takie po 19z艂 i 23z艂. Musisz pojecha膰 i sprawdzi膰. Mo偶e akurat co艣 dostaniesz. Przez te cholerne panele nie dojechali艣my za zaj臋cia do szko艂y rodzenia:( Wroc艂aw jest tak zakorkowany 偶e przejechanie przez niego i dojechanie gdzie艣 na czas graniczy z cudem. Zauwa偶y艂am pewn膮 zmian臋 w ruchach mojej Zuzi. Ostatnio ju偶 tak cz臋sto nie kopie, tylko si臋 przesuwa. Taka kulka przesuwaj膮ca si臋 pod pow艂okami brzusznymi. Czasami sprzeda mi mocnego kopa, ale jednak cz臋艣ciej si臋 przesuwa lub wierci. Wy ta偶 tak macie?? Aaaa...Zam贸wi艂am jedn膮 koszul臋 dla mam karmi膮cych. T臋 kt贸r膮 poleca艂a silvia27 z kwietni贸wek. Jak przyjdzie, to zaraz napisz臋 jakie wra偶enia.

Udost臋pnij ten post

Pobudka wsta膰!!! Koniom wody da膰:) Gdzie jeste艣cie kobitki.

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 Maj贸weczki te reklamy na kafee s膮 wkurzaj膮ce :-(.Zanim wpisz臋 nick, zanim zaczn臋 czyta膰 to mn贸stwo rzeczy wyskoczy :-(. elinova ja jestem narazie \"zamro偶ona\" bo jako艣 nie mam natchnienia do pisania, ale poczekaj a偶 mi przyjdzie ch臋膰 to i na kafee b臋d臋 bardziej aktywna i napisz臋 do Ciebie list. Norlamnie mam depresj臋 zimow膮 i z ut臋snkieniem czekam na wiosn臋 :-).U Ciebie musi by膰 pi臋knie tam nad morzem jak si臋 robi wiosna :-).Mam nadziej臋,偶e skrawek tego pi臋kna dasz na kafee acha26 偶ycz臋 zdr贸wka grzyweczka gratuluj臋 tanich paneli.Ja do tanich rzeczy mam pecha bo jak ostatnio kupowali艣my p艂ytki do kuchni to si臋 okaza艂o,偶e mimo,偶e gatunek I-wszy, 偶e 艣cieralno艣膰 dobra to nie s膮 zbyt dobre :-(.Mam nadziej臋,偶e panele b臋d膮 oki!!!Remontu Ci wsp贸艂czuj臋 bo sam kurz, py艂 to jest straszne.Pomys艂 z rozmieszczeniem jest FANTASTYCZNY !!!W dodatku samej by si臋 chcia艂o bra膰 udzia艂 w tych pracach???- te偶 mam takie podej艣cie do tego.Lubi臋 co艣 robi膰 je艣li chodzi o takie w sumie m臋skie sprawy i dodam,偶e jestem dobra w tym.My od przysz艂ego tygodnia zaczynamy ( chyba) robi膰 sypilani臋 i te偶 b臋d臋 bezczynnie siedzie膰 i patrze膰 jak si臋 kurz gromadzi :-(.Chyab w ci膮偶y najbardziej brakuje mi tych ci臋zkich prac do robienia, kt贸re lubi艂am :-). A tak to m贸j Ma艂y jest tak aktywny,偶e jestem w szoku,偶e tak mo偶e by膰 .Normalnie ca艂y brzuch mi chodzi jak kopie.Wida膰 to nawet przez sweterek.Korzystam z tego bo za dwa i p贸艂 miesi膮ca koniec :-P- wracam do p艂askiego brzuszka :-P- jeszcze dwa i p贸艂 miesi膮ca i rodz臋.Wam to wcze艣niej przypada bo ja mam termin na koniec maja wi臋c b臋d臋 ostatnia :-P. Kobietki trzymajcie si臋!!!呕ycz臋 wiosny w Waszych serduszkach, u艣miechu, optymizmu i du偶o odpoczynku !!!!Dbajcie o siebie!!! brygida-26

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
Hej!! Ja jestem. Dzieki za info o panelach...mo偶e jutro si臋 wybierzemy, bo ciagle czasu brakuje.. A co do ruch贸w, to ja te偶 tak mam, a to wszystko przez to 偶e Dzidziu艣 ma coraz mniej miejsca i pozostaje mu jedynie delikatne orzesuwanie si臋 :-D Pono膰 w ostatnim m-cu te ruchy b臋d膮 jeszcze mniej wyczuwalne.... By艂am na tym KTG wczoraj i pono膰 troch臋 ust膮pi艂y te skurcze. Lekarka kaza艂a mi zmniejszy膰 Fenoterol do 3x na dzie艅. Ale najlepsze by艂o jak piel臋gniarka pod艂膮cza艂a mi ten sprz臋t, to pyta, w kt贸rym m-cu jestem. M贸wi臋 jej, 偶e jeszcze 2 m-ce zosta艂y a ona na to: Oj to du偶a dzidzia b臋dzie, do 4 kg spokojnie dobije :-D....hihihih i to niby mia艂o by膰 艣mieszne, ale chyba nie pomy艣la艂a, 偶e ja J膮 b臋d臋 musia艂a urodzi膰 :-P Przy okazji obejrzeli艣my sobie porod贸wk臋 i jestem w szoku.... Sala do porod贸w rodzinnych jest super: wanna, 艂贸偶ko, pi艂ka, krzese艂ko, oparcie-je艣li chcia艂oby si臋 urodzi膰 na stoj膮co...Ale najlepszy jest k膮cik relaksacyjny-pewnie tylko dla tatusia, bo jak w trakcie porodu my艣le膰 o pe艂nym relaksie :-P W takiej wn臋ce kanapa sk贸rzana, stoliczek, gazetki....S膮 nawet takie rozsuwane drewniane parawany, gdyby tatu艣 nie mia艂 ochoty patrze膰, to mo偶e si臋 nimi przys艂oni膰 :-D Narazie spadam...musz臋 do sklepu si臋 wybra膰 :-) Mi艂ego dnia 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰

Udost臋pnij ten post

A ja za艂apa艂am do艂a:( Wczoraj przegl膮da艂am zdj臋cia z przed ci膮偶y. Kilka wys艂a艂am Biedronie. Mam mocne postanowienie ze do chrzcin b臋d臋 znowu szczup艂a, opalona blondyna. Od pocz膮tku ci膮偶y to pierwsze takie za艂amanie. Przez ca艂膮 ci膮偶e czu艂am sie atrakcyjna, ale jak wczoraj zobaczy艂am te fotki, to stwierdzi艂am ze nie ma si臋 co oszukiwa膰. Wygl膮dam md艂o:( Najgorsze to jest chyba ta blado艣膰. Mam samoopalacze, ale niestety ie mog臋 u偶ywa膰, bo mi 艣mierdz膮:( buuuuu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
Oj grzywa---ja mam to samo....nie mog臋 na siebie w lustrze patrze膰, no ale co tam...prze偶yjemy...w ci膮zy nie mo偶na si臋 opala膰, ale pomy艣lcie o tym, 偶e jak my urodzimy to s艂oneczko zacznie 艣wieci膰 specjalnie dla nas i b臋dziemy mog艂y z niego skorzysta膰 :-D...ju偶 si臋 usmiecham na sam膮 my艣l o tym...:-) Brygidko--czekam na d艂ugi li艣cik i pociesz臋 Ciebie, 偶e u mnie dzi艣 pi臋knie s艂oneczko 艣wieci i niebawem u Ciebie te偶 tak b臋dzie...Twoja cierpliwo艣膰 zostanie nagrodzona :-D Specjalnie dla Ciebie 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰 obiecuj臋, 偶e niebawem zakwitn膮 :-P By艂am w tym sklepie, no i co z tego??? Po艂owy rzeczy nie kupi艂am :-( Jak si臋 zbli偶a艂am do domu to sobie to u艣wiadomi艂am...mo偶e jeszcze zachce mi si臋 tam p贸j艣膰 ale w膮tpi臋.... Leniwa jako艣 ostatnio jestem :-P ...i taka jaka艣 oci臋偶膮艂a jakbym w ci膮偶y by艂a....my艣licie, 偶e mog臋 by膰?? :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
a i jeszcze pytanko....kiedy zamierzacie chrzci膰 Wasze Skarby?? Po jakim czasie?? Bo ja nie mam zielonego poj臋cia, cho膰 wiem 偶e z regu艂y to w rodzinie tak bywa艂o, 偶e po m-cu lub dw贸ch chrzci艂o si臋 dzieci....

Udost臋pnij ten post

Grzywa - Kobieto!!! ... B贸g Ci臋 chyba opu艣ci艂!!! Czego marudzisz??? Jak my艣lisz dlaczego ja tu bywam? (odp. 偶e uwielbiam kobitki w ci膮偶y jest nieprawid艂owa). Wiesz dlaczego? Nieee???? To ja Ci powiem : dlatego, 偶e gdy razu pewnego zajrza艂am na stron臋 Lucky to nieomal jajka nie znios艂am. Po prostu - zobaczy艂am cudowne, pi臋kne dziewczyny. Takie na widok kt贸rych faceci wyskakuj膮 ze spodni bez uprzedniego ich rozpi臋cia. Zobaczy艂am absolutnie atrakcyjne, seksowne dziewczyny, ktore poza debe艣ciarsk膮 fizyczno艣ci膮 maj膮 艣wietny dowcip, wysok膮 kultur臋 i inteligencj臋. Zostaw tymczasem zdj臋cia. Bez sensu por贸wnywa膰 si臋 do dziewczyny sprzed ci膮偶y. Sprawdzi艂am w tabelce. Przybra艂a艣 tak ma艂o kg, 偶e prawdopodobnie w ci膮gu miesi膮ca po porodzie odzyskasz super figur臋. Natomiast je艣li chodzi o opalenizn臋 to .... nie p臋kaj! - Twoja sk贸ra dzi臋kuje Ci na kolanach za chwil臋 wytchnienia. A po porodzie - strzaskasz si臋 na br膮z ;) :D :D :D \"Do Superwoman\" - ale偶 to nie by艂y 偶adne hiobowe wie艣ci :) Przeciwnie - niech Maj贸wki maj膮 艣wiadomo艣膰, 偶e czasami natura p艂ata dziwne figle, kt贸re dobrze si臋 ko艅cz膮. Buziaki :) ps. Lucky - obiecuj臋 dzi艣 wieczorem przes艂a膰 fotki. Dojrza艂am wreszcie.

Udost臋pnij ten post

ale jak zobaczysz mnie w zielonym dresie, to zmienisz zdanie:(

Udost臋pnij ten post

Aaa...mam to gdzie艣. Opalenizna...Przecie偶 to rzecz nabyta:) W d**** to mam ze jestem blada. Przynajmniej moja sk贸ra troch臋 si臋 zregenerowa艂a. Prawda??

Udost臋pnij ten post

馃尰 Grzywa tez tak mysle 偶e sk贸ra troche odpocznie,ja od 15 roku 偶ycia chodzia艂am na solarium... a latem na maxa na s艂oneczku sie opala艂am:) juz tyle wytrzyma艂ysmy ze te 2 miesiace damy rade:) co do karmienia piersi膮 i chodzenia na solarium to ka偶dy m贸wi cos innego,znam duzo dziewczyn co karmi艂o i chodzi艂o a nawet do 9 miesi膮ca ci膮zy tez chodzi艂y(przesada!)

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczynki! U mnie jak na z艂o艣膰 wiosna zagine艂a chyba w akcji, bo od wczoraj pruszy 艣nie偶ek, brrrr... Ale co tam. W艂a艣nie wr贸ci艂am od gina, kt贸ry dzi艣 o ma艂o co nie doprowadzi艂 mnie do zawa艂u, sam z reszt膮 te偶 mia艂 g艂upi膮 min臋. Zacz膮艂 bada膰 m贸j brzuch i stwierdzi艂, 偶e natychmiast na usg, bo co艣 jest nie tak, bo du偶e i jejku, czy to mog膮 by膰 bli藕niaki???????? a on tego nie zauwa偶y艂?????? Facet zbarania艂. Ale za chwile okaza艂o si臋, 偶e niunia tylko jedna, baaardzo mu si臋 podoba艂o to co zobaczy艂, a ja my艣l臋, 偶e mnie nie, bo kto jak kto, ale to ja b臋d臋 musia艂a tego s艂onika urodzi膰. A ja si臋 dziwi臋, 偶e to dziecko strasznie mi daje czadu jak ono takie ju偶 duzie :) Poza tym razem wa偶ymy 74,8 kg: 30 ju偶 tydzie艅 i mamy si臋 ca艂kiem nie藕le :) A ja jak patrze na ostatnie zdj臋cia to wymi臋kkam, no nie taka masakra znowu, ale ju偶 sie z kolezank膮 um贸wi艂am, 偶e jak urodz臋 to l膮duj臋 na ca艂y dzie艅 w r臋kach dobego masa偶ysty, kosmetyczki fryzjera itd. Trza si臋 dowarto艣ciowa膰. A jakbym dalej wygl膮da艂a jak mama s艂onica, to sie ostro za siebie wezm臋. Bo dodatkowe pare kilo w tak kr贸tkim czasie ju偶 mi ci膮偶y. To s膮 jeszcze te s艂odkie dodatkowe kilogramy, ale potem nie ma 偶e boli. Trza wr贸ci膰 do pierwotnej wagi i koniec. U mnie te偶 remont si臋 szykuje, te偶 ubolewam nad tym , 偶e teraz nie mog臋 nic robi膰, opr贸cz wymy艣lania jak ma nasze lokum wygl膮da膰, i a偶 mnie to wkurza, bo ja do remont贸w pierwsza: co艣 pomalowa膰, jaka艣 glazura, te zabawki. Ja ostatnio kupi艂am fajne kafelki do kuchni za grosze naprawde, ca艂e 15 zeta za m2 w praktikerze. Warto czasem poszuka膰. A teraz idziemy do lod贸wki po lody :P Mi艂ego dnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
A ja w艂a艣nie wcinam fasolk臋 po breto艅sku, kt贸r膮 przed chwileczk膮 ugotowa艂am...mniammmm:-P Mo偶e kt贸ra艣 ma ochot臋 to si臋 ch臋tnie podziel臋, bo jak zwykle ugotowa艂am dla ca艂ej armii, a my tylko dwoje....o przepraszam....troje, bo Niu艅ka ju偶 te偶 swoje zjada :-D

Udost臋pnij ten post

Czolem dziewczynki i blade dupy :P :) Ja juz dzisiaj od 7 na nogach - moj maz zaspal i trzeba bylo go szybko ewakuowac z domu :) Pozniej mialam gosci ze szkoly - maja wizytacj臋 :P hehe :P jak dobrze ze mnie to bezposrednio nie tyka, chociaz tez mi sie udziela ... A teraz dopadlam jak dzika do kompa :) Superwoman! Nad grzyw膮 to Ty sie nie lituj, bo ona w tabelce oszukuje z tymi kilogramami :) A Ty pi臋kna to sie nie pocieszaj, ze bedziesz taka jak kiedys :) Chyba ze trzasniemy jakis zakladzik :) A ja chyba pojde dzisiaj do kosmetyczki... Jesli bedzie wolna...mala henna i bezstresowo spojrze w lustro :) chociaz to... W ogole to mam zamiar sie udzielac dzis na forum, bo moj maz bedzie dopiero ok. 22 :( Ostatni mecz sezonu - oby :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
O...witamy Pani膮 Biedron臋 :-P A ja ju偶 my艣la艂am, 偶e Ty polecia艂a艣 w jakie艣 inne miejsca wiosn臋 przepowiada膰 :-D 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰

Udost臋pnij ten post

馃槶 nieee oszukuj臋!!!! chocia偶 teraz to pewnie z 15kg na plus bedzie:( Zobaczysz. W sierpniu to ja d偶aga b臋d臋 i koniec!

Udost臋pnij ten post