Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różowy króliczek

Czego nigdy nie powiedziałyście a bardzo byście chciały...

Polecane posty

Gość Różowy króliczek

Topic będzie o tym jak wyżej tu możecie napisać to co chciałybyście komuś powiedziec ale zabrakło odwagi, czasu a może już tej osoby. Chciałabym stworzyc taki kącik dla osób wrażliwych może odrobine melancholijnych... do swoich wypowiedzi możecie dodawać wiersze, aforyzmy, niepoukładane myśli i oczywiście parę słów o sobie:) Zacznę od siebie: 1)Dziadku nie udało mi się tego powiedzieć jak byłam mała ale wiesz że bardzo Cię kocham i chociaż jesteć juz daleko chcę wierzyć, że wciaż blisko mnie. Do zoabczenia wkrótce w końcu życie nie trwa wieki. 2)R. i J. wybaczam Wam choć o to nigdy nie prosiliście ale jeśli nadejdzie chwila żalu to macie czyste konto, przynajmniej u mnie:) 3) Promyczku dobrze, że jesteś choć być nie możesz i mam tego świadomość."Twarz jest odbiciem duszy" a na mojej zawsze są tylko dwa słowa Kocham Cię:) 4)P. mówię przepraszam choć już mi wybaczono i już to słowo padło, ale przepraszam bo mam świadomość błędu i zależy mi na Twojej sympatii:) 5)...a to akutat często powtarzam Misiaku jesteś najlepszą przyjaciółka pod słońcem, nie zostawiaj mnie nigdy O mnie: szukam ludzi dobrego serca takich, przy których nawet milczenie jest przyjemnością i którzy za nic nie potępiają zawsze rozumieją i poprostu są gdy ich potrzebuję. Jestem studentką, nie umiem gotować, mam słabość do facetów na motocykalch, boję się ciemności i wciąż czekam na księcia , który mnie uratuje.Ideałem jest dla mnie królewna śnieżka, krasnali pomińmy... i czekam tu na Was:)

Gość szarlotka z cynamonem
Ja nigdy nie powiedziałam przyjacielowi, że go kocham. Cholera. Ale kiedyś mu powiem.

a ja chcialabym przeprosic pewna osobe o imieniu na litere M ktora bardzo skrzywdzilam i powiedziec ze bardzo mi zle z tym i zrozumialam ile dla mnie znaczyla niestety za pozno mam nadzieje ze kiedys mi to wybaczy...tesknie za toba! a ty moja droga aniu nigdy sie nie zmieniaj bo jestes super taka jak teraz!

Gość Różowy króliczek
Trzymam kciuki za Twoją odwagę, masz śliczny nick aż pachnie mi ciastem domowym:) Pozdrawim Cię serdecznie:)

Gość szarlotka z cynamonem
Dzięki :) i wzajemnie :)

Gość kolej na mnie
Ja chciałabym uświadomic kilku facetów, z którymi spałam,że byli do bani. Wczesniej sie przejmowałam,że to może nie wypada a teraz z chęcią bym to zrobiła :)

Gość Różowy króliczek
Świetny pomysł niech nie myślą, że są pępkiem świata:) ale kilku fajnych na pewno jest:)

Gość po przerwie
a ja nigdy nie zapytalam sie chlopaka ktory mi sie podoba,o co chodzilo mu w tej rozmowie....bo nie wiem czy to byl flirt czy to ialo byc obrazenie:( i nie wiem czy sie dowiem...

Gość Różowy króliczek
Mówią "do odważnych świat należy" ale jeśli czeka na kogoś smutna prawda to może odwagą jest zrezygnować z podejścia do jakiejś sytuacji, ale moja rada dla Ciebie brzmi szukaj prawdy jakakolwiek ona nie jest jest prawdziwa:)

Gość frytka
a ja chcialabym wykrzyczec mojej Mamci ,ze nigdy tak za nia nie tesknilam jak teraz , i ze ja kocham ponad wszystko.Jezeli sprawilam duzo problemow to przepraszam za wszystko KOCHAM CIE MAMUSIU!!!!!!! do zobaczenia kiedys, gdzies.... Twoja TURCIA!!!

Gość capslock
Do Daniela B.-Byłeś na prawdę ŻAŁOSNY w łózku. do siostry mojego chlopaka_ Jak można oczekiwać od 3 tygodni gości i mieć pustkę w lodówce?? nawet pieczywa na śniadanie... do mojego ojca_ Co z ciebie za człowiek! do mojej przyjaciółki_ Jak mogłaś zaprosić mnie na ślub bez osoby towarzyszącej?

Gość zagubiona ja..
te najważniejsze: G- nigdy Cię nie zapomnę, choć pewnie już się nie zobaczymy.. za dużo się wydarzyło. bądz szczęśliwy! A- wiem, że zrobiłaś to specjalnie, ale zostanie to już między nami. aż tak się boisz?? on jest twój M&K- dziękuję, że byłyście!!!!!!!! to dla mnie tyle znaczy. ale wy to wiecie :)

Gość wiem
nigdy mi sie nie ydawalo ze bede myslala o zbyszku draniu ktory mnie zranil a niestety sni mi sie po nocach! i dzis te, mam faceta 4 lata i jemu pewnie tego bym nie powiedziala

Gość Róźowy króliczek
Promyczek mi trochę gaśnie ale przygotowałam się na to, zawitala do mnie jesienna melancholia" Mimozami jesień się zaczyna..." lubię tą pisenkę, stara ale jara hehe... może powinnam się zakochać, nigdy jeszcze nie zakochałam się na jesień w Wy kochani za czym bądź kim dziś tęsknicie???..wierzę w magię serca, ja nie che w nią zwątpić, nie pozwólcie mi...

Ech... pewnie takich zdań uskładałoby się trochę. Ale jest jedna rzecz, do której często wracam, bo nie mogę sobie wybaczyć braku odwagi. Do M.: kilka lat temu mogłabym powiedzieć Ci - bądź ze mną, zostań przy mnie, bo jesteś wszystkim, czego chcę. Zmarnowaliśmy swoją szansę w jeden wieczór. Byliśmy jak szczeniaki :) Teraz jestem już szczęśliwa z kimś innym. Przepraszam Cię. Mimo wszystko jestem wdzięczna losowi, że dał mi taką lekcję.

Patryk kocham Cie:) Dawid nie chce miec z Toba nic wspolnego! Justin I\'m sorry Agnieszka o przyjazni nie wiesz nic:( Gosia powinnas z nim zerwac i tyle, tak bedzie lepiej. Patrykowi nie powiem bo zwyczajnie nie moge, Justinowi, bo to jest fizycznie niemozliwe, dawidowi wspolczuje za jego okropny charakter i nie chce go dobijac, Gosi nie chce w glowie mieszac a Agnieszka no coz bez komentarza

Gość Hlamka
tegom=,że bujnęłam się w kimś,kto nie chce nawet ze mna gadac:(

❤️...zawsze bardzo Cię kochałam Droga Mamuniu...nie mniej jednak nigdy nie powiedziałam Ci tego głośno...do czasu...do czasu, kiedy....ale nie wiem czy Ty to słyszałas Skarbie mój...byłas najcudowniejszą Mamusią i nigdy nikt Cie nie zastąpi...tak mi Ciebie brakuje...ale nie martw się o mnie...radzę sobie...pomimo,ze czasami łezki polecą to... wiem...wiem,że jestes moim Aniołem Strózem...wiem, ze uwielbiałas mój uśmiech, moje optymistyczne podejście do świata....moje szaleńcze pomysły i krnąbrność...wiem,ze nie raz ręce nade mną załamywałas i zastanwaiłas się z uśmiechem na ustach co ze mnie wyrośnie...wierze w to,ze jestes ze mnie dumna, wierzę w to,ze ciągle mnie tak z góry obserwujesz...nie zawiodę Ciebie moj Skarbie...przyjnamniej będę się starała...z Twoją pomocą...kocham Cie i ofiaruje Ci bukiet kwiatuszków 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ kocham Cię i będę Cie nosiła w moim sercu do końca życia...a potem...potem na pewno sie spotkamy....:-)))))) ❤️ ❤️ ❤️ Tato....pragnę tylko Twojego szczęścia...i równiez bardzo Cie kocham, chociaż czasami bywasz nie do wytrzymania...ale widzę poprawę i to bardzo duża...dla Ciebie tez kwiatuszki 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ Moja Druga Połówko....pomimo dzisiejszej kłotni i tak Cie kocham...i przepraszam,ze padły takie słowa, które paść nie powinny....chyba jesteśmy \"skazani\" na siebie...i bardzo dobrze...nie wyobrazam sobie życia bez Ciebie...❤️ ❤️ ❤️ Mój Przyjacielu....mam do Ciebie dziwną słabość...pewnie to wyczuwasz...;-))))dziękuję Ci za to ,ze byłeswtedy , kiedy potrzebowałampomocy i wsparcia...szkoda, ze mieszkasz tak daleko...wolałabym mieć Ciebie na co dzień, bo uwielbiam Twoj optymizm i mądrosc życiową...:-)))) dla Ciebie buziak 👄 ...do wszytskich tych, którymi się otaczam na co dzień - życie bez Was było nuuudnneeee....uwielbiam Was i pamiętajcie-zawsze mozecie na mnie liczyć...a jesli nie bedę miała nic do zaoferowania to zaoferuję :) :) :) , bo to lek na całe zło ;-)))))

Gość Różowy króliczek
Lleczka aż się wzruszyłam też wierzę,że mausia jest blisko Ciebie mim iżdaleko"daj nam wiarę, że tak ma byc , że nie trzeba żałować przyjaciół, że gdziekolwiek dobrze im jest bo są z nami choć w innej postaci i przekonaj, że tak ma być, że po głosach tych znów drży powietrze, że odeszli po to by żyć i że tym razem będą żyć wiecznie..." :) Sądzę, że jesteś bardzo miłą i dobrą osobą, dużo szczęścia Ci życze i pozdrawiam jak pielgrzym pielgrzyma na drodze:)

Gość No-Name
Do Kasi S.(która krytykuje wszystkie kobiety na ziemi, a sama uwaza sie za bóstwo) - "jestes najbrzydsza dziewczyna jaka znam ":P Do mojej szwagierki - "Wole miec anoreksje niz 50 kg nadwagi tak jak Ty!"P Do mojej szefowej - "Czuje sie wykorzystywana i nie bede dalej zastepowac szefa, albo podwyzszy mi pani pensje, albo pocalujcie mnie wszyscy w dupe...";) Uff...jakby mi troszke ulzylo ;)

Różowy Króliczku :-)))) Swietnym pomysłem było załozenie takiego topkiu, bo....tutaj muszę być szczera...na forum Cafe ambitnych i \"wnoszących cokolwiek\" jest bardzo mało...:-)))) dziękuję za miłe słowa wrażliwa Osóbko...fajnie,że jestes, bo takowych osób w dzisiejszych czasach nie łatwo spotkac...wszyscy gdzies pędza (ja tez niestety),ale co niektórzy zapominają, ze chwila zadumy, zastanowinia jest wręcz wskazana...pozdrawiam Cie bardzo ciepło :-) \"A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto, Z łez ocieraj cudze oczy, Chociaż twoich nie otarto. \"

Gość No-Name
Do Romana Romantycznego - "Spierdalaj stad !" hihihi

Gość no dobra
Drogi Michale przykro mi, ze nie otworzyłes sie na moje uczucia. Chce, zebyś wiedział, ze kochałam Cie bardzo mocno, sama nie wiedzac nawet jak bardzo. Odtraciłes mnie i marzyłam o tym, abyś cierpiał z tego powodu i tęsknił za mna całe zycie. Jednak juz od dawna nie życzę Ci źle. Jestes fantastycznym facetem i mam nadzieje, że trafisz na ta jedyną, która spelni Twoje oczekiwania. Obyś tylko jej nie przegapił. Daj sobie szanse i jej. Nie wstydź sie uczuć. Droga Justynko! Nie ma Cię wśród nas, ale na zawsze pozostaniesz w mej pamieci. Byłaś najwspanialsza przyjaciółką na świecie. Nikt potem nie obdarzył mnie takim zaufaniem, akceptacja i uwielbieniemjak Ty. Ty jedyna mnie ceniłaś każdego dnia i wniosłas radość w moje życie. Nie zapomnę Twojej radości na widok mojej osoby. Ty jedyna potrafiłaś tak spontanicznie wyrazic sympatię do mnie. Przykro mi, że przed śmiercia nie zdąrzyłyśmy wyjasnic sobie pewnego konfliktu. Umarłaś tak nagle. Ale ważne, ze w ogóle pojawiłaś sie w moim zyciu. Przepraszam za wszystko i wszystko wybaczam.

Gość super topik ale
niech ten gościu stąd wywala, gdzie moderator? dziewzyny ogromnie się wzruszyłam waszymi opowieściami, naprawdę się połakałam...ja też chcę coś powiedzieć.... kochanie przepraszam ale od jakiegoś czasu zdradzam cię w internecie, wiem to starszne tak bardzo mi z tym źle i tak bardzo cię kocham ale to jest ode mnie silniejsze, nie wiem jak mam sie uwolnić...

Gość hejooooooooooo
ja bym chciala powiedziec jednemu kumplowi ze sie mu podobam,niestety jestem brzydka i by sie tylko do mnie zniechecil:(

Gość jakoś
nie wierzę w tą opowieść o sąsiadach wzięte żywcem z erotycznego sex czata!to jest topik dla LUDZI PRAWDZIWYCH I NIE RÓB SOBIE JAJ!

Gość Róźowy króliczek
do super topik ale.. a kochasz Go prawdziwie, bo jeśli to miłość nie może byc egoistyczna ale jęsli nie to może jakaś rozmowa by się przydała???

Gość Róźowy króliczek
hejooo czemu sądzisz, że jesteś brzydka a masz w sobie urok dziewczynki, wierzysz w ideal śnieżki, potrafisz biegac po deszczu i śpiewac do lustra rano jęeli tak to jestes piękna wiesz ja myśle, że ludziom niekoniecznie imponuje ciało ktos mi kiedys powiedział, że mężczyżni szukją w nas zalotności w twarzy, jakiegoś czaru, kobieta zaklada mini i odslania dekolt kiedy juz na serio nie ma w niej nic bardziej ciekawego a w Tobie myśle, że jest:)

Gość super topik ale...
do Różowego Króliczka: to prawdziwa miłość ale co ja mam mu powiedzieć?zdradzam cie namiętnie w necie? nieeeee powiem to tylko tu.Musze nad tym zapanować ale to jest takie trudne czasmi nie poznaje siebie, wstyd mi i naprawdę naprawę źle się z tym czuje:(