Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różowy króliczek

Czego nigdy nie powiedziałyście a bardzo byście chciały...

Polecane posty

Gość szarlotka z cynamonem

Gość szarlotka z cynamonem
Aaa. Jeszcze mu nie powiedziałam. Ale powiem, powiem! Przypuszczam, że nie wcześniej niż za rok, ale powiem! I niech się dzieje co chce, niech mi głowę odgryzie, przekichałam już prawie cztery lata, ileż można dłużej? Niech przynajmniej wie, że ktoś gdzieś na niego czeka, że nie jest sam.

Gość możetakamożenie
Mamo kocham Cię Tato, wybaczę Ci kiedyś, niechęć i nienawiść też bolą Wojti wybacz mi Marcin daj mi spokój Magda ..współczuję Ci i Cię nie znoszę Aśka odpierdol się od moich cycków nikomu też nie powiedziałm nigdy, ze mam androfobię..chyba zostawię to dla psychologa. Różowy Króliczku, dzięki:) Laleczka wzruszył mnie Twój post bardzo,jeszcze mi się łezki kręcą...też dziękuję, ostatnio myslałam tylko o sobie, jakoś mnie to otworzyło:)

Gość Róźowy króliczek
do super topik ale...ale wiesz pokusa jest zawsze pokusą, niby powinno się z nimi walczyć i tak się mówi innym ale w głębi duszy chce się wciąż wiecęj",bo to co niedostępne kręci najbardziej":)Ale trzymam kciuki za Ciebie z całego mojego małego serduszka:) Cieszę sie , ze jest więcej tych, którzy mają jednak w życiu coś do powiedzenia, to znaczy że nie są obojętni, a to jest chyba najgorsze co może sie przytrafić...

Gość kropka nad i...
do S : nigdy Cię nie zapomniałam i nie zapomnę ....chociaż Ty myślisz inaczej i nawet nie masz pojęcia ile dla mnie znaczyłeś...Byłeś wszystkim czego pragnęłam ,..... dałabym wszystko żeby cofnąć czas...

Gość kasia25
wszystkie moje orgazmy były udawane!hehehe dobre nie

Nie tyle zabrakło mi odwagi , ale nie zdążyłam 😭. \"Kochana babciu przepraszam,że mnie z Tobą nie było kiedy odchodziłaś, bardzo, bardzo mocno Cię kocham i dziękuje za to co dla mnie zrobiłaś\".

Gość smutas taki jeden
mojemu męzowi kochanemy , ze baaaaaardzo go kocham

Gość a ja chcę też powiedzieć coś
BABCIU bardzo Cię kochałam przepraszam że nie było mnie w ostatnich chwilach:( MAMO przepraszam ze tak rzadko przyjezdzam i dzwonię!!!! do NIEGO :ja cię cały czas szukam i wiem ze znajdę!

do \"możetakamożenie\"-bardzo się cieszę, że mój post wywołał u Ciebie chwilke zadumy...wrażliwosc to jest to, co kazdy człowiek powinien w sobie pielegnowac...kiedys to zaprocentuje...:))) pozdrawiam Cie bardzo cielplutko :-))) ktos mi dzisiaj powiedział \"jak z toba przebywam to serce mi się śmieje\"-to jeden z najpiękniejszych komplementów jakie usłyszałam...:)))) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 \"Całe życie czekamy na nadzwyczajnego człowieka, zamiast zwyczajnych ludzi przemieniać w nadzwyczajnych\"

Gość Róźowy króliczek
laleczka, świetny tekst:) każdy by chyba chciał taki usłyszeć:) Miłego dnia bobaski:)

Moje słowa płyną do Gdańska, na Przymorze, gdzie tyle pięknych chwil spędziłem... PRZEPRASZAM

Chciałabym - pomimo swojego agnostycyzmu - powiedzieć rodzinie siadającej do stołu w Wigilię: \"wewnątrz karpia w galarecie Boga nie znajdziecie!\" :) bo jak już wierzyć w Coś to naprawdę

Gość a ja to ...
...że kocham* P lecz boję się... * chyba...

Gość malinka 76
do meza -przepraszam za to co robie ,do dzieci-przepraszam ze dre na was non stop tego dzioba,do jednej sasiadki-jestes nawet fajna (juz ci wybaczylam) ,do drugiej sasiadki -skoncz kupywac takie same ciuchy pipo jedna bo i tak mam to gdzies!, i do wszystkich ktorzy mysla ze mam kompleksy z powodu swoich cyckow- sa naprawde super :P

A, a! Byłemu szefowi: \"No, noooo, panie Jurku... skąd ten protekcjonalny ton... Nie możemy jak równy z równym porozmawiać?\" :D

Sławomirze J., Minęło wiele czasu, ale jeżeli kiedykolwiek nadarzy się okazja, żeby ci zrobić koło dupy, to ją wykorzystam. Zostawiłeś mnie, kiedy najbardziej cię potrzebowałam, nie miałam nic. Teraz mi się ułożyło, mam pracę, fajnego gościa, pieniądze i wygodne życie. Wyszłam na prostą i mi się ułożyło. Jestem taka, jak zawsez chciałeś żebym była. Ale tych przepłakanych nocy i dni nie wybaczę i nie zapomnę ci nigdy. Przez ciebie chciałam odejść z tego świata. Przeżyłam, bo widocznie mam tu jeszcze coś do zrobienia. Nie wybaczę ci nigdy. I z całego serca żałuję, że cię znałam. I bardzo się cieszę, że zdradzałam cię z innymi, a zwłaszcza z Arkiem. Był cudowny w łóżku, ty byłeś beznadziejny, i śmierdziałeś tak że aż mnie odrzucało.

Gość pora na prawdę
burmistrzowi miasta- jeszcze zajme Twoje miejsce :P rdzennym mieszkańcom Opola- będę z wami walczyć tak dlugo jak długo będę tam studiować, bo jestescie po prostu popierdoleni! Wszystkich was wyśle do Niemiec skoro tak się szczycicie swoimi (nędznymi zresztą) korzeniami. Raus!

Sławku J.: I co, myślisz że taki zajebisty jesteś? Zwykły, wiejski prostak, mądrzejszy od radia. Wiedz, że ile razy szłam z tobą do łóżka, wyobrażałam sobie, że to Arek. On potrafił mnie kochać, podczas gdy ty zrobiłeś ze mne dziwkę. Nawet nie wiesz, co robiliśmy za twoimi plecami! Ty w niczym nie przypominasz faceta, cioto.

Gość słodka poziomka
Do przyjaciela M.B że go kocham ,tak po przyjacielsku-ale się wstydzę :-( ,albo obawiam tego że on mi nie odpowie tym samym,wtedy by się przecież okazało że nie jest moim przyjacielem :-(

Gość Duńcia
P. bardzo Cie przepraszam za to, że mimo iż z Tobą jestem to spotykam się z kimś jeszcze. wybacz, ale on jest moja miłością, która zawsze czaiła sie w moim sercu i teraz gdy się pojawił, to po prostu nie mogłam nie ulec :( bardzo mi źle z tego powodu, bo wiem jak bardzo mnie kochasz, nie chcę Cie ranić. a ja kocham Was oboje, tylko każdego an inny sposob Mamo, przepraszam za to, że sie nienawidzimy. Zawsze chciałam mieć mame, która będzie moją przyjaciółką, szkoda, ze nigdy nie dałaś mi szansy. pzrepraszam, ze zamiast milosci czuję do Ciebie nienawiść i nie chce Cie widziec Tato, wybacz, ze przez te problemy z mama musisz sie tak dużo stresować, doceniam co dla mnie robisz, mimo tego, ze nigdy Cie nie ma Babciu i Dziadku, bardzo wam dziekuje, że jesteście. zastępujecie mi rodziców, którcyh przeciez mam. "przyjaciółki" szkoda, że jak trzeba to Was nie ma mój wymarzony - dziekuje, ze pozwoliłeś mi poczuć się kochaną i ważną :* wybacz, ze nie potrafię teraz zerwać z moim chłopakiem. wierzę, ze bedziemy razem i wspólnie ułozymy sobie życie ludzie- bądźcie szczesliwi

❤️ Kochana Beatko, nie ma cie z nami juz od 11 lat. Na pewno bylabys teraz przesliczna mloda kobietka...dla mnie na zawsze pozostaniesz mlodsza siostrzyczka. Kocham cie bardzo. Mam nadzieje, ze tam na gorze jest ci dobrze ❤️ 🌼

Gość siostra jola

Gość nie mam co napisać
tak myślę - wszystko już powiedziałam

Gość DO CIEBIE
PROSZĘ ODNAJDŹ mnie!

Gość upupuupupupupupupupupuup
DO GÓRY!:)

Kamil, teraz udaję, że Cię nienawidzę i robię wszytsko, byś się o tym przekonał, bo byłeś wobec mnie chamski i się nie przyznajesz, ale wiedz, że Cię pomimo wszystko strasznie kocham i chcę Ci to powiedzieć!!!!!! Ale nie mogę, nie... wyjdę na taką kurwę straszną, łatwą... bezwartościową szmatę :( 😭

Gość Róźowy króliczek
A dziasiaj to mam ochte K. "nie graj takiej damy", sprawilas mi przykrosc:(