Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana i szczęśliwa

CO OSTATNIO KUPIŁ CI TWÓJ MĘŻCZYZNA??????

Polecane posty

Gość zakochana i szczęśliwa

ja dostałam wczoraj wyjątkowe czarne koronkowe majteczki :):) są przepiekne!!!!!!! takie o jakich własnie marzyłam :):):)

Gość ------
koszulke nocna + stringi do koszulki z kremowego jedwabiu i pperfumy dior j'adore

Gość samotna___
ja mu dalam koszulke z bokserkami plus duza pluszowa maskotke ,on nie dal mi nic... obecnie nasz zwiazek sie wali a ja placze kazdego dnia.Stalam sie dla niego nikim

Nie pytaj co on moze kupic dla ciebie, zastanow sie co ty mozesz kupic dla niego. Ja swojemu kupilam dzisiaj baterie do pilota :-)

opaske elastyczna skarpete elastyczna masc altacet i tabletki przeciwbolowe:)skrecilam noge:)

nowy telefon:) i co najlepsze,ze bez okazji:) poprostu wkurzal sie jak do mnie dzwonil a mi bateria ciagle siadala:P heh 3 lata mialam starego hebla,wiec mial prawo nie dzialac:D

Gość mimi fabianka
kwiaty

Gość ...funia...
książkę "rosyjski kochanek"

Ja dostałam (jako, żę jest to początek) .. Małego osiołka.. maskotkę, która jest więcej dla mnie warta, niż pierścionki, perfumy, dobre ubrania.. Dał mi ją z serca.. Specjalnie przesłał przez kolegę z Niemiec.. Teraz ma przykazane przywieść balsam do ciała i niemiecką \"Niveę\" :P A ja oczywiście już oszalałam na punkcie zakupów dla niego ( trochę wyższa półka niż balsam:P ) .. Ale przede wszystkim liczy się co ozbaczają prezenty, a nie ile znaczą ...

buhehehe ... errata do ostatniego zdania .. \"liczy się co oznaczają prezenty, a nie ile kosztują\" .. --- Ale i tak jest bez sensu :classic_cool:

Gość pssssssssss
Re -zalezy kto co lubi, boli cie ze ktos ma drazszy prezent od ciebie kazdy sadzi wedlug siebie i swoich wartosci :P

Gość Mi moj ostatnio
kupil...tak to bylo na swieta bozego narodzenia,takie pluszowe kapcie zwierzaki...beznadzieja!Jeszcze o dwa numery za duze:-(Juz sobie nie dajemy prezentow...znaczy on mi nie daje wiec i ja zaprzestalam.nawet mu na urodziny nic nie kupilam,ehhhh...

Do pssssssssss .. Ło Matko co za niezrozumienie moich altruistycznych norm życiowych :P Mój facet może mi dać wszystko, ale znamy się bardzo krótko, obecnie non stop piszemy - gdyż On pracuje w Niemczech .. Nie o to chodzi .. Ja go bardzo, bardzo kocham i nawet gdy ja mu kupię \"coś\" jak teraz wróci a on mi da g***** w papierku to będę przeszczęśliwa :P ...

Gość gość
Wystarczyłby drobiazg, ale nic nie kupuje

Gość gość
Ja dostalam od meza mate grzejaca pod d*psko coby mi cieplo bylo q drodze do pracy plus kilka gadzetow do auta :-P wymieni mi zamek bo sie zepsul i dzwignie od przesuwania fotela :-D to jest milosc :-D

Gość marzeneczkaaaaa
Ciepły, różowy, śliczny kocyk, kwiatek, butelkę Brandy :)

Gość gość
nie daje mi prezentow

Gość gość K
nowe okna w moim mieszkaniu

Gość gościeeeem
wczoraj dostałam piec gitarowy, no ale oboje będziemy korzystać. A dzień wcześniej malutką maskotkę z ikei - szczurka :) Jest uroczy i stoi na naszym regale z książkami ;)

Gość gość
nawet kwiatka nie kupi, swołocz

Gość gość
Niektóre nie mają źle, ale wiele po prostu porażka. Skąd wygrzebujecie takie męskie barachło??

Gość gość
mój mi często kupuje prezenty "bez okazji" i zawsze trafne:) np za każdym razem jak przyjeżdża (pracuje w delegacjach często) to zawsze przywozi mi któryś z moich ulubionych perfum

Gość gość
Nic. Bo nie mam mężczyzny. :-D