Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemdziesiątka

ROCZNIK 1980 - zapraszam

Polecane posty

Gość wolodyjowska
Dzień dobry 1980 - melduje się poszłusznie :)

witaj wołodyjowska 🖐️ ja już wlasnie zmykam z pracy... cale szczescie :) papa

Witam ponownie, w końcu jestem po racy i dotarłam do domku, uffff :D

wlasnie wrocilem i zauwazylem ze spadl za bardzo. ale moze nie powinienem ingerowac w naturalne koleje rzeczy :)

Gość maaalina
Ja też niedawno wróciłam :) To że topik leci w dół jest tak samo naturalne jak to, że teraz idzie w górę ;) Człowiek od zawsze ingerował w to co sie dzieje (no chociaż, na niektóre rzeczy wpływu nie mamy :()

hej maalina Prot dobra robota. Tak sie bałeś, że jesteś sam wśród tylu kobiet... a widzisz bez Ciebie nie dałybyśmy rady ;)

hejj 🖐️ przesada ;) dalybyscie rade sobie spokojnie. ale dzis mniejszy tutaj ruch albo mi sie zdaje

Ja bym to nazwała wręcz bezruchem :) Nie bądź taki skromny... Czytałam o tych Twoich pasjach... Latanie... ach (dla mnie tylko w sferze marzeń)

nie mart sie etisss dla mnie tez :) poza posmakowanie troche dalej kasa stanela na drodze a to mocna przeszkoda narazie. hehheh ale wszystko przed nami ;)

Raz w życiu leciałam motolotnią - wiem, że to nic takiego, ale jednak...ach i zakochałam się ❤️

niestety jak na polskie warunki pewne hobby sa zbyt kosztowne:( na tej kasie stoi swiat. nie odkryliby ameryki gdyby ktos nie zaplacil za statki i prowaint. teraz czytam troche o ekonomii i mi sie zebralo ... ;)

Fakt... brak kasy to główna przeszkoda... ale albo będziemy powoli i wytrwale dążyć do realizacji marzeń albo poprostu... trzeba zmienic hobby (co oczywiście jest najgorszym rozwiązaniem) ekonomia jak dla mnie bleeee

co Ty etisss ekonomia jest fascynujaca jesli jest podana w sposob odpowiedni ;)

Widocznie mi serwowano ją niezbyt kusząco... :( (najzabawniejsze, że jestem z wykształcenia technik ekonomista :D) Kamiś... egzaminu nie było, więc i dobrze i źle...

wieć kolejne nerwy :( Nie fajnie, myslałam, ze masz już to za soba

Z jednej strony brak stresu dziś, z drugiej... czekanie na następny. Wolałabym miec to już z głowy a tak cóż... A Ty, zdaje się , tez masz cos jeszcze do zaliczenia, tak? Prota chyba ekonomia wciągnęła na dobre ;)

Z jednej strony ominął mnie dzis stres, ale cóż... ndal wisi to nade mną, a wolałabym już miec to z głowy... trudno :( A Ty Kamiś zdaje się, że też coś tam jeszcze masz do zaliczenia, tak? Prota łamigłówki ekonomiczne wciągnęły chyba na dobre ;)

nie da sie ukryc :) czytam dwie rzeczy naraz wiec moge byc nieobecny troche ;) ale sledze rozmowe kiedy tylko moge

No ladnie z ta kafeterią... raz nie moge wejść... a później się tak muszę produkować 😠

oj niestety, jeszcze troszke mi pozostało, żeby znaleźć sie na 3 roku :(

Kamis, że tak powiem \"jedzimy na tym samym wózku\"... mi zostały jeszcze 3 poprawki ażeby stać sie pełnoprawną studentką trzeciego roku.. ehh Za kilka lat bedziemy się z tego śmiały ;) zobaczysz A czym się zajmujesz na codzień? Lubisz swoja pracę?

Moja praca nic nadzwyczajnego, papierki, papierki i papierki, ale pozwalaja zareobic na studia? A Ty czym sie zajmujesz?