Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemdziesiątka

ROCZNIK 1980 - zapraszam

Polecane posty

Gość zwariowana80
WITAM WITAM

Hej Kamiś :) To musisz konicznie z Protem ten temat prerobić... podejrzewam, że to go wciągnie :D Kto mi zrobi kawę??? :(

Gość zwariowana80
kawka o tej porze a mam chęć na piwko i orzeszki solone

Zwariowana nie kuś!!! Ja jestem 3 dzień na diecie :( Ale zimno piwo to by było coś... A właściwie to z której części Polski jesteś?

Gość **promyczek**
witam ja jestem z rocznika 1981,jak na razie nie narzekam,ale szkoła sie zacznie,do pracy trzeba chodzic..mej wolnego czasu:(:(:(

------------- 1 111 1 11111 11 ------------ kawa dla Ciebie etisss 1111 ktos tu mowil o inwestowaniu ???? :) ja za cienki jestem zeby z fachowcami gadac otym hehh witam Kamis 🖐️

Hej promyczek Dzięki wielkie za kawkę... ale dwóch to chyba nie zmogę ;) Ja tam śpie jak niemowle jak tylko położe glowe na poduszcze, wiec kofeina mnie nie rusza :D

buuuuuuuuuuuuuuu nie wsyszla ataka byla ladna filizanka :( glupia kafeteria ;)

hej *Prot* czytałam o podniecających kursach walut :)) tez to mam na codzień w pracy :D ale żeby były podniecajace... no mozę troszke ... :)

Gość **promyczek**
ktos mówi o kursach walutowych,podniecające?? kurcze strasznie sie na nich wynudziłam,ale musiałam je miec i mam :):):),

moze to ta rutyna o ktorej byla mowa Kamis moze podejdz do nich jakos inaczej. zaszalej :) promyczek 🖐️

Gość **promyczek**
a tak wogóle to co słychac?? bo u mnie nad morzem cicho,spokojnie i piękna mgła za oknem,czuje się jakbym była w Angli hi hi hi:):):)

w moim życiu..., straszna rutyna, chciałabym cos zmienic, ale... brak mi na to czasu :(

Gość **promyczek**
znam to ja własnie wprowadzam zmiany w swoje życie..powoli ale jakoś idzie...nabieram sił i wogóle...zaczynam zyc

Gość **promyczek**
tak Kamiś nad samiutkim morzem:):):)

Zaczynam odczuwać dziwny niepokój, że wkrótce zmienimy ten topik z tematu obecnego na temacik bardziej lekki i przyjemny ;) np. \"Jak przeżyć chwile rozkoszy w trakcie analizy kursów walut NBP\"... hehe U mnie pogoda cudowna... chłodno i ciemno :)

etisss nawet nie wymawiaj tych slow bo ja juz czuje lekkie mrowienie kiedy mowisz NBP....waluty...kursy hehhehee:) morze...jak tam jest ?? bo nigdy nie bylem

Gość **promyczek**
etiss---> dobre :):):) oby nie stało sie tak jak mówisz;)

**promyczek** --> jaka miejscowość?? etisss --> kursy walut... hmmm wolę inne rozkosze :)

Pożyjemy, zobaczymy... :) A jaka woda w morzu? Ja juz nie byłam nad nim chyba ze 3 lata... chyba skoczę kiedyś na weekend :D

Gość **promyczek**
szczerze to w to lato może byłam z dwa razy na plaży,zreszta wiecie jaka pogoda była...ale jak juz poszłam to naprawde było super,zazwyczaj sie nie kąpie bo w naszym polskim morzu woda jest strasznie zimna i tak raz chciałam sie zamoczyc to szybciej z wody wyszłam niż weszłam :):):),a mieszkam w Kołobrzegu jeśłi to cos komus mówi

Kołobrzeg :)) super :)) ja ostatnio byłam nad morzem 3 lata temu, ponad miesiac pracowałam w Pogorzelicy... to nie daleko Kołobrzegu:)

płomyczek... wlasnie ostatnie moje dwa pobyty nad polskim morzem byly bliziutko Ciebie :) - Sianozęty (zadupie, ale przynajmniej czlowiek na czlowieku nie lezal)

Gość **promyczek**
też pracowałam w Pogorzelicy,jak mialam z 17 lat w barze Oaza za barem,a Sianożety racja zadupie,ale własnie jest gdzie sie położyc,ja tam wole nad jeziorko sobie pojechac niż na plaże,wiece jeśłi mieszka sie tu cały zcas to naprawde czasami ma sie dośc tego morza,ale są dni kiedy potrzebuje widoku go,nawdychac się jodu ot tak posiedziec sobie i zachód słonca oglądac