Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemdziesiątka

ROCZNIK 1980 - zapraszam

Polecane posty

Czesto wlasnie Ci, ktorzy mieszkaja w gorach jezdza nad morze, i odwrotnie... ludzie znad morza w gory... Ja musze przez caly kraj prejechac zeby sie dostac na plaze :) a mimo tego wole jeziorko i gorki... promyczek - nie wiem cy zauwazylas, ale nazwalam Cie plomyczkiem... ups... sorki

Gość **promyczek**
prot ---> tu nie o to chodzi ze zadupie i ze każdy an sobie leży,ale nic w tym fajnego jak sypie ktos cały zcas na ciebie piaskiem,albo nie masz jak przejść wierz mi od razu nerwa ma sie i odechciewa sie leżenia ;)

Gość **promyczek**
etiss--->może być i plomyczek,ja tam się nie obrażam ale prawdą jest ze wole jeżdzić w góry w których byłam raz aż wstyd się przyznać,ale co poradze,praca,praca,praca i teraz szkoła zachciało mi się:):):)

promyczek witaj w klubie... oczywiście z pominięciem naszego rodzynka ;) - bo on sie akurat wyróżnia nie tylko płcią...

Gość **promyczek**
na ekonomii--turystyke i hotelarstwo,a dlatego to bo jest to pokrewne z moim zawodem

Gość **promyczek**
a moze ktoś cos o sobie powie a nie ja caly czas...ruszac sie,noc długa noi u mnie mglista jak na razie i zimna to wiem na pewno;)

Prot - oczywiscie, że o Tobie... a widzisz tu jeszcze jakiegos menszczyzne? ;) No nie mialam na mysli nic szczegolnego tylko to, ze my kobietki pracujemy... Kamiś przeczekaj to - zaraz minie :) Nie wiem jak wy, ale ja chyba bede sie powolutku zbierac...

Gość **promyczek**
a ja tam jesczze posiedze,chociaz miałam sie pouczyć tzn.mam taki zamiar cały czas bo w sobote poprawka z matmy,ale widze to bardzo kiepsko :(:(:(:(

Nie poudzielałam sie tutaj dzisiaj zbytnio :( a też za chwilke zmykam, bo czas szykować sie do spanka - rano pracy trzeba wstać:(

ja w niedziele mam dwie poprawki :(( wstyd sie przyznac :( **promyczek** --> teraz jestes na 2 roku ?

Prot -- tego nie mialam na mysli... Zeby nazwac cie darmozjadem to musialabym Cie miec w domu :P promyczek... my z Kamiś też sie uczymy :( - musimy Kamiś a my kobiety pracy muimy być wyspane i rześkie, aby móc jutro z przjemnością delektowac się nowoogłoszonymi kursami walut ;) Pozdrowionka dla wszystkich. Kolorowych ... 🖐️

Gość **promyczek**
tak na 2, i przez ta matme spać nie mogę po nocach,szczerze to przez to odechciewa mi sie dalej uczyć,ale musze mama mi każe :):):) żartuje,zawsze to dodatkowe zajęcie jest,ale czasami mam dość

ja myślę *Prot* , że bardzo chcesz byc wsród nas zauważony co? Ja mimo, że pracuje i tak wiem, że nie miałabym szans utrzymać sie samodzielnie:( wiec czuje się jak darmozjad!! Eh dobranoc PAPA

**promyczek** --> przeszłam matmę, to już za mną, statystykę też jakos przeżyłam, a teraz... cholerna ekonometria przede mną:( pewnie dzis będzie mi sie snic. Wam życzę milszych snów 👋

Gość **promyczek**
no to ja też zmykam i biore sie za matme,słodkich wszystkim zycze,papatki do następnego razu:):):)

to znowu ja... widziałeś PROT jak ładnie EURO sie uczymuje :)) Kto by pomyslał, hihi

dzień dobry:)) zrobiłam sobie króciutką przerwę w pracy, żeby zajrzec do Was :D Milego dnia :))

Gość zwariowana80
przepraszam ale wieczorkiem net mi padł ostatnio jakieś awarie są.... ja też jestem na diecie ale piwko czasami lubie wypić..... jestem z zachodniopomorskiego{{{{{{{{{{{

Gość zwariowana80
ale świnka ze mnie witam wszystkich................

Gość **promyczek**
ja też tak na chwilke sprawdzam co tu sie dzieje i stwierdzam ze wielkie NIC!!! jutro wieczorkiem postaram sie dłużej być,papatki kochani :):):)