Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffito

jutro mam aborcję

Polecane posty

Gość kacha21
cieszę się że podjęłaś taką decyzję

Gość przeciez to sciema

Gość co wy
Niech ci się wiedzie! Życzę Ci aby twoje dziecko było waszą radością i abyś nigdy nie żałowała swojej decyzji. Wznoszę toast dobrze schłodzonym piwkiem! Do ciemnogrodu który wysłał te ochydne zdjęcia - Slepy by poznał, że większość to martwe płody, niktóre w posuniętym stadium rozkładu! Ich matkom uratowano życie!

Gość Coffito I love you
Suuupeer ze podejalas taką decyzję! Jestes naprawde dzielną, kochającą i wrażliwą kobietą!!! Jestem facetem i życzę ci zebys spotkała godnego siebie mężcyznę a nie tego d... który dał ci kasę na aborcję. Trzymaj sie cieplutko:***

Gość k k k
doskonale CIe rozumiem sama przez to przeszlam miesiac temu. dalam sobie rade dzieki kolezance psycholog i kumplowi, ktory mnie wspiera. ludzie, wy nie rozumiecie. sa sytuacje, w ktorych nie radzimy sobie same ze soba. facet okzauje sie niedojrzaly(moj mnie zostawil dzien po tym jak sie dowiedzial o ciazy)... dlaczego skazywac dziecko na matke z depresja, na ciezkie zycie od samego poczatku??? nie jestem potworem i mam uczucia. do dzis pamietam zapach gabinetu, wszystkie dzwieki.. smak moich lez.. to bylo okropne. ale to byl moj swiadomy wybor. jestem za mloda, nie poradzilabym sobie finansowo i psychicznie. nie jestem gotowa. w przyszlosci chcialabym miec trojke dzieci. kiedy bede na to gotowa. nie nazywajcie nas potworami. nie chcielibyscie stana c przed takim wyborem, za to bardzo latwo oceniac innych, nie?

Gość Coffito I love you
k k k wspołczuję szczerze... A jeszcze bardziej szczerze to serduszko mi się kraje... Miesiąc temu! Dobrze, ze masz przy sobie kogoś kto Cię wspiera.

Gość k k k
tydzien temu, idiotka, zgodzilam sie zjesc kolacje u mojego bylego. zaczal sie lepic do mnie. nie zadl mi zadnego pytania w stylu "jak sie masz? czy w szystko w porzadku?" chcial sie bzykac, a dostal po mordzie. rzuc sojego faceta i zachowaj dziecko, jesli tylko masz warunki, by je wychowac...

Gość co wy
kkk. Trudny wybór, tez kiedyś przed nim stanęłam. Usunęłam ciążę.Najlepsze, co można zrobić to nie rozpamiętywać. Cierpisz podwójnie bo facet okazał się łajdakiem. To minie, życie rządzi się własnymi prawami. Nie zapomnisz bo tego się nie zapomina ale odzyskasz radość życia bo miałaś silną motywację. Trzymaj się ciepło.

Gość k k k
ja teraz znalazlam prace, przeprowadzam sie, dostalam sie do szkoly.. zycie leci bardzo szybko. tylko ciagle wpadaja mi w oko dzieci, czasami gdzies poczuje zapach taki jak w tym gabinecie, wtedy jest mi bardzo zle. staram sie nie rozpamietywac, ale czasami samo przychodzi. a mojego eksa widze codziennie w pracy.. boli mnie to jego olewactwo. powinien dzwonic do mnie co 5 minut i sprawdzac jak sie czuje, niezaleznie czy ja tego chce czy nie. przeciez tobylo jego dziecko. czuje sie troche wyprana z godnosci. faceci to wstretne swinie. Jaka podjelas decyzje?

Gość k k k
Coffito? i co?

Gość k k k
a juz widze ciesze sie bardzo i wierze, ze Ci sie uda. powodzenia kochana. tylko pogon tego twojego faceta na drzewo. naprawde.

Gość Czyli poszłaś na zabieg
???

Gość przecież to prowokacja
czy wy tak durni jesteście czy co??? :-D

Gość agiii
Boże jak dobrze,że tego nie zrobiłaś!!! Codziennie modle się za jedno takie dziecko By Bóg je uratowaL A dzieci są takie bezbronne!Będe się za Ciebie modlić!! Będzie dobrze!!

Gość agiii
Sama tak bardzo chciałabym zajść w ciąże!!!

Gość pozdro
ode mnie i mojego synka. bądż dzielna!!!

Gość pffff
Przeciez niedawno to juz bylo."ide na zabie,potem autorka watku przekonuje jak to jej strasznie zle i ze absolutnie tego dziecka nie moze urodzic i bla bla bla,potem znika,napiecie rosnie zeby kazdy myslam ze usunela i teraz nie ma sily wejsc i o tym napisac,po czym ona wraca i oznajmia ze jakze by moglausunac skoro oczywiscie dzieki naszym wpisom jest teraz najszczesliwsza osoba na swiecie i kocha strasznie swoje dziecko,a to o czym pisala 2 dni temu juz jest niwazne">O mamo ludzie opamietajcie sie...

Gość kasik61
mam pytanie do coffito! czytałam ze podjęłaś sie dokonania aborcji... ja teraz mam ten sam problem i poszukuje dobrego lekarza... błagam pomóz,proszę o dane jakiegoś lekarza co robi taki zabieg...