Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffito

jutro mam aborcję

Polecane posty

Gość jaruska
moja siostra samamwychowała cudowna coreczke, ktora jej facet kazał jej usunąć ona pocztkowo sie wachała ale pozniej cos ja tkneło, zeby nie usuwac poczuła miłosc do dziecka w łonie i urodziła piekna dziewczynke wychowywała samam z pomoca rodzicow ,faceta rzuciła, w tym czasie tez koncyzła studia, było trudno, ale rodzina , przyjaciele, pomogli. Teraz ona jest juz 13 letnia piekna dziewczynka naparwde sliczna, mądra, i dobra.i bardzo zabawna... w klasie najbardziej lubiana......swietnei sie z nia rozmawia bardzo dojrzała na swoj wiek i gydbym pomyslała ze jej miało nie byc na tym swiecie serce sie kraje to wspaniałe dziewcze mzoe bedzie modelka bo jest wysoka sliczna i fotogeniczna ale jej marzeniem jest zostac weterynarzem bo kocha zwierzeta

Gość własnie
wiele teorii legnie w gruzach,gdy dojdzie do konfrontacji z rzeczywistoscia,wiec takie gadanie na dluzsza mete nie ma sensu.

Gość kacha21
czy wiecie że pierwsze orgny kreuja sie już w pierwszych tygodniach zacyna bić serce zaczynają dzialać nerki a w 8 tygodniu twoje dziecko ma 4,5 cm i kto mi powie ze to nie jest zycie i mozna je od tak poprostu zabic

Gość DONT
Mialam zabieg trzy lata temu, dokladnie pamietam dzien, godzine i te lzy. Jakbym mogla cofnac czas nigdy bym tego nie zrobila ani polecila innym. Zostanie to ciagle z toba, w twoich myslach i snach!!!!!!

Gość jutro zrobisz
czegoscie sie przyczepili genowefy! skad wiecie czym sie kierowala?Moze chciala byc odpowiedzialna za to co robi - nie wciskac swoje godzicka komukolwiek., Wstretne i bez honoru sa babska , ktore rodza byle rodzic i potem podrzucaja swoje dzieci - rozumne i czujace - co do tego wtedy juz nie ma watpliwosci.

Gość pomaranczowsza
autorko, a Ty chcesz tego dziecka? jak daleko zaawansowana jest ciaza? z tego, co piszesz, nikomu nic dobrego narodziny tego dziecka nie przyniosa. nie ma co idealizowac.

Gość toytoytoy
no te bzdury o niebie i piekle to możecie sobie na kółku misyjnym opowiadać wasz bóg dał wam wole, więc co złego w tym że czyjąś wolą jest nie posiadanie dziecka a tak przy okazji, to jest coś takiego jak pig€łki porrone, i żadna nóżka, ani rączka nie są powoli odrywane, a jeżeli u dziecka są już rozwinięte kończyny (to w zaawansowanej ciąży)to lekarz nie zgodzi sie na zabieg, chyba że chodzi o zagrożenie życia

Gość coffito
8 tydzień

Gość do coffito
nie mowie o wladzy nad swoim zyciem lub smiercia,tylko nad zyciem lub smiercia innych.no ale coz...nie ma to jak z uporem osla bronic swojej teorii...pewnie jestes tez przeciwny eutanazji...ech...

Gość kacha21
wiecie co szkoda naprawde gadać żaluje że jesteście tacy glupi i że wasi rodzice nie wychowali was w poczuciu posznowania dla zycie rzeczywiście szoda z wami gadać szkoda mi tylko też tej biednej dziewczyny która stoi na zakrecie życiowym i musi jeszcze czytac takie glupie teksty w stylu ty dalaś zycie ty decydujesz ja swoje juz powiedzialam

Gość GENOWEFA
JA POPRSTU NIE MOGŁAM URODZIC KURWA A CHCIAŁAM ALE ZA CO MIAŁAM WYCHOWAC DO HOLERY

Gość szalona krowa
porypana prowokacja!!! fajnie sie gra na ludzkich uczuciach??? zarowno autorka, jak i jej pokrewne sa bezmyslnymi marionetkami, bez jakichkolwiek ludzkich uczuc. co tam, usune bo mi kaza, bo co ja bidulka moge zrobic, zal mi czasu na takie jak wy, tylko dupy dawac potrafia. po co pisac im cokolwiek milego, psychopaty nie odciagniecie od zabijania dobrym slowem, on juz ma zryta mozgownice, tak jak te panienki...

Gość GENOWEFA
TO CO MA URODZIC DZIECKU NIE WYTŁUMACZYSZ ZE NIE MA CO DO GARNKA WŁOZYC

Gość nie denerwuj
sie,oni tego nie rozumieja.

Gość GENOWEFA
SZALONO KROWO KURWA CIEKAWE CO BYS ZROBIŁA W TAKIEJ SYTUACJI SKAZAŁA BYS DZIECKO NA CIERPIENIE KURWA JA SIE ZABEZPIECZAŁAM WIEC NIE BYŁAM BEZMYSLNA A TABLETKI DZIAŁAJA W 99 % JA BYŁAM TYM JEDNYM%

Gość coffito
chyba naprawdę jesteś szaloną krową, może nawet krówskiem zastanów się kobieto co za bzdury wypisujesz, lecz się z głupoty, agresji, nietolerancji czego tam chcesz

Gość jaruska
Ci co sa naprawde biedni nie usuwaja!!!!!! wiec nie pisz Genia, ze nie bedziesz miałą co do garnka włozyc!!!!!!!

Gość GENOWEFA
JAKBYM URODZIŁA MI BY NIKT NIE POMÓGŁ

Gość konopka

Gość GENOWEFA
MOZE I NIE JESTEM BIEDNA ALE BYŁABYM BO RODZICE JUZ BY MNIE NIE UTRZYMYWALI A JAKBYM POSZŁA DO PRACY TO KTO BY DZIECKA PILNOWAŁ POWIEDZCIE MI KTO?????????????????????????????????

Gość coffito
nie uważam się za zło wcielone więc wypraszam sobie komentarze jak ten pani pt szalona krowa jeśli ktoś tu nie ma sumienia to ty, życie nie jest czarno-białe jak krowa

Gość GENOWEFA
KUR.. NIE WYSYŁAJCIE LINKÓW CO WY ZWARIOWALISCIE PO CHOLERY JA DOŁUJECIE

Gość jaruska
najpierw piszesz ze jestes biedna nie amsz co do garnka włozyc potem, ze jednak wcale bidna nie jestes,,,,,,, teraz wymysliłas ze nie amsz z kim dziecka zostawic hłe hłe ales sie wkopoła podszywaczko

Gość GENOWEFA
ALE SIE WKUR.. TO JEST JEJ DECYZJA SAMA WIE CO JEST LEPSZE

Gość coffito
właśnie...dość i tak nie jesteście mną, to moje życie niepotrzebnie ten temat się pojawił chyba

Gość GENOWEFA
MI TEZ NIE BYŁO ŁATWO ALE JAK MIAŁABYM WYCHOWYWAC W BIEDZIE TO JAK BY TE DZECKO CIERPIAŁO JA BYM NIE CHCIAŁA ZYC W BIEDZIE

Gość szalona krowa
glupia pipo, jednak troche wiem o zyciu. roznie sie od ciebie tym, ze nie mysle tylkiem i mam czyste sumienie. nigdy sobie nie zarzuce, ze odebralam komus zycie. zawsze jest inne wyjscie, zawsze jest jakas szansa, ale wy jestescie slepe, gluche i glupie i mozecie mnie w tylek pocalowac egoistki zasrane.

Gość szalona krowa
pierdolę się ze sztachetą :classic_cool: z tego nie będzie bachorów