Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffito

jutro mam aborcję

Polecane posty

Gość matkapolka
współczuję bardzo genowefo choc teraz nie warto ci tego rozpamietywać to juz sie stało i nie ma co ciągnąć za sobą nie musiałam nigdy dokonywać takiego wyboru,nie wiem co zrobiłabym w takiej sytuacji,bardzo trudna to decyzja choć niektórym tutaj wydaje sie jakby to było pójsćie do fryzjera i dylemat:pójść czy nie jednakże wściekła jestem na system prawny w naszym kraju który zmusza te biedne kobiety do nielegalnych aborcji i płacenia ciężkich pieniędzy za prosty zabieg któego jeszcze do niedawna studenci uczyli sie będąc na praktykach bardzo mi was szkoda kobietki,bardzo

Gość dokładnie laska się ulotniła
a wy się dalej podniecacie

Gość szalona krowa
idę do swojej obory, mam spory zapas sztachet do wykorzystania, więc nie zawracajcie mi dupy swoimi problemikami nikt mi już dawno nie przeczyścił komina, więc mam masę kompleksów, jestem sfrustrowaną starą krową która ma pypcie na gąbczastym mózgu czasem mam wizje i wydaje mi się że mam rację - ale prawda jest taka że nie mam, tylko leczę kompleksy, bo nikt mnie nie chce dymać

Gość szalona krowa
a co mnie obchodzi ze bralas tabletki? wiatropylna nie jestes, a dziecka przez pempek ci nikt nie wlozyl, a nie sadze ze bylas ofiara gwaltu. nie chce mi sie pisac o zadnych zasilkach ani alimentach, bo po co?

Gość szalona krowa
i tu sie mylisz podszywaczu...:P

Gość szalona krowa
krowa iron maiden, niewydymka, zawsze dziewica

Gość szalona krowa
idzcie się kurwić! krowy jedne

Gość szalona krowa
jestem pizdką zajebistką

Gość przecież to była prowokacja

obciągam z połykiem lub bez - i nie tylko!!!!!!!!!!!!!!!!!

matka wyznała mi że chciała mnie wyskrobać, od tej pory zawracam dupe innym pisząc o prowokacjach :classic_cool:

Gość Proszę
Nie wolno tracić nadziei. ❤️…….Gdyby był tu koło mnie mój Mąż to poprosiłabym, żeby napisał tu coś do Ciebie. Bo On jest kochanym Facetem i kiedyś odwiódł własną Mamę od takiego pomysłu. Gdzieś słyszałam, że mężczyźni od nas uczą się miłości. Bądź dzielna i cierpliwa i nie trać nadziei……Przykład moich rodziców uświadomili jak ogromnie negatywne skutki niesie za sobą taki czyn……Rodzice nie potrafili mi dać miłości, ale dali mi coś wspaniałego…..Rodzeństwo. Pewnie też je masz, więc sama wiesz, o czym mówię. A gdy dowiedziałam się o Tym, że moja Mama usunęła dziecko zrozumiałam wiele spraw, które przedtem były dla mnie nie jasne i podjęłam się duchowej adopcji, bo sobie pomyślałam, że to by było wspaniale gdyby ktoś wtedy pomodlił się za moich rodziców. Najbardziej nie zwykłe było to, że po jakimś czasie miałam wrażenie, że to nie ja dbam o to nienarodzone jeszcze dzieciątko, tylko To Ono się mną opiekuje……Ono jest tak blisko Ciebie, nie odtrącaj Go, nie bój się 🌻

Gość szalona krowa
ja podszywaczka, podajaca sie za ta wspaniala i cudowna, jakze sympatyczna osobe, jaka jest pani szalona krowa, przyznaje sie iz biore leki na schizofrenie, i wkladam swoje najbardziej skryte mysli i uczucia w cudze usta, ZATEM OFICJALNIE PRZEPRASZAM PANIA SZALONA KROWE I PROSZE O JEJ LASKE GDYZ JESTEM TYLKO PROSTYM LACHOCIAGIEM BEZ WLASNEGO ZDANIA...

Gość ola2000
szkoda ze nie moglam znalezc takiego wiersza wkleila go jakas dziewczyna osobie ktora zastanawiala sie nad podjeciem takiego kroku jak ty strasznie zaluje bo moze udaloby ci sie zmienic zdanie na tak bardzo wazny krok w twoim zyciu ja chociaz nigdy nie bylam w podobnej sytuacji cztajac ten wiersz zalewalam sie lzami......

Gość GENOWEFA
NIE BYŁA TO ŁARWA DECYZJA ALE USUNEŁAM BO WOŁAŁAM USUNĄC NIZ ZYC W BIEDZIE BO WTEDY NAPEWNO BY SIE ODE MNIE ODWRÓCILI CZEGO DALEJ NIE ROZUMIEM

Gość GENOWEFA
ALE JA BYŁAM W TAKIEJ SYTUACJI TAK JEST ZLE I TAK NIEDOBRZE

Gość szalona krowa
ok, przyznaję się - mam schizo. głupia ze mnie pizda :( idę na dyżurkę pielęgniarek po następną dawkę psychotropów i przepraszam wsa za swoje jakże skandaliczne zachowanie, no głupia kurwa ze mnie i tyle

Gość szalona krowa
warto zabiegac o wzgledy ludzi, ktorzy w biedzie odwracaja sie od ciebie plecami. dla dziecka zawsze matka jest na pierwszym miejscu, ogladasz czasem na tvp2 POKOCHAJ MNIE???

Gość GENOWEFA
tak naprawdę to piszę tu do was kobietki bo od roku nikt mnie nie chce załadować czuje się na serio osamotniona juz nie wiem co robic może tu usuń to dziecko moja droga a ja se je załaduje chociaż tyle, żaden mnie nie chce bzyknąć.............

Gość tak ja też usunęłam
przeciez delete i po sprawie, nigdy nie myślałam że to dziecko to tylko GALARETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z wujka mietka!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość GENOWEFA
SZALONA KROWO TY BEZ KITU JESTES CHORA I GADASZ OD RZECZY WEZ COS NA USPOKOJENIE I IDZ SPAC

Gość usuwajcie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 cklsjrur flsjfdsajr kfirlktre

Gość GENOWEFA
KURWA KTO SIE PODSZYWA POD MOJ NICK ??????????????

Gość GENOWEFA
NA CHUJ SIE PODSZYWASZ PEDALE

Gość GENOWEFA
NA CHUJA TO JA SIADM MOJEMU FACETOWI I JEST WTEDY NAJSZCZESLIWSZYM FACETEM POD SŁONCEM HEHHEHE

Gość GENOWEFA
IDE STAD NARAZIE

Gość tak se mysle
ojciec niech paci alimenty od miasta możesz dostać kase zobacz ile jest samochtnych matek młodych matek

Gość jednak może
ROZUMIEM CIE DOSKONALE LEPIEJ USUN BO SAMA SOBIE NIE PORADZISZ

Gość szalona krowa
no tak jak to w polsce bywa, dyskusja zeszla na psy... moge napisac tylko tyle, ze wychowywalam sie bez rodzicow i bylo mi ciezko, ale ciesze sie ze zyje, bo tylko tak moge cokolwiek zmienic w swoim zyciu i dowiesc swojej wartosci jako czlowiek, udowodnic sobie i swiatu, ze zasluguje na zycie. od dlugiego czasu zastanawiam sie nad utworzeniem pogotowia opiekunczego lub rodziny zastepczej, dlatego, ze chcialabym zapewnic dobre warunki przejsciowe dziecia z chorych rodzin, aby mogly przeczekac w porzadnej rodzinie, problemy jakie pojawily sie w domu, albo czas do znalezienia rodzicow adopcyjnych. nie chce adoptowac dziecka, bo wiem ze ciezko by mi bylo pokochac je jak wlasne i byloby to oszustwo, ale mysle, ze bylabym dobra ciocia.

Gość tak se mysle
glupia babo, jednak troche wiem o zyciu. roznie sie od ciebie tym, ze nie mysle tylkiem i mam czyste sumienie. nigdy sobie nie zarzuce, ze odebralam komus zycie. zawsze jest inne wyjscie, zawsze jest jakas szansa, ale wy jestescie slepe, gluche i glupie i mozecie mnie w tylek pocalowac egoistki zakichane.