Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffito

jutro mam aborcję

Polecane posty

Gość szalona krowa
glupia babo, jednak troche wiem o zyciu. roznie sie od ciebie tym, ze nie mysle tylkiem i mam czyste sumienie. nigdy sobie nie zarzuce, ze odebralam komus zycie. zawsze jest inne wyjscie, zawsze jest jakas szansa, ale wy jestescie slepe, gluche i glupie i mozecie mnie w tylek pocalowac egoistki zakichane.

Gość to już było
zwykła prowokacja, czytałam to kiedyś

Gość szalona krowa
wali mi z ryja jak z pawianiej dupy

Gość to już było
czytałam to kiedyś prowokacja...........

Gość GENOWEFA
ZROBI JAK BEDZIE CHCIAŁA

Gość provozatione
prowokacja w całej rozciągłości?

Gość GENOWEFA
MACIE KURWA NAJEBANE ZAMIAST JEJ DORADZIC TO WY KURWA PIERDOLICEI GŁUPOTY

Gość szalona krowa
jestem pieprznieta podszywaczka ktora ma porypane zycie i nie ma sie z kim przespac to pisze pod cudzymi nickami. a czasem wystaje pod latarnia, ale tam tez ciezko znalezc klientow, to nic innego nie pozostaje jak siedziec na forum i pisac o sztachetach i smierdzacych ryjach, bo moge komus powciskac wlasne problemy... puknij sie w pusty leb

Gość GENOWEFA
SZALONA KROWO A CZYM MYSLISZ KURWA PIZDĄ

Gość prowakacja tematu tabu
i tyle

Gość GENOWEFA
COFFITO JA JESTEM Z TOBĄ MOGE CI DAC NUMER GG I POGADAMY JAK CHCESZ

Gość DONT
Coffito, marnujesz tutaj czas bo zadnych dobrych rad tutaj nie oczekuj, to jest ostatecznie twoja decyzja i ty z tym bedziesz zyc. Rachunek sumienia do ciebie tylko nalezy. Sam zabieg jest szybki ale potem te mysli.....

Gość szalona krowa
bingo myślę swoją parchatą, sflaczałą pizdą :classic_cool:

Gość szalona krowa
widzisz gieniu, w przeciwienstwie do ciebie, nie!!! raczej sercem, bo czesto lepiej doradza niz cokolwiek innego i serce mi radzi nie miec litosci, ani wspolczucia dla takich jak ty...

Gość GENOWEFA
CZY JA WIEM CZY TO PROWOKACJA DZIEWCZYNA MA PROBLEM I CHCIALO SIE PORADZIC

Gość syfon
no właśnie

Gość syfon
właśnie też to czytałem, cienkie takie toto

Gość GENOWEFA
SZALONA KROWO JA SIE ZABEZPIECZAŁAM TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE MI KAZALI TO ZROBIC NIE BYŁABYS MADRA NA MIOM MIEJSCU UWIERZ MI

Gość tangerine
prowokacja? nieszczęśliwe stworzenie dzieli się z wami swoim nieszczęsciem a wy takie bzdury tu wypisujecie...brak słów po prostu :( przeczytajcie jakie idiotyzmy napisaliście, nic dziwnego że uciekła...

Gość matkapolka
oj dziewczatka,po ile wy macie lat ze takie bzdury piszecie?uzywacie wielkich słów,powtarzacie głupie hasła ktore funduja nam stare dziady w sejmie i babki z kółka różańcowego ech...propaganda robi swoje a życie sobie.... jak to dobrze radzic nie bedąc samemu w takiej sytucji jak dobrze wypluwać z siebie słowa pełne jadu jak to dobrze że nie was dotyka ten problem prawda? ech kobiety,kobiety wiecej rozsądku i trzeżwego podejścia do życia

Gość tangerine
syfon co jest cienkie wg ciebie to że ludzie mają poważne problemy??

Gość GENOWEFA
ZA CO BYM WYCHOWAŁA KURWA BEZ PRACY A NAWET JAKBYM PRACOWAŁA TO KTO BY MI DZIECKA PILNOWAŁ KURWA I MYSLISZ ZE TAKA PENSYJKA BY MI STARCZYŁ NA NAS OBOJE , BYŁAM ODPOWIEDZIALNA BO BRAŁAM TABLETKI ALE BYŁAM TRYM JEDNYM PROCENTEM CO WPADA

Gość GENOWEFA
SORRY ZA PRZEKLENSTWA ALE JESTEM ZŁA

Gość syfon
cienki temat bo powtórkowy

Gość GENOWEFA
JA BYŁAM W TAKIEJ SYTUACJI I NIEWIEM JAK KTOS MOZE OSADZAC JAK NIE JEST SWIADOMY, TYLKO ZDOŁOWALI BIEDNA DZIEWCZYNE

Gość tangerine
powtórkowy temat...życie kołem się toczy nie musisz czytać o aborcji, poczytaj o klockach itp

Gość szalona krowa
tyle sie tu pisze o tym, ze kobieta sama powinna decydowac o swoim ciele, ze nie jest inkubatorem, itp. a ty mi wyskakujesz z tekstem ze ci kazali??? no bez przesady. kazdy jest kowalem swego losu, kazdy powinien decydowac o swoim zyciu, ale coz, jestesmy ofiarami pokichanego systemu i demagogow, gdzie norma jest zabicie czlowieka, kiedy jest niewygodny. ja niestety sama tego swiata nie zmienie i na niczyja decyzje nie wplyne, ale mam prawo wyrazic swoje zdanie i zasluguje na szacunek, bo szanuje siebie, szanuje swoje cialo, swoja wolnosc i w dupie mam wszelkie prawa i zdanie innych, jak bedzie trzeba wyjade na kajmany, albo na kalkaz byle uciec od ludzi, ktorzy beda chcieli mna rzadzic i narzucac mi swoje zdanie. bede polowac na kroliki, pic wode zrodlana, spac w szalasie, ale nie pozwole nikomu mowic mi co mam robic. dla was jestem wariatka, a wy dla mnie jestescie zwyklymi pacynkami. zegnam, buzka dla podszywacza, idz sie z kims przespac to ci moze dobrze zrobi...

Gość Proszę
Proszę Cię nie rób tego……Jak się dzidzia urodzi, to będziesz miała 2 osoby do kochania. Zapewniam Cię, że Twój Kochany pożałuje tych słów, którymi zranił tak Ciebie jak i swoje dziecko…….Proszę Cię nie rób tego. Jeszcze wszystko się ułoży, jeśli zrezygnujesz i tylko tak możesz sprawić by się odmieniło…….. Bardzo Cię proszę nie rób tego. Nie mam zamiaru Cię straszyć, ale moja Mama się zdecydowała na to i potem już nie umiała być matką. Bardzo mi jej żal….Proszę Cię nie rób tego……Jesteś w ciąży, jesteś teraz najważniejsza na świeci, to Ty decydujesz a nie Twój Chłopak. To On ma uszanować Twoją decyzje a nie ty Jego. Koniec kropka. Proszę Cię nie rób tego…… Myśl o dniu, kiedy popatrzysz w oczka swojego Bobo ślicznego…….Bądź szczęśliwa 🌻

Gość ale sie emocjonujecie
czyms co was w ogole nie dotyczy

Gość DONT
Prosze - trafilas w dziesiatke!!!!!!!!!11