Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość non ce nessuno

Do dziewczyn rozbijających związki..

Polecane posty

Gość buuuuccc
ale brzydko

Gość No to nadchodzę
bójta sie żony bójta:D

Gość Kochankaanka
ja nie rozbijam związku, bo facet mnie kocha, a to ze ma glupia zone to juz nie moj interes

Gość możetakamożenie
nie wiadomo kto głupszy żona czy kochanka...a facet i tak na swoje wychodzi:P

to nie tak ! rozbic związek / ale czy to jest nadal związek ? / może tylko prawdziwa miłość. Takie uczucie dla którego on i ona chcą być razem nie oszukując żony,męża. Wtedy nastepuje rozwód a dzieci nie są odepchnięte. pamiętajcie tylko o jednym : zycie ma sie tylko jedne i to ze ktos opuszcza zone,męza wynika z faktu ze kazdy zasługuje na szczęście a jak się juz nie kocha to co - oszukiwać ?

Gość LUciasteczka
Związek(małżeństwo) to umowa !!! i żadna Q pod pretesktem "prawdziwej miłości" nie ma prawa go rozbijac !!

Gość umowa
dobrze to ujęłaś- umowa. Dlatego też nieźle by było, gdyby dotarło wreszcie do tych, których "prawdziwa miłość " z nóg zwaliła, że wpieprzanie sie w cudzy związek jest prowokowaniem osoby rzekomo kochanej do łamania umowy. Pół biedy, jeśli ten prowokowany uzna - zła to była umowa, wole nową kochanke. Ale zwykle gra na dwa fronty i tym sposobem okłamuje wszystkich dookoła - żonę/meża, dzieci, kochankę/kochanka. Coś takiego to jednak bagienko moralne, nie sądzicie?

Gość oj prawda prawda
chce kochanki - to niech do niej spieprza. Kłamstwo jest obrzydliwe !!!

cały czas mówicie o grze na dwóch frontach - to obrzydliwe. ja mówiłam o prawdziwym odejsciu

Gość czyli o smierci

Gość każdą umowę
można rozwiązać. Jeśli dla was małżeństwo to tylko umowa, to...współczuję waszym mężom. Bleee. Faktury wystawiacie? Cennik wisi na ścianie w salonie? A potem się dziwicie, że mąż się rozgląda za lepszą ofertą. Dba po prostu o własny...interes. Może chce kogoś bliskiego a nie kogoś, dla kogo jest kontrahentem.

Gość a przysiega
brzydze sie kobietami co sie uganiaja za zonatymi facetami a pozniej uzalaja sie nad soba ze amant wrocil do zonki

lepiej zyc w kłamstwie ? ja nie popieram skoków w bok - mówie po prawdziwym odejsciu. nie mogłabym zyc tylko dla \"umowy\"

Gość 555ona
a co ty o tym wiesz???? doświadczyłaś zdrady??

Gość do a przysiega
Jeśli w swoim nicku wspomnałlaś o przysiędze, to chyba logiczniej by było napisać, że brzydzisz się żonatymi facetami co się uganiają za innymi kobietami, bo przysięga chyba ich dotyczy.

Gość wina 50/50
choc zonaty facet wiecej

Gość do a przysiega
A wyobrax sobie, że w większości to żonaci faceci sie uganiają za babą, a nie baby za nimi. Nie chcesz tego wiedzieć, bo to niewygodne? Naogladałam sie takich głupków. W głowie ci sie nie miesci jakie maja pomysły by dopiąć swego. Potrafia byc wytrwali przez kilka miesiecy.

Gość a ja znam taka babe
co sie 5 lat starala uwiesc zonatego faceta i w koncu dopiela swego

Gość ja też znam taką zdzirę
i to mężatkę ,która narzucała sie żonatemu:p faceci to babiarze (albo raczej dziwkarze) ale niektóre babsztyle nie są wcale lepsze! :p może wygodniej myśleć, że to tylko mężczyźni uganiają się za babami a nie na odwrót! ?:p

Gość zdzira
ze bylas beznadziejna zona to twoja wina ze cie puscil kantem

Gość umowa
a może jeszcze sie pozabijacie na tym forum o facetów? Jakkolwiek by nie nazwać - przysiega/umowa obowiązuje WSPÓŁMAŁŻONKA, a nie ewentualną pocieszycielkę czy harpię z ogniem w majtkach. W obie strony oczywiście, mówię tu też o zdradzających żonach :))

Gość harpia z ogniem w majtkach
juz taka jestem i bede rwać waszych mężów/chłopaków/narzeczonych

gdyby mój mąż mnie zdradził to spakowałabym mu manatki i fora ze dwora ! Winiłabym za to przede wszystkim jego / gdyby była to kwestia odejscia dla \"zafascynowania\" nowym seksem /. Ale gdyby cos sie wypaliło miedzy nami to wina byłaby obustronna - i nie mogłabym byc z kims kto by mnie NIE KOCHAŁ. TROCHĘ SZACUNKU DLA SIEBIE

Gość no Ulka
jeszcze nie masz dosyć?? przestan sie ponizac kobieto, on cie nie chce

Gość ciekawe czy dzis
tez bedzie sms ?

Gość łaj not
co za bzdura"jak sie kocha to sie.." co???????????????? jestesmy słabi..may wzloty mamy upadki..... jakie wnikoski??????????????????????????????????????? czasem zawodzi nas najbliższa osoba...

Gość jak ma mąż żone
zaniedbaną w rozciagnietych swetrach i syf w domu jak fiks a dzieci nie domyte i wogóle ogólnie wiecznie pretensje awantury i cały koszmar to sam bym swoją zostawił i poszedł w ciorta naszczescie nie mam takiej potrzeby:) współczuje pania które mają inną sytuacje ale ja mam znajomego kupla który własnie sie rozwodzi z wyżej wymienionego powodu i mu sie nie dziwe

Gość a propos piesków
Mówicie: "Jak suka nie da, pies nie weźmie"?? A ja to ujmę również inaczej: "Kiedy pies szuka, znajdzie się suka". A tak naprawdę zgodzę się ze stwierdzeniem, że miłość nie wybiera. Pozdrawiam przestraszonych i niepewnych partnera ujadaczy :)