Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek2127

Najbardziej romantyczne utwory

Polecane posty

Gość sszpila
MĘSKIE SPYTKI To nie są wymyślone kawały o facetach ! To nie są kawały o blondasach ! To są REALNE TEKSTY męskiej części świata ! xDDD ..dla BRECHTU !!! i ku przestrodze... http://www.sendspace.pl/file/4gu50dCa/

Gość gora7
classic - w taką ciszę classic - tyle szczęścia kindla - oddaje ci wolność

Gość aapka
to jest cosss:-) J-entercom-kiss ta melodia bije wszystko na kolana

Gość Julaaa
zdecydowanie polecam : _Kancelaria `Zabiorę Cię` _Myslowitz `Dla Ciebie` _Enrique Iglesias `Hero` _Robbie Williams `Angel` _Hey `Mimo Wszystko` _Metallica `Nothing Else Matters` _RBD `inalcanzable` _Green Day `Wake me up, when September ends` _Aerosmith `I Don't Wanna Miss a Thing` _Dżem `Chce Ci coś opowiedzieć` _Ona `Kiedy powiem sobie dość` _Fall Out Boy `Golden` _Plain White T's `Hey There Delilah` _Alphaville `Forever Young` _Enrique Iglesias `Sad Eyes` _Enrique Iglesias `You`re my number one` jak mi się coś jeszcze przypomni ;d To napiszę ! ;*

Gość sylwsex13
ojp: Rh+ -Po prostu pilosc Ras Luta i Grizzlee - Dotknąć Cię TEDE-jakby jutro mialo nie byc Paulla - od dzis Paulla - to tylko milosc Ferba - zagubiony ksiaze Natalia Kukulska-zapomniec ciebie PIN- niekochanie Daro-wlasnie ty Feel&Iwona Wegrowska - pokonaj siebie Iwona Węgrowska - 4 Lata Avril Lavigne - Why Pin - Bo to co dla Mnie Gosia Andrzejewicz _ Lustro

Gość miles77
PTP - Moja Kobieta Ptp - Chce to widziec

Gość motylek 13
Gosia Andrzejewicz - "Nieśmiały chłopak"

Gość SLu
Peja-Tak bardzo chce ;]

Gość maggie11111
I'd Do Anything For Love - Meat Loaf Lucie Silvas - 'What You're Made Of' Beyonce - Scared Of Lonely Girls Aloud - 100 Different Ways Sarah McLachlan - Angel Bruce Aisher, Richard Salmon - Headlights Adam Salkeld & Neil Pollard & Paddy Dalton - Waiting For You *.*Darin Feat. Kat Deluna - Breathing Your Love

Gość Joanna_K.
*Twilight Soundtrack-Bella's lullaby *Coldplay-The scientist *SNOW PATROL-YOU COULD BE HAPPY *Whitney Houston-I will always love you

Gość natalijka_91
Robert Pattinson-I\'ll be your lover i Never Think

Gość babeszioza
Tomek Makowiecki- ostanie wspolne zdjecie

Gość gosia17

Gość gosia17
wg mnie fajne: Verba- Mogliśmy Rh+ - Nadzieja Paulla- Ja i ty, ty i ja Dj Decibel & Peter- Tęsknię Afromental- Pray 4 love Alesha Dixon- Breathe slow Andrea Bocceli & Sarah Brightman- Time to say goodbye Artur Hamski- Kilka słów Celine Dion- My heart will go on Dj Decibel & Peter- Tak bardzo cię kocham Dj Decibel & Peter- Czekam na ciebie Dj Decibel & Peter- Nie odchodź proszę Dj Decibel & Peter- Myślę o Tobie Dj Decibel & Peter- Proszę zaczekaj Dj cinek - wolne piosenki Enrique Iglesias & Sean Garrett- Away Evanescence- My Immortal Ewa Farna- Cicho Georgina Tarasiuk- Listo do Matki Georgina Tarasiuk- Najdalasza z gwiazd Georgina Tarasiuk- Ostatni raz Georgina Tarasiuk- Piękny dzień Georgina Tarasiuk- Zakochałam się Jamal- Kiedyś będzie nas więcej Jamal- Pójdę tylko tam Jamal- Słowo Jessica Simpson- When you told me you loved me Łukasz Zagrobelny- Bo to co jest najważniejsze Łzy- Opowiem wam jej historię Natalia Kukulska- Niewidzialna dłoń Natalia Kukulska&Piasek- Jesteś blisko mnie Offside- Bez słów Offside- Jazda do nieba Offside- Są jeszcze dni Offside- Wiatr od słońca Offside- Obsesja Patrycja Markowska- Tak o mnie walcz Paulla- To tylko miłość Pectus- Jeden moment Piasek&Chojnacki- Zapomnieć Piasek- Chodź, przytul, przebacz PIN- Miłość tak piękna PIN- Niekochanie Sami- Czasami tak Wesołe nutki- List do Boga Mrozu- Miliony monet Paulla- Od dziś Feel- W ciemną noc Feel- To długa rzeka Verba- Wenus i Re A la nanita nana Ashley- Dwa serca Dj Decibel & Peter- Jedno życie, jedna miłość Dj Carpi- The power Edyta Bartosiewicz- Ostatni Farba- Zagubiony Książę NO NAME- W strugach deszczu For Teens- Jesteś częścią mnie James Blunt- Goodbye my lover Hania Stach&Łukasz Zagrobielny- Ja I Ty, Ty I ja Janusz Radek- Kiedy umrę J-five- Find away Camp Rock- I gotta find you Camp Rock- This is me Ewa Farna&Kuba Molęda- Oto ja Kasia Wilk- Idealni Szmer Krispro&Ada Nowak- Nocą M2o- Tu vivi nell’a Maciej Silski- Gdy umiera dzień Mallancia- Rock you Mallancia- Boytle Mandy Moore- Only hope Sylwia Grzeszczak&Liber- Mijamy się Patrycja Markowska- Zawsze musisz być pierwszy Pectus- To co chciałbtm Ci dać Sami- Znaczek Sami- Za mało Paulla- Już wiem Mrozu- Co nam pisane jest Verba- Widziałem twoje oczy Sylwia Grzeszczak&Liber- 180* Paulla- Jeden dzień dla miłości Ania Deko- O nic nie pytaj Ania Szarmach- Zanim się spotkają Ania Szarmach- Wybieram Cię Kate Alexa- Another now Avril Lavingne- Innonence Bracia- Wiara w każdym z nas HSM3- Can I have this dance Cascada- Another you De Su- Właśnie stajesz Dj Decibel & Peter- Wyznanaie Kelly Clarkson- Behind Dj Remo&Shaka- Po drugiej stronie snu Drew Seeley- New Classic Edyta Górniak- List Eels- I need some slep Emi- Tylko ciebie chcę Eric Clapton- Tears in heaven Ewelina Wiśniewska- Rękawiczki Sumptuastic- Niepotrzebni Georgina Tarasiuk- We śnie Habari Nijema- Oczyszczenie Odpowiem- W tobie jest światło Miley Cyrus- I miss you Hillary Duff- Someone’s watching over me IRA- Bezsenni Iza Miko- Między słowem, a oddechem Jamal- Nowy dzień Jamal- Słońca łan Jamal- Pull up Jessica Simpson- Be Jessica Simpson- I wanna love you forever Jessica Simpson&Nick Lachey- Where are you Jessica Simpson- For you love Justyna Steczkowska- Daj mi chwilę K2- Wróć I kochaj mnie Kasia Groniec- Małe tęsknoty Kasia Kowalska- Spowiedź Katy Perry- Thinking of you Kelly Clarkson- anytime Kelly Clarkson- Breakaway Natalia Kukulska&Mieczysław Szcześniak- Ktoś między nami Lenka- The slow Lionel Riche- Hello Łukasz Targosz- Mirror dance Łukasz Zagrobelny- Jeszcze o nas Łzy- W moim śnie Marysia Starosta- Nie ma nas Metro- Chcę być kopciuszkiem Miley Cyrus- The climb Monika Brodka- On Monika Hetmańska- Tylko raz Myslovitz- Chciałbym umrzeć dla miłości Natalia Kukulska- Nasze dotknięcia Nefer- W deszczu płacz Normalsi- Nie ma mowy Ola Szwed&Marco Bocchino- All my life Patrycja Markowska- Kilka pytań Patrycja Markowska- Pożegnanie Paulla- I prosto w serce Paulla- Słowem będę Paulla- Tak mało o życiu Promo- Miało być Robert Janson- Małe szczęścia Sara May- Nie odejdę Jessica Simpson- Take my breath away Edyta Bartosiewicz- Skłamałam Sumptuasic- Cisza Synonim ZP- Dziękuję Urszula- Obudź we mnie swoją Wenus Valentine’s Dance Tango Varius Manx- Zanim powiesz Varius Manx- Bezimienna Verba- Jesteś wspomnieniem Verba- Kocham Cię na zawsze Verba- Tylko mnie kochaj Whitney Houston- I have nothing James Blunt- You’re beautiful

Gość frydolina
alexander rybak - if you were gone bruce aisher, richard salmon - headlights james morrison - if you don\'t wanna love me james morrison - the pieces don\'t fit anymore jason mraz - details in the fabric jason mraz - life is wonderful kopruch - po prostu bądź ( :D ) lovebugs & lene marlin - avalon michael buble - lost our lady peace - 4:am paolo nutini - rewind sasha son - love sasha son - miss kiss stare dobre małżeństwo - czasem nagle smutniejesz the last shadow puppets - my mistakes were made for you miłego słuchania. :)

Gość slodka-cytryna-patrynia
czy ktoś zna piosenki z imieniem patrycja ? prosze bardzo o odpowiedz :) pozdrowionka dla wszystlkich

Gość PanKrzysztof
mimo ze to stronka dla dziewczyn to wtrace sie w temat;pp James Blunt- Goodbye My lover

Gość Karolaple
Jest duzo tytułow ktore moglabym wymieniać. napisze te ktore mi teraz przyszly do glowy, piosenki te maja piękne teksty wiec warto sie w nie wsluchac, niektore z nich sa starsze ale i tak sa przepiekne: Roxette - Anyone Within temptation - somewhere (cudo) U2 - With or Without You Katie Melua - The closest thing to crazy Hans Zimmer & Enya - Now We Are Free (gladiator soundtrack) Dido - Here With Me Edyta Bartosiewicz - Ostatni Foreigner - I won`t to know what love is Anouk - lost Katie Melua - i cried for you Goo Goo Dolls - Iris Sia - breathe me Jesse Mccartney - just so you know Eurythmics - The Miracle Of Love Shania Twain - You've Got a Way With Me (Notting Hill) Jason Donovan - sealed with a kiss Nsync - I Knew I Loved You Before I Met You Mandy Moore - Only Hope One Republic - Stop and Stare Evanescence - My Immortal

Gość xds
Myslovitz - Chciałbym umrzeć z miłości zdecydowanie.

Gość brunetka *
eleni-tylko w twoich dłoniach

Gość Moquedire
Ja oprócz już podanych utworów polecam jeszcze takie: Lifehouse- Everything (ciarki na całym ciele przechodza jak sie tego slucha!) Lifehouse- Learn You inside out Lifehouse-Storm (!) Lifehouse- You and me

Gość Jimbo
The Doors-Indian Summer

Gość PSK
Peja - tak bardzo chce

Gość pietrek12345
ja sobie ostatnio na muzodajnia.pl sciagnalem PHIL COLLINS "True colors" Super kawalek :)