Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona taka jedna

do kochanki mojego męża

Polecane posty

Gość kooochaaanaaA
a ty pewnie jestes żałosną zdradzoną żoną prostaczka jestes i tyle po co tu włazisz i piszesz bzdety skoro nie odpowiada ci ten topik?

Gość no taaak
kochanki to zuzyte materace...

Gość kooochaaanaaA
a żony to przechodzone materace :P

Gość idiotyczne
Przede wszystkim jestem kobieta i szanuje ludzi, ciebie rowniez, nie twoja wina, ze szanujesz innych ani siebie samej.Przykre to naprawde. Kafeteria to publiczne forum, mozna wchodzic i czytac co sie chce, prawda? To, ze obrzydliwe sa dla mnie tego typu rozmowy, to nie powinno dziwic, bynajmniej tych o wiekszej kulturze osobistej niz twoja. Pozdrawiam :)

Gość idiotyczne
Nie szanujesz innych mialo byc, przepraszam za pomylke :)

Gość idiotyczne
Kochaanaa, a kto Cie tak skrzywdzil, ze tyle w tobie jadu i glupoty? Nie obraz sie, ale nie spotykam sie z takimi reakcjami na codzien.

Gość LALUNAAAAAAAA
DO IDIOTYCZNA CIEKAWE ZE NIE ODNIOSŁAŚ SIE DO STWIERDZENIA ZE KOCHANKI TO ZUTYTE MATERACE A ZABOLALO CIE STWIERDZENIE O ZONACH

Gość Zgadzam się z tobą
To do Idiotyczne Żałosny poziom argumentow po obu stronach. Na dodatek te prywmitywne bluzgi szacownych małżonek. I licytują się baby która ważniejsza w życiu tego co je obie w trąbę robi. Żenada to za mało powiedziane.

Gość wszystkie takie jestescie
a kochanki to niby nie bluzgają co? grzeczniutkie panienki :P

Gość Zgadzam się z tobą
Żony to przechodzone materace. Co racja to racja ... Biedne, żałosne żony, nigdy nie dorównacie kochankom.

Gość co wy mi tu
Żony są beznadziejne i faceci to wiedzą . A kochanki to wykorzystują.

Gość mążżż
no to ci współczuje. Moja żona jest cudowną kochanką :P

Gość idiotyczne
Alez ja odnioslam sie do wszystkich, ktorzy tak "pieknym jezykiem" pisza, mowilam o wszystkich, ktorzy reprezentuja wiadomy poziom ;) Czy to zony, czy kochanki, czy jedne i drugie, jak sie czyta cos takiego, to mozna dojsc do wniosku, ze zyje sie, gdzies pod mostem, a dostep do internetu ma kazdy, kto w psychiatryku na oddziale zamknietym mieszka. Nie widzicie tego? No w takim razie przepraszam, ale rzuca sie to w oczy, to prostactwo i brak kultury i wyksztalcenia pewnie tez.

Gość dosyć tego
do Idiotyczne ---> tak niestety to najbardziej rzuca się w oczy i najdziwniejsze jest to, ze to własnie zony reprezentuja sobą tak niski poziom pomimo iz kochanki to rzekomo coś "gorszego". Fakt to żony zawsze są przegrane, ale czy czasem nie są zdradzane słusznie?????????

Gość a idzcie w cholere
gdyby kochanki reprezentowały wyzszy poziom niz zony to by tutaj sie nie wypowiadały

Gość dosyć tego
a to niby dlaczego??????? forum słuzy do tego, żeby się wypowiadać i wymieniac poglądy, a to że kochanki robią to z większa klasa, a zony w prostacki spos.ób to już inna rzecz....

Gość skotch
kochanki z większą klasą ???????? hehe dobre :P poczytaj sobie inne topiki co wypisuja o zonach

Gość uleje
prostaczki

Gość ukochana Szakala
żony są żałosne a do tego naiwne, zeby nie powiedziec głupie

Gość idiotyczne
Nie widze specjalnej roznicy pomiedzy jednymi a drugimi, wszystkie tutaj wpisy nadaja sie na smietnik, nic nie wnosza do dyskusji, wyglada to tak, jakby klocily sie dzieci w piaskownicy: - ja jestem fajniejsza! -a nie bo ja! -Ty jestes durna! - a nie bo ty jestes durna! -ja mam lepsza zabawke! -a nie bo ja mam lepsza! Cos w tym stylu, tylko chamstwo dochodzi. Nie wiem, czy jakikolwiek facet(normalny) chcialby, ktoras z was. Podtrzymuje moje zdanie, idiotyczny ten topik :) Dziewczyny pomyslcie troche...mozgiem, blagam ;) Pozdrawiam :)

Gość do idiotyczne
a ty po cholere tu wchodzisz?????? twoje wpisy tez nic nie wnosza i tak samo zasmiecaja topik jak pozostale pilnuj lepiej swojego mężulka

do ukochanej szakala A TY bedziesz tez kiedys zoną, a może bedziesz sie puszczac do emerytury, na co będą patrzec Twoje bękarty????

Gość ukochana Szakala
nie zamierzam byc niczyją żoną. jest mi dobrze w takim ukladzie

Gość moze lepiej tak
www.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3053058

Gość agnie
najlepiej, żeby żona zmieniła się w kochankę, ale nie męża...

Gość i dobrze.......
bardzo dobrze, że ten idiotyczny temat już spadł (jak zdradzane zony :P) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość kamila250
ale topik...jaja jak berety....może byście się żony i kochanki spotkały?niezły ubaw byłby zapewne....

Gość a bijcie sie
po "gebach" i jedne i drugie......... jedne sie puszczaja,,heheh,zeby to z jednym??? A drugie sie boja chyba samotnosci......