Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co leży w tej chwili na waszym biurku obok kompa?

Polecane posty

Telefon stacjonarny, Komórka, Wzmacniacz, radio, Bateria do CB-Radio, Portfel, Kubek z Herbatą, Husteczki, Karty do gry, Metro, Ulotka, Długopisy, Plyty CD, Wizytówki, Podkładka pod mysz, Słuchawki

no dobra, nie wiedziałam, że aż tak dokładnie:-p oprócz tego, co napisałam jeszcze: dwa atlasy, fax, dużo płyt, gumka (do ścierania:-p) 4 orzeszki pistacjowe (bo nie mogę ich rozłupać - są domknięte:-p) śrubka -a le to nie moja, tylko mojego Irka wizytówki pałeczka do uszu spinacz

-telefon stacjonarny -telefon komórkowy -szklana ze sokiem jabłkowo-miętowym -NovoRutin C -chińskie kulki -2 wazoniki z kwiatkami -2 długopisy + żółte karteczko samoprzylepne -świeczka :)

- głośniki - drukarka+skaner -chusteczki higieniczne - gazeta - książka -kubek po herbacie - woda w butelce -kolczyki - kartki do drukarki

Gość tyrael
papierosy popielniczka ramka ze zdjęciem tel. stacjonarny kubek po kawie głośniki

głośniki lampka kalendarz zegarki aż 3 piórnik kserówki książka zeszyt komórka moja komórka mojej siostry świcznik mikrofon piesek notesiki długopisy kolorowe w kubeczku na długopisy chusteczki ogólnie to mam balagan

Gość natka pietruszkiD
hehe boszze co za temat no a u mnie ..hm nie duzo;((( bo tylko dyskietka:P no i lampka stoi, no i nic wiecej nie stoi juz:D hehe no i jeszcze hm takie cos do glosnika no i juz naprawde nic mama jest pedantka wiec nie ma nic;((:P pozdrowki dla wszyckich:)))

Gość schludna
oprocz kompa...i calego oprzyrzadowania.. mikrofon.. kamerka... drinkus... biustonosz..wlasnie go zdjelam;) wibrator :).. NO i Ja ...zwarta i gotowa...ktos ma ochote pogadac;)?

Gość abdsthjy
u mnie lezy wibrator chyba tez jestem pedantka??

leży klawiatura i mysz na podkładce, stoi piwo, oczywiście radegast.

Gość Wojenna marchew
Obciążki, tabletki, słownik, zmywacz, zeszyty, płyty, 6 tomów encyklopedii , spodnie , telefon , kubek :P

Gość u mnie leżą
płytki zapalniczka faleczki kubek łyżeczka spinacze świeczka ramka ze zdjęciem głośnik lays'y

komora stacjonarny slownik angielsko-polski mp3 opakowanie po rafaello ( od wczoraj) plyty CD maskotka od ukochanego notesy,dlugopisy sluchawki :)

Gość A u mnie tylko
Puste puszki:(

obrazeczek, mis Fazi, kwaitek z motylkiem, telefon, kubek, kamka, kamerka internetowa i sluchawki hehehe

Gość garlic
Ciekawe czy ktos to jeszcze czyta. Kufel i pokal po piwie (puste) pudelko papierosow popielniczka drugie pudelko po papierosach (puste) karteczki memo samoprzylepne w ksztalcie jabluszka notes w kratke dlugopis głosniki cienkopis Pieklo-Niebo mojego dziecka butelka po Harnasiu zapalniczka

Gość u mnie nastepujące rzeczy
telefon stacjonarny drukarka długopisy krem do rąk katalog FM katalog "Świat Książki" gazety "Kocie sprawy" i "Kot" pałeczki wielosmakowe dla gryzoni (to dla mojego chomika) i to już chyba wszystko :D

Gość corall30
komorka..hahaha

Gość xiu xiu
od lewej lampka niebieska kubek z dlugopisami, pisakami, olowkami... piornik granatowy pare monet pilot do wiezy komorka okulary do plywania rozklad jazdy autobusow slownik angielsko polski gumka do mazania zszywacz plyty notatki z wykladow pudelko z blyszczykami, cianiami i pomadkami ladowarka do telefonu zegarek nikt tego nie czyta, ale kazdy chce sie tu wpisac .... ja czytalam pierwsze dwa i ostatnie dwa wpisy....pozdrawiam nastepnego wpisujacego się..... a w ogole pozdrawiam wszystkich, ktorzy tu zagladaja.... 🌻 🌻{kwiat] 4 @ll

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
głośnik,filiżanka kawy, 3 ramki ze zdjeciami, kubek z herbata(wczorajszą:O), husteczki radio, zegrek, telefon komorkowy, płyta CD do oddania M., jedna czekoladka merci, jakieś drobniaki, pilnik do paznokci, ołówek, odcinek od banku...kurde ale burdel:D

Gość bałaganiara
notes, zeszyt, ustawa, termometr, szklanka, kubek peeling komórka, dwie chusteczki higieniczne (zuzyte) słuchawki, pilnik, tic taki, kilka długopisów, lusterko... szok ale bałagan ps. tez dziwie sie ze czekoldka jeszcze lezy