Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co leży w tej chwili na waszym biurku obok kompa?

Polecane posty

- książka Toma Clancy\'ego - kubek z długopisami - lampka - 2 butelki wody - komórka - notes - lusterko - pilnik - nozyczki - klucze - cukierki - kinder czekolada - jakiś kapsel - penseta - sudoku - kubek z herbatą cytrynową

Gość obserwation
2 głosniki, lampka pojemink z długopisami podkładka pod myszke mycha komórka płyty dyskietki pusta miseczka po musli (musli w brzuchu) drewniane urocze słoneczko

maskotka okulary przeciwsłoneczne tel. komórkowy popielniczka chusteczki długopis butelka coca-coli głośnik świeczka zapachowa pinezki do tablicy korkowej ramka ze zdjęciem

-legitymacja brata -pilot od wzmacniacza -jakies plyty -dyskietka -koperty od plyt -bilet na basen, sprzed paru miesiecy:P -ladowarka do telefonu -koszyczek plastikowy a w srodku zeszyt, plyty, pudelka po plytach, masa kartek nikomu nie potrzebna:P -kuleczki zbozowe o smaku czekoladowymy:D -slownik -dlugopisy -maskotka -10 ksiazek na ktorych stoi monitor:P -poszewka na jaska -szampon i odzywka do wlosow -portfel -cukierek:D -no i chyba najlepsze: to cos smiesznego czym sie wlacza kierunkowskazy w aucie:P

Gość MYDEŁKO FA...
* 2 GŁOSNIKI * PUDEŁKO Z LISTAMI OD UKOCHANEGO * 13- LETNI MISIO * DREWNANA FIGURKA ANIO ŁKA Z ZAKOPANEGO * DOMEK DO OLEJKÓW ETERYCZNYCH * KOSMETYCZKA * WODA MINERALNA "KROPLA BESKIDU" * SZKLANKA * KUBEK Z KAWA * TEL STACJONARNY * TEL KOM * ZESZTY ZE SŁÓWKAMI DO ANG * "GLAMOUR" * SWIEŻUTKI " COSMOPOLITAN? * "SHAPE" * SŁOWNIK "ANGIELSKO-POLSKI" * PAMIETNIK * KUBEK Z DŁUGOPISAMI, FLAMASTRAMI * SKARBONKA Z LONDYNU * FIGURKA TROLLA Z NORWEFII * FIGURKA JAKIEGOS BOŻKA Z INDII * TRYLOBIT OD MOJEGO KOLEGI

Gość Czytam i widzę
że niezły bajzel macie :) A tak na poważnie, to musicie mieć ogromne przestrzenie w pokoju, skoro to wszystko mieście się wam obok komputera ;)

sprzątałam dzisiaj :P butelka coca coli, materiay o soutch beach w teczce, kolorowy wazon z kwiatami

- płyta dvd kill bill - modem - drukarka - lampka - kubeczek z przyborami do pisania - caffe latte - podkladka pod mysz - podkladka po kubek - błyszczyk do ust - książka - najmniej na biurku miejsca zajmuje laptop :) acha.....jestem uporządkowana i zorganizowania lecz nie fanatyczna

Gość chyba fanatyczna..
:o tylko krem do rąk, ale zaraz odłożę go NA JEGO MIEJSCE :classic_cool: :D To Straszne ! Kafeterię opanowali bałaganiarze ;)

Gość Józia Peowianka
Wibrator.

Gość a u mnie
kubek z dlugopisami, puste plyty kompaktowe, brudny kubek po goracym kubku, lyzeczka, notes z numerami telefonow, komorka, dwa glosniki monitor (kompa mam na dole biurka) ladowarka do myszki, pokretelko do glosnikow, drukarka, komorka, popisane kartki, podkladki male(tekturowe0 pod kubeczki z kawa np)

Stoi kieliszek od wina(pusty BUUUU) leży komórka leży mój krótki,czerwony włos leżą muszelki znad morza leży mysz i szczerzy zęby a pod biurkiem sapią moje niebiewskie cichobiegi...... moderia>>giwera?!U mnie only pizdolecik...

u mnie nic nie leży, bo ja mam laptopa i on leży sobie na pufce przes moim łóżkiem na którym sobie leżę :)

Gość niedzielny leniuszek
kieliszek ze złocistym napojem z pianką:) mmmmmniam :) i dużo innych szpargałków...

pojemnik na dlugopisy, etui od okularow atrament lakier do panzokci puszeczka z pomadkami balsam do ciala miska po morelkach zeszyt do sadownictwa notatki z sadownictwa pilnik komorka karteczki plyta dvd suszarka do wlosow glosniki to chyba tyle :)

Gość Duze biurko
* 9 kodów od marlboro * kartka "dzwonil Sławek" * dowod osobisty * ksiązeczka wojskowa * leg. studencka * pracownicza ks. zdrowia * zasklepka od komputera (wkladalem CDrom i wyciagnalem) * plan strony internetowej * 2 zeszyty z wykladow * katalog zdjec do strony internetowej * kupon lotto * czysta szklanka * 4 dlugopisy * karta SIM Plus * gazetka MediaMarkt * 20 kostek szesciennych do gier np planszowych * dezodorant NIVEA * perfumy HUGO BOSS Dark Blue * woda Adidas * perfumy z Avonu chyba Surender * okularki szkla pomaranczowe * aparat cyfr sony * 2 pudekla z kompaktami * pulka na CD * lyżeczka * wizytowka - reklama pizza hut * wizytówka - reklama sklepu komputerowego * 2 głosniczki * router * hub * pilot do komputera * metrowy kabel "skrętka" * pokrowiec na dlugopisy * 22 CD luzem * 5 CD w lopertach * drucik ok 10cm * spis zakupów w mięsnym (pol kilo parówek i 3 jałowcowe) * bilet całodobowy ulgowy za 4.75zł * 33grosze : 13 jednogroszówek, 4 pięciogroszówki That was be end. :)

Gość a po co
ci 10cm drucik ? :)

Gość też
butelka po piwie, puszka z piwem, kieliszek do wina z piwem pilnik szklany do paznokci, karty elle do tarota (wielkie arkana tylko), 3 płyty DVD z filmami, 2 płyty DVD czyste, postitki, kartki z zapiskami, długopis

* notesik z żółtymi karteczkami * pomadka bezbarwna * lampka * komórka * mikrofon do komputera * kubek z Oxfordu z długopisami, flamastrami, linijkami itp. * wazonik z Lucky Bamboo\'sem * głośniki * drukarka * kalendarz biurowy * mały misio * ksiązki i notatki potrzebne na studia

Gość do Też
Też --> powróż mi, proszę, proszę :)

Gość u mojej córeńki
zrobiłam przed chwilą awanturę w kuchni gdzie są małe łyżeczki??????? I są obok klawiatury osiem sztuk ale to nie moje - to córki - 2 butelki wody - 4 kubki - masa jakiś pierdół spinaczy itp, kolczyków no różności raczej tego nigdy nie ruszam ani nie przestawiam - kubki z przyborami do pisania - chyba z osiem - moje CD są na stojaczku - mycha, 4 podkładki - po co tyle? Nie ma to tamto.Składam swojego kompa.Ale nie w tym pokoju ani w w drugim.Kuchnia - tam ja rządzę.Mam pracę właśnie na kompie i o tej porze tylko mogę się dostać do pokoju córki.Koniec z tym.🌼

Gość u mojej córeńki.
Ach!!!!! No i najważniejszy "PRZEDMIOT" Kocur rudy wylegujący sie pod lampką obok klawiatury.

Gość co ja tu mam
kubek z białą herbatą komórka stacjonarka chna do włosów bhagavad gita biblia tora złoty łańcuch laptop wizytownik długopis mikstura z czosnku imbiru i cebuli agrafka lornetka na blacie ogromny papierowy płaski kalendarz lampka papier do drukarki woda mp3

Gość też
do pytającej ;) niestety, właśnie same wielkie arkana mam, a to nie wystarczy. A dlatego leżą na wierzchu, że kontemplowałam układ, który ktoś inny mi wyłożył ;)

no kompa mam pod biurkiem, ale na biurku to: * monitor rzecz jasna * płyta * lampka * ładowarka do myszki * kwiatek w doniczce * telefon stacjonarny * dwa telefony komórkowe * pilot od wieży

Gość fizi
wiec: :) kamerka internetowa, drukarka,glosniki małe nożyczki tel. kom. 17 zł ;] katalog firmy kosmetycznej płyty dziurkacz pieczywo wasa lekkie kukurydziano- żytnie książka pilot od tv kubeczek po jogurcie misio pimboli - wersja mini :) lampka biurowa rameczka świecznik figureczka - klapouchy z kubusia puchatka ;] pamietacie?;) to dzięki czemu piszę i myszol + podstawka pod myszola

Gość a ja mam notebooka
leze sobie juz w lozku i trzymam go kolo siebie, aeic kolo sprzeta lezy koldra :)

Ha ha, fajny topic, a wiec: -komorka -notesik na zakupy -2 sloiczki z olowkami -wazonik z dlugopisami -1 wazonik z linijkami, nozyczkami itp. -3ramki ze zdjeciami -3plyty - dokumenty -ksiazedczka zdrowia -tasma klejaca -kalendarzyk -kubek z resztka herbaty -lampka -bilbia Photoshop -mapa mego miasta -zeszyt A4 -skaner -glosniki