Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karoline 19

Poznałam faceta, jest taki inteligenty! ale jest zajęty buuu. Co robić?

Polecane posty

Gość Karoline 19

Dziewczyny, zakochałam się! Nie jest może przystojny to facet, ale jaki piekielnie inteligenty. Wygadany, na kazdy temat, lubię go słuchać. Powiedział mi kiedyś, że jest z kimś. Nie wiem czy traktować to poważnie aż tak, aby nie wyjść z inicjatywą i spróbować go poderwać? jak sądziecie. Dodam, że to chyba najmądrzejszy facet, pełen uroku, bystrości i otwartości umysłu. Dowcipny i w ogóle. Taki facet to skarb! Co robic? Jak go poderwać? Jak jest taki inteligenty? Jestem w miarę ładna!

Gość witaminy
w inteligencji się zakochałaś? Inteligencję należy rozwijać u siebie...:))

Gość jak jest inteligentny
to i tak nie zrobisz na nim wrażenia. Bo niestety jesteś głupia.

Co robic? Jak go poderwać? Badz równie inteligentna jak on i nie odbijaj innej kobiecie faceta. \"Nie rób drugiemu co Tobie nie miłe\" - czyżbyś zapomniała tym mądrym przysłowiu?

Gość Karoline 19
Ależeście mnie doradziły. Widzę, ze będę musiała sama o tym pomysleć! Muszę się wziąść za siebie, makijaż, makeup, ładny ciuszek. I będę miała podobne zainteresowania co on, to może to zauważy, i będziemy mieli się ku sobie :). Gdybyście tylko widziały jaki on jest intelignety, same byście chciały się z nim umówić i cos z tym zrobić. Ja nie będę próżnować i ostro biorę się za niego :).

Gość mam szczerą nadzieję
że jeśli uda ci się go zdobyć, zaraz zjawi się inna małolata, która postanowi ci go odebrać. Zobaczysz wtedy jak to wygląda z tej drugiej strony....

Gość gff
daruj sobie jest zajety.

Gość allozaur
dlaczego istenieja takie dziewczyny jak Karoline19 ?? co tlumaczy sens ich istnienia na tym swiecie ???

Gość Bamboocha_jest_wszedzie
Na niczyjm nieszczęsciu szcęscia nie zbudujesz- taka prawda Więc lepiej sobie go odpuść i pamietaj że każde zło do Ciebie wraca

Gość wyszukiwarka
16:13 Królowa Śniegu ciekawe czy będzie Ci iło jak któregoś dnia jakaś inna laska Ci go odbije. Piszesz, że on mało o niej mówi I to wg Ciebie jest jakaś oznaka, że jego związek jest nieudany? Chcesz budować swoje szczęście na czyimś nieszczęściu? "Życie jest jak krawędź drapacza chmur. Albo podchodzisz zbyt blisko i spadasz. Albo pozostajesz tak daleko, że możesz się tylko nudzić." 16:15 Karoline 19 Nie rozumiem was. Wiecie ile jest pustych związków bez miłości. Podejżewam że ten jego związek właśnie moze być taki. Więc to chyba nie jest z mojej strony coś niestosownego. To co mam cicho siedzieć? I nic nie robić? Przyjamniej nie zakładam rąk bezczynnie i coś działam, aby być znim. 16:18 zgadłam tylko, ze twoje działanie sprowadza sie do pukania bzdur na tym forum ... 16:19 lepiej siedź cicho a jeśli odczuwasz potrzebę jakiegoś działania to proponuję pouczyć się ortografii 16:19 Królowa Śniegu a skąd wiesz że jest pusty? To widać ? "Życie jest jak krawędź drapacza chmur. Albo podchodzisz zbyt blisko i spadasz. Albo pozostajesz tak daleko, że możesz się tylko nudzić." 16:19 od niedawna optymistka oj dziewczno, to ze nie opowiada o swojej dziewczynie jeszcze o niczym nie swiadczy! a jezeli bedzie chcial sie od niej wyrwac, to pewnie dlugo nie potrwa-skoro zekomo jest nieszczesliwy "Zwroć twarz ku slońcu, a cien zostanie w tyle" 16:21 goemi nie warto

Ile jeszcze podobnych topików założysz? Mam nadzieje, że 19 przy nicku to nie Twój wiek bo musiałabym się za Ciebie wstydzić (mam tyle samo) zachowanie jak u 13latniej dziewczynki zakochanej pierwszy raz :) Ty nie rozumiesz, że on ma dziewczyne? i skoro z nią jest - jest szczęśliwy? Boże ... widzisz i nie grzmisz ... :-o

Gość CARNA
Ojessuuu..skąd sie takie dziewczyny biorą...pewnie że odbijaj a póżniej ja sie pojawie i ci go odbije tylko poinformuj na forum kiedy będziesz z nim najszczęsliwsza...WTEDY WKROCZE DO AKCJI:p

Gość allozaur
opowiem cos tobie i iinym ku przestrodze znalem dziewczyne ktora miala faceta i inny koles odbil mu ja wlasnie , minely 4 lata sielanki i ona go zostawila dla szefa . mozesz wierzyc albo nie wszystko mi jedno zapamietaj tylko jedno : jaka miarka mierzysz pamietaj ze i tobie taka odmierza ... i jeszcze dodaja .

Gość napisz do gazety bravo

i tak juz rozsadniejszy temat...ale wiesz co robic...wiesz co bedzie najbardziej fair i najbardziej ludzkie...czas leczy wszystko, no , prawie wszystko

Gość dobra zlituję się nad Tobą
jak poznałam mojego faceta też był zajęty byłam nim tak zafascnowana, że po prostu chciałam być blisko- nie podrywałam go, ale udało mi się nawiązać z nim kontakt. Poprosiłam go o pomoc w pewnej sprawie, poznaliśmy się. Ale nic się nie działo Dwa miesiące po roztsaniu z dziewczyną (czyli ponad pół roku od czasu gdy już na dobre się w nim zakochałam...a dużo więcej od czasu gdy mi się spodobał;))))))) zadzownił do mnie...i tak się zaczęło;) Jesteśmy razem ponad dwa lata. Jest ok

Gość ktorakolwiek89
hmmm.. Karoline ja mam podobny problem też poznałam zajętego faceta jak się okazało potem!!!!!!!no ale chcę go jednak zdobyć, bo jakloś nie pokazywał tego ,że jest zajęty....to już nie chodzi o to żeby z nim być ,chcęto zrobić dla własnej satysfakcji,bo nie podoba mi się to że był dostępny i taki otwarty a tu okazało się ,że ma jakąś pannnę!!!moja rada to zrób sie na bóstwo i bądz prowokacyjna;)))

Gość Glos z zaświatów
Ale jak to nie mówił nic o swojej dziewczynie. To skąd o niej wiesz? Przeciez to az niedorzeczne, żeby zakochany cżłowiek milczał na temat ukochanej

Gość Jesli ma imie na B i 34 lata
Karoline 19 Dziewczyny, zakochałam się! Nie jest może przystojny to facet, ale jaki piekielnie inteligenty. Wygadany, na kazdy temat, lubię go słuchać. Powiedział mi kiedyś, że jest z kimś. Nie wiem czy traktować to poważnie aż tak, aby nie wyjść z inicjatywą i spróbować go poderwać? jak sądziecie. Dodam, że to chyba najmądrzejszy facet, pełen uroku, bystrości i otwartości umysłu. Dowcipny i w ogóle. Taki facet to skarb! Co robic? Jak go poderwać? Jak jest taki inteligenty? Jestem w miarę ładna! To moze byc moj ex - nie polecam...