Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Hej AnA :) nie znam sposobu na podwyższenie ciśnienia ale wiem że jabłka bardzo je obniżają więc staraj się nie jeść jabłuszek:)

a ja uwielbiam jabłka i tyle ich wsuwam dzięki Andzia, co u CIebie?

słyszałam o tym Beti tylko jak po tym koniaczku jeździć samochodzikiem albo pracować hi hi hi.....a poważnie to jest to uciązliwe bo ostatnio zdarzają mi sie zasłabnięcia.....a nie chce brać leków w okresie starań o fasolke

słyszałam o tym Beti tylko jak po tym koniaczku jeździć samochodzikiem albo pracować hi hi hi.....a poważnie to jest to uciązliwe bo ostatnio zdarzają mi sie zasłabnięcia.....a nie chce brać leków w okresie starań o fasolke

Ja też nie wiedziałam o tych jabłkach bo nigdy nic mi po nich nie było a wcinam je kilogramami, ale wtedy jak ten gin mnie leczył tymi tabsami na nadciśnienie to po zjedzeniu 3 jabłek zesłabłam i w ten sposób się dowiedziałam od mojego lekarza zakładowego że one tak działają. A u mnie nic szczególnego, wczoraj zaczęłam brać luteinę, tempka utrzymuje się na poziomie 36.6 od trzech dni( bo wcześniej była niższa) Nie mam żadnej nadziei że cosik się udało, ale może kolejne cykle;)

Ana ja nie wiem, tez mam niskie ale kawa mi pomaga

Dziewczyny ja mam normalne ciśnienie 120/80 ale bez kawy nie wyobrażam sobie dnia:) Właśnie idę sobie drugą zrobić;)

ja tez kiedyś zaczynałam dzień od kawy ale własciewie od kiedy sie staramy (tak zauważyłam) wogóle mi nie smakuje zapach mi sie podoba jak robią sobie w pracy ale jak próbują sie napic to poprostu nie moge śmieje sie ze to jakaś blokada ha ha ha

Gość Izabella 27
hej dziewczynki Foli pytałaś wczoraj jak długie mam cykle a wiec biorę luteinkę i dzięki niej mam 28 d. Zapisałam sie do Novum w 12 dc to bedzie wtorek i nie wiem czy nie bedzie za pozno bo od 3 dni boli mnie strasznie lewy jajnik tak ze mam cala noge zdretwiałą i strasznie kłuje co chwila.

AnA to może pij sobie herbatę zieloną bo ona ponoć reguluje ciśnienie, no i jest zdrowa:) Cześć Izabella:)

Gość Iza27
Foli pseudonim Izabella 27 to ja Iza:)

Andzia link w Twojej stopce do tyczy zespołu Twojego ukochanego? własnie weszłam sobie na niego

no to czytam informacje o zespole......pewnie bardzo tęskinisz jak wyjeżdza na koncerty....

AnA przeważnie jeżdżę z nimi, chyba że pracuję. No nie jest łatwo ale da się przeżyć:)

to super że z nim jeździsz....długo jesteście po ślubie? jesli moge zapytać

8 stycznia będzie roczek:) ale znamy się już 11 lat:) Moj pierwszy mąż zawsze był o niego zazdrosny hi hi, choć nigdy wcześniej nic do siebie nie czuliśmy, dopiero po śmierci mojego męża jakoś tak się skumaliśmy i po roku wzięliśmy ślub:)

kurcze widze ze tym pytaniem mogłam spowodować smutne wspomnienie-przepraszam....u nas w lipcu minał czwarty rok małżeństwa a znamy ise tez 11 lat

Nic się nie stało AnA już mogę normalnie o tym mówić, między innymi dzięki mojemu mężowi, on mi bardzo pomógł w trudnych chwilach i można powiedzieć że on i przyjaciele z zespołu nie doprowadzili do mojego szaleństwa i wyciągnęli mnie z depresji:) To są moje anioły:)

to bardzo dobrze że masz takie anioły, nawet nie ma słów na określenie tego jakie to smutne i jeszcze raz przepraszam że poruszyłam ten temat.....natomiast bardzo sie ciesze że masz bliskich którzy pomogli stanąc Ci na nogi po takie tragedii

AnA przecież mówię że nic się nie stało:) Dla mnie to nie jest zamknięty temat i często o tym rozmawiam z ludźmi i z mężem. Na prawdę wszystko ok:)

Dobra zmiana tematu:) Idę z psem na spacer bo już mnie szturcha nosem hi hi hi.

nie mam, mozesz mi przesłać atena333wp.pl, bardzo podoba mi sie ta rasa .......

odebrałam Andziu jest rewelacyjna i śliczna, a mozesz mi przesłać swoje zdjątko?