Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

ide spac dziewczynki... mam nadzieje ze w tym tygodniu foli i estellka pochwala sie dobrą nowinka:):):) buziaczki papa

Cześć :-) Aguś, no to super, że masz takiego grzecznego synusia :-) a może byś foteczki przesłała, co? A ja dziś zrobiłam test, ale znałam jego wynik, niestety - jedna krecha. No cóż, wydołowałam się przez poprzednie trzy dni, więc dziś mnie to nie ruszyło. Po prostu wiedziałam, że taki będzie wynik. Mam nadzieję, że @ przyjdzie grzecznie w poniedziałek i kolejny cykl starań :-) w końcu się uda! skoro naukowcy wymyślają teraz sposoby, aby rodzice mogli decydowac o płci poczętych dzieci, to i w \"naukowy\" sposób można doczekac się dziecka :-) tylko jedno mnie przeraża - koszty!!!! czy to leczenie musi być takie drogie?! jak na razie w środę badanie mężulka, a w kolejną środę idę ja - może nastąpi cud wigilijny i dojdzie do zapłodnienia w tę magiczną noc? cóż, czas pokaże... mój mąż uparcie twierdzi, że wszytko jest kwestią mojej psychiki, tego wiecznego nakręcania się...może ma rację...poważnie zastanawiam się, czy jeśli wyniki mężaw będą ok, nie odstawić tych hormonów (oczywiście poza bromergonem), leczenia i monitorowania na jakieś 3 miesiące, aby odpocząć. Ale trochę szkoda mi trzech miesiący, a poza tym nie czuje potrzeby odpoczynku od staranek, raczej czuję wolę walki! ale zobaczymy jak to będzie dalej!!! u mnie śniegu napadało, zima pełną gębą! Bozinko dziękuję za pamięć i fluidki, w końcu te wiruski mnie dopadną ;-)

Aguś, zaglądam do skrzynki, a tu są już fotki :-) Pawełek jest śliczny, taki słodziutki i rzeczywiście wygląda na spokojnego bobaska. Super chłopaczek! jak oglądam takie zdjęcia to piszczę do komputera - taki piękny brzdąc :-) ja też takiego będę miała...już niedługo...czuję to ... ;-)

Witam]kwiat] Estellko, przykro mi z powodu testu, ale czy nie zawcześnie jeszcze?? może za szybko zrobiłaś?? Co jest cholera czemu żadnej się nie udało?? Foli w Tobie jeszcze nadzieja:) Miłej niedzielki kochane, ja jadę do mamy na obiadek, mniam mniam;) 🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻

no właśnie Foli w Tobie nadziej!!! Andziu test miałam robic jutro, bo jutro termin @, ale wolałam dziś, bo jutro musze o 5 wstać :-( i nie miałabym głowy do testowania...a poza tym, jak pisałam, wiedziałam, że się nie udało i kobieca intuicja mnie nie zmyliła ;-) tak widocznie musiało być pozdrwiam

estellko, przykro mi... ale wierzę, że następnym razem, no wiesz ❤️ ja tak wierzę po każdym cyklu i w siebie i w każdą z nas tutaj na forum 🌼

cześć dziewczyny, Estelka dziękuję serdecznie za zdjęcia córci Moni, śliczna dziewczynka a i Monia ma się ładnie. Szkoda, ze intuicja mowi Ci, ze nie w tym cyklu (bo test mógł być za wcześnie) ale i tak trzymam kciuki jak nie za ten, to za następny. Podobnie za Foli i resztę dizewczyn - życzę Wam wszystkim fasolek i to jak najszybciej. tymczasem ja czekam na kopniaczki albo choć na bulgotki, dziewczyny z majowego topiku (nic nie zastąpi naszego) juz coś czują a ja nie, chyba, ze nie umiem ich wyłapać. no cóż, ksiązkowo jeszcze czas.... okazuje się, ze człowiek cale zycie na cos czeka, najpierw na fasolkę, potem zobaczyć serduszko, potem na kopniaki, poród, pierwszy uśmiech dzidzi .......

Witam Was! Estelko - no przykro mi, choć zapewne wiesz, co mam ochotke powiedzieć. ... (...to, że dopóki @ nie przyjdzie na dobre to jeszcze nic nie mońża powiedzieć na pewno...), chyba że ty czujesz inaczej. Wierzę jednak, że doczekamy wszystkie takich słodziutkich bąbelków jak Moni maleńka i dzieciaczki innych dziewczyn. Tyle, że my musimy jeszcze bardziej się postarać. Widocznie nie czas na nas, mimo, że wyc nam się chce z tego powodu, że ktoś jednak o tym decyzduje kiedy zostaniemy mamami. 😭

ja wiem, że teraz nic z tego :-( a wyć to już wyłam, jakieś dwa dni temu - dosłownie wyłam, bo nie miałam siły na płacz...a teraz cóż, trzymam się...bo cóż innego mi pozostało... miała być fasolka w tym roku, ale chyba już w tym roku mi się nie uda - został tylko jeden cykl, mam nadzieję, że nie będzie zmarnowany Foli co u Ciebie? trzymasz się jakoś?

Estelka, nie smuć się, kurde wiem co przeżywasz ja też to będę pewnie przeżywać za 2 dni najpóźniej. A u mnie co chwilę mnie przeziębienie łapie, katar przeszedł to zaczyna mnie gardło boleć, nie wchodziłam w weekend na forum bo jakoś tak nie chcialam za dużo myśleć o tym i ciagle sobie czymś czas wypełniałam, mało w domu byłam. Narazie mam trochę innych zmartwień toteż nie myślę specjalnie o tym czy jestem w ciąży tzn nie tak mocno jak ostatnio. Moim głównym zmartwieniem jest teraz się nie rozchorować no i boję się że mam jakąś infekcje bo czuję od rana pieczenie :(teraz przeszło ale rano bylam przerażona jeszcze tego by brakowało

Ania, słodkie ma;leństwo :) Aha Estelka dzięki za fotki patrycji

Cześć dziewczątka! Dawno się nie odzywałam bo miałam gościa \"weekendowego\" więc wcale nie siedziałam na necie. Estelko dziękuję za zdjecia Patysi, jest słodka🌻. Enigmuś nie martwiaj się jeszcze wiele cykli przed nami do wykorzystania ❤️. Foli, Estelko może wam się teraz udało, a jeśli nie to zaczynamy od nowa wszystkie po kolei! :):)

Ale powiem Wam że mnie już sprawi radość sam fakt owu w następnym cyklu :)

Gość Iza27
Cześć dziewczynki. Jestem cały czas z wami. Estella ja tez czekam z iskierką nadziei a nóż bedę miała wspaniały prezen dla mężusi apod choinkę. Objawów jeszcze nie ma rzadnych, ale co można sie spodziewac to dopiero 18dc. Ginka z Novum kazała mi zrobić teścik w 26dc. Estellko mam pytanko czy ty tez bierzesz luteinę? A tak wogule to nie martw sie wszystko bedzie ok ja cały czas wierzę że ci sie uda w tym miesiącu.

cześć Iza! Trzymam kciuki za super niespodziankę!!! Luteinę biorę, właśnie wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę, a dziś czekam na @...mam nadzieję, że przyjdzie, bo wyliczyłam, że dziś będzie 1 dc a 10 dc zapisałam się do Novum na monitoring i jeśli @ przyjdzie później to wou może wypaść w sam środek świąt i kto mi da pregnyl wtedy :-o

cześć, Beti dzięki za zdjecia, zrewanzuję się i wieczorem tez ci swoje wyślę. Cześć Iza, Estelka. Ja jutro testuję chyba że dzisiaj przyjdzie wstrętna @, minęło 2 tygodnie od pregnylu więc już mogę, chciałam poczekać do środy ale mam jakieś objawy niepokojące, pieczenie itd. Plamienia nie mam czyli progesteron ok. Najlepsze że zawsze miałam 2 lub jeden dzień przed @ a ostatnio zniknęły, w tym miesiącu nawet kłucia nie było po owulacji. Co do objawów to bolą mnie bardzo piersi inaczej niż zawsze i mocniej ale to moze być spowodowane clo lub pregnylem, raczej tym drugim bo clo nie powinno mieć wpływu

cześć Foli! ja mam szczerą nadzieję, że udało Ci się w tym cyklu i że masz już fasolkę - bardzo na nią załugujesz! trzymam mocno kciuki!!!!

cześć dziewczyny, dziękuję za zdjęcia Monisi z Maleństwem - śliczna dziewczynka :) Aniu, Twoja Mała też cudna :) Foli, a może jednak wstrzymaj się do srody?? Wiem, ze strasznie korci, ale im dłużej zwlekasz, tym test bardziej wiarygodny... A ja czuję się niezle, ale za to w pracy mamy potwornie zimno. Ciągle to zgłaszamy i nic... Dzisiaj mamy 12 stopni... Rany - przecież tu się nie da pracować!!

cześć Aniu! 12 stopni?! czy oni zwariowali!!!! ciepło się ubieraj, żebyś nie przemarzła! a kiedy wybierasz się na zwolnionko?

ech, coś mi się z suwaczkiem stało... Stoi w miejscu... Chyba muszę nowy wstawić...

Tylko że ja chyba mam jakąś infekcje i boję się czekać, jeżeli to okaże sie prawdą to z inseminacji nici w grudniu bo nie zdążę jej wyleczyć

Foli to może zastosuj lactovaginal, bo domyślam się, ze infekcje podejrzewasz, no ..tam ...

Mam dylemat bo jeżeli mam infekcję to chciałabym jechać do łodzi dzisiaj po leki ale boję się że zanim dojadę dostanę @ i mnie nie zbada

Estelka, chyba tak zrobię bo mam lactovaginal w domu nawet a o ile pamiętam to nie szkodzi w ciąży gdybym była, tylko że on chyba bardziej jest zapobiegawczy, tak myślę

Foliś kochana, bądź dobrej myśli!!! a masz jakieś przeczucia, co do swojego odmiennego :-) stanu?

Estelka, intuicja mnie już tyle razy zmyliła, ze jej nie ufam, dlatego nie wsłuchuję się za bardzo w swój organizm, nie mam objawów oprócz bólu piersi ale to wiadomo przed @ też jest, brzuch boli jak na @, najchętniej to bym dzisiaj test zrobiła, bo martwię się infekcją