Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Hej ewwa!Widzę,że zadowolona jesteś z wyjazdu. Ja chcę się przede wszystkim odstresować. Mam nadzieję,że mi się uda :)

Suzinko ja też poproszę o fotki. Witam nowo przybyłe!! ANA :) jak tam samopoczucie?

Gość ewwa
Jestem bardzo zadowolona mimo tego że trafiliśmy na te największe mrozy brrr.Ale i tak było super:) bo to fajne miejsce na odstresowanie - zresztą sama zobaczysz

Gość ewwa
Foli, miałam Ci podać nazwę tego antybiotyku, który gin przepisał mężowi ale za cholercie nie mogę znależć opakowania..Wiem tylko że miał on obniżyć wielkość leukocytów bo badanie nasienia wykazało że jest ich za dużo. Acha i poza tym zalecał żeby miś chodził w luźnych gatkach, unikał gorących kąpieli, sauny i ogólnie przegrzewania.

ewwa a może masz jakieś fotki (niekoniecznie z nart),to prześlij mi na mail\'a :)

Gość ewwa
Postaram sie coś wygrzebać i przesłać.

Beti czuje sie rewelacyjnie....spiąca jestem ale ja zwykle w zimie jestem senna...Ewwa ja tez poprosze o Twoje zdjątka atena333@wp.pl

Jeszcze dziś postaram sie Wam powysyłać. Jeśli możecie to przyślijcie mi również swoje eweladem@o2.pl

Silve dzięki za fotki - fajna z Ciebie babeczka:) PS.Nie wiem co to za dzidzia na tym zdjęciu ale bardzo Ci pasuje...:):)

Dzięki ewwa; jeśli chodzi o dzidzię, to jest to córcia moich znajomych -Martynka 🌻

Ewwa chyba my tu same...puk puk! A gdzie reszta??? Ana, Estelka,Foli,Enigma, Beti,Maklady, Andzia,Monik, Aśka i inne kobietki, których nie wymieniłam :)

Rzeczywiście coś tak pusto...Czyżby wszystkie tak ostro pracowaly?:)

ja ma dzis sporo pracy dziewczyny i dlatrgo tak mało sie oddzywam....

Cześć laseczki:):):) Ja tylko sie witam i lecę na siłkę bo jestem pełna energii:) Wlazłam na wagę i co...... i 2.5kg minej!!!!!!!!!! To chyba wczorajsze nerwy mi pomogły w spaleniu:P Mniej teraz jem i hmmm....... cxoraz bardizej zblizam sie do wyglądu laski :P:P:P:Phihihihiihih... musze sobie od rana sama posłodzić bo nie ma chętnego:( Na 13 lecę do pracy więc klinę napewno:) Ana ...brak tych \"objawów \" u foli moze mieć swoje pozyrywy:) paula...... nie uciekaj ❤️ ❤️ ❤️ pisz jak najwięcej ,jak sie czujesz? jak rosnie brzusio, napisz mi proszę czy jakos specjalnie dbasz o soebie? czy moze jakies cwiczenia robisz ...no nei wiem tak aby nie stracic kondycji????? bo ja sie troszkę zamartwiam .jak ja wytrzymam bez sportu????:( Własnie szanowne cięzarówki:) Czy Wy hmmm..... jakos cwiczycie? czy nie??? Napiszcie proszę bo to dla Nas ...hihihih napewno dla mnie wazne:) buziaki i lecę cwiczyc:) kilka brzuszków zrobię i za Was:):):) papa

no, niestety pracować trzeba Suzinko, dziękuję za fotki - masz przepiękną dzidzię! Cudo! I miło Ciebie zoabczyć :-) Foli, Foooli, gdzie Ty?

Enigmuś tez tak sądzę....myśle ze wszystkie jż teraz bezobjawowo miały dwie kreseczki....FOli a Ty co tak cichutko siedzisz?

Ja też mam sporo pracy i musze się za nią zabrać buuuuuuu Enigma ja Ci zazdroszczę tego zapału do ćwiczeń. Jestem leniwcem w tych sprawach... ale schudnąć to by się chciało...a jak!

Enigma nie wiem jak Ty to robisz ale ja jakoś nie mogę sie zabrać za ćwiczonka..Podziwiam i życze powodzenia w odchudzanku:)

mam dziś lekki zapierdziel w pracy, głowa mnie boli i wkurzyłam się @, więc siedze sobie cichutko:)

Ja też mam trochę robotki ciagle coś ktos na mnie woła :(

Makłady,a to @ jednak przyszła! ? tak mi strasznie przykro :-( rany, ile jeszcze niepowodzeń nas czeka. Ja wiem, że też dostanę @, na początku przyszłego tygodnia, to pewne jak w banku :-(

ja czytam :) Monik, cieszę się że już wyszłaś i ze miałaś hsg (mimo bólu) bo jak się okazuje w twoim przypadku warto było się pomęczyć, mam nadzieję, że wszystko będzie teraz ok i że z hormonkami jesli coś będzie nie tak lekarze sobie szybko poradzą. Ewwa, nie szkodzi mój mąż z leukocytami nie miał problemu myślałam, że to inne zapalenie np. prostaty. Dzięki A tak w ogóle to dzięki za wszystkie miłe słowa :) a mnie brzuch boli jak na @ wiec przypuszczam, że nici z tego, dziwne że zaczął mnie boleć wcześniej jeden dzień no ale jak mam dostać to lepiej wcześniej niż później. Po co sobie nadzieję robić. I w ogóle nic mi sie nie chce, najchętniej poszłabym spać Aha alianka, cytryna działa :)

Gość tabela
Tabela II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto foli...................10.01.......27.......?....................ponad 2 lata Granini..............03.01.......34.......?...................17m-cy......Trójmiasto Ef27.................?.............27......?.....................11 m-cy......? Emika..............28.I......28-34......25.II-2.III..........15 m-cy...W-WA Golka26...........21.01.........28......?......................prawie 2 lata.......? Estella ...........11.01.........27.......07.02...............15 m-cy.......Warszawa Moniśka2005........?.........ok 60.......?...................7 m-cy........Łomża Sabra ........... 21.01.........32..........?..................15m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?..........26-28.......?...................6 m-c........Katowice ida_..................?.........26-28.......?....................ok 5 mc-y...? JaChceFasolke.....?...........36.........?....................4 m-ce.......Chorzów Dioda30...........08.09.......30-31.....08.10............3 m-ce........? Silve26............07.01........30-?.......po 05.02........9 m-cy........? AnA 29............31.12........30............?...............5 m-ce........Jaworzno georgina80......26.08.......28............?.................?................Szczecin Iwona77..........?.............?.............?.................14m-cy.......Zambrów Maklady .......04.01........29-34 ......02.02 ...........5 m-cy.... zachodniopom. Iskierka nadzieii...06.12..30-36.........?...............1 m-c.......Siedlce enigmaa......30.01.............28.........26.02.........5 m-cy...Katowice beti78........14.01............28..........14.01.........13 m-cy..Zd-Wola zabajona....13.01.2005.....26...........07.02.06.....5 m-cy.....Olsztyn Elusia.........09.01...........30-31.......09.02..........3 m-ce ...Kraków Andzia77.....22.01...........19-52.........?..............3,5 roku...Wodzisław Czarna31.....09.01..........02.02 ........?..............4 m-ce.....N.Sącz

Maklady :( ja też tak się czuję, przykro mi, ze @ przyszła

maklady bardzo mi przykroi, ...ja tez mam małpowe objawy i zapewne w weekend przywitam panią @.Nnawet bym chciała,to by mi się na narty skończyła (u mnie gości tydzień)

Silve, fajnie, że jedziesz na narty, na takich wyjazdach sie zapomina o problemach

A ja jestem właśnie w trakcie @ ale na szczęście dwa pierwsze najgorsze dni już za mna.. W tym miesiącu owu przypada mi akurat w okresie walentynek więc przytulanki będą ze ho ho:)