Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Gość pytanko do Aśka74
witaj mam pytanko do Ciebie w którym tyg. u Ciebie biło serduszko malenstwa?????zaczelam 5 tydz. lekarze kazali uzbroic sie w cierpliwosc......ale ja sie boje o moje malenstwo, ze moze byc cos nie tak

podrawiam wszystkich i podnosze temacik zeby tematy tego \"Pana\" - bluzgatora spadły na ostatnia strone ..... 🌻

Gość klaraaaaaaaaaaaa
up

pytanko do Aśka, wiem że to nie do mie ale sprawdziłam w necie i nie masz się czym martwić, zazwyczaj pisze tam że najlepiej oglądać serduszko w 8 tygodniu bo jest pewność że sie wykształcio i bije. Także masz czas jeszcze

Gość do Foli
dziekuje serdecznie za odpowiedz, strasznie sie boje, moja kolezanka jest w 7tyg i u niej juz bije serduszko...jestem zalamana miejmy nadzieje ze zacznie bic!!!!!!

bo zazwyczaj w 7 tygodniu serduszko powstaje, u ciebie jest jeszcze niemożliwe bo jeszcze serduszka nie ma, ale cierpliwośći A co się dzieje z Monik, nie odzywa się, nie wiecie czy była u lekarza, mam nadzieję że wszystko dobrze

Sorki, że tak późno ale nie mogłam wczesniej. Pogrzebałam wstecz i to było na przełomie 7/8 tygodnia- blizej 8. :) Głowa do góry. -Acha- - pozdrówka. :)

A może jeszcze ktoś coś więcej wie na ten temat, oczywiście dziękuję Asiu 74 za zainteresowanie tematem. Ale jeszcze raz pytam, to dla mnie bardzo ważne: Staram się o dziecko. Ostatni okres miałam 19 lutego. Od tego czasu współżyjemy z mężem regularnie co 2-3 dni. Ja zaczęłam od około 10d.c. mierzyć temperaturę. Dziś jest 19d.c. a ja mam cały czas 36,7\'C i nic się nie zmienia. Dodam że średnia długość cyklu u mnie to jakieś 35 dni. Czy ktoś mi może powiedzieć czy jeszcze jestem przed owulacją, czy już przegapiłam tą krótką chwilę wzrostu tempki, czy może już jestem w ciąży i mi się udało. Nic z tego nie kapuję, nigdy wcześniej nie mierzyłam temperatury i po prostu się nie znam, a śluz mam przejrzysty, rozciągliwy. Błagam, niech mi ktoś odpowie.

Duża Polko na mój gust to ty chyba jeszcze nie miałaś owulacji, śluz świadczy o tym że może to już dziś bądź jutro, skoro temp nie wzrosła, nie bierzesz żadnych leków?

cześć to ja !! przepraszam Was baaaaaardzo ,ze mnie nie ma i nie bedzie jeszcze około tygodnia .wytłumaczę wszytko Wam kochane dziewczynki jak powrócę .na razie u mnie wszystko ok dziękuję Foli ,Enigma i wszystkie dziewczynki które pytały o mnie.jestem na bieżaca z Wami .mam nadzieje ,ze jak wytłumaczę co i jak to wybaczycie mi,ze mnie nie było tzn ,ze znikłam ot tak. pozdrawiam!!!!!!!!!!!

Cze Moniś ❤️ jak się czujesz szybciutko tu pisz nam co się dzieje!! Bo my tu ciekawe nowych wieści. Pozdrowionka dla Was obojga

Moniczko- napisz chociaż w 2 zdaniach co u Ciebie. Mam nadzieję, że wszystko ok. :) Buziaczki dla Ciebie. 🌻 Duża Polka- cięzko gdybać, ale podpisuję się pod tym co piszę Beti. Beti- widzę, że prawie tylko Ty dziś na posterunku. :)🌻

Monik, napisz chociaż czy byłaś u lekarza, bo ja się denerwuję troszkę. Pozdrawiam serdecznie i nadal trzymam kciuki.

No Asiu z frekwencją dziś nie bardzo, jeszcze widzę foli zagląda :)

Beti- moim zdaniem duuuży wpływ ma braK moderacji , ale i taka sytuacja się utrzymuje dłuższy czas. Ja myśle, że my wszystkie jesteśmy już zmęczone po częsci długą zimą za oknem a Wy staraniami i stąd ten przestój tutaj. A jak się czujecie dziewczyny- Foli, Beti? :)

ja dobrze, jestem trochę przemęczona bo mam dużo pracy ale przynajniej za dużo nie myślę

tzn nie myślę za dużo o starankach )

Foliczku - tak bardzo bym chciała by Ci się udało w najbliższym cyklu. 🌻 Ważne , że narazie masz dużo innego zajęcia- to naprawdę pomaga.

Ja miałam dziwne plamienia ale już mi przeszły, a tak to cisza. A Ty w porządku? Pewnie już CI się zaczyna robić ciężko co?

A wiesz , że nie - czuję sie ok- i to mnie chyba niepokoi. A w jakich dniach miałas to plamienie?

hm- a może jednak nie przylezie. A kysz!!!!! Dziewczyny wyrzućcie termometry. Ja pod koniec starań niuc nie robiłam tylko łykałam piguły jak doktorek przekazał. I czułam się wtedy o wiele lepiej. :) A Enigmuś- ciekawe czy dotrzymała słowa i nie mierzy? hihih :D

Masz rację Aśku muszę go wyrzucić, jak tam czujesz już ruchy?

witajcie dziewczęta :D:D:D Ja dzisiaj to ie ogłam zalesc topiku przez tego walniętego ciulasa:P:P:P no szok ze taki debil istnieje!!!!!!!! Asiku:) nie martw sie :) i myśl pozytywnie :) monik:) no własnie napisz cosik ...to tydzien to kupa czasu...a my wszystkie czekamy na dobre wieści:) beti:) foli:) estellka:) granini:) zabajona:) Asiku:) ano dotrzymuje słowa:):):):) hihihihi:P nie mierzę:P amnesia:) gonia:) slive:) aga:) guska:) suzinka:) sysia:) paula:) anka25:) maklady:):) wyłaz z dziury:P iwona77:) andzia:) Ana:) i dla wszystkich innych ❤️ ❤️ ❤️

jak juz Wam pisałam ten cykl jest juz stracony bo przytulanek nie było w dni płodne, owu chyba tez nie było ,więc czekam na @ Ale w przyszłym cykluuuuuu brrrrrrrrrrrrrrrrr będzie się działo:P:P:P:P :D:D:D

ło matko:( chyba wywołałam wilka z lasu bo ten ciulas znowu nadaje:(