Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lishka

czy nosi sie teraz krotkie spodniczki w kratke?

Polecane posty

Gość Lishka

bo chce sobie taką sprawic, w czerwono-czarną lub biało czarną kratke .. ale nosi sie to jeszcze ?

Gość Marta Obdarta .
wiocha :o troche juz niemodne :o

nie tego na pewno nie. Za to króciutkie dzinsowe albo jednokolorowe tak. ale moda gimnazjaliset jak powiedziała moja kuzynka :)

Gość Lishka
no ale jak są w sklepach to chyba są modne mi wlasnie wydaje sie ze dzinsowa krotka spodniczka to troche wiocha...

Gość mhmhmmm
w sklepach na wyprzedazach?one byly modne juz sporo czasu temu :o

Gość Lishka
nie na wyprzedazach, ale jako fasony na nowy sezon szczegolnie te w bialo czarną taka większą krate to ze byly modne jakis czas temu nie wyklucza tego ze teraz nie mogą byc modne przeciez . z wieloma rzeczami tak jest, np. z balerinkami :)

Ja mam taką krótką, plisowaną, w biało-czarną kratkę. Kupiłam ją w zeszłym roku :P I jeszcze jej nie założyłam :( Ale to już chyba niemodne, chociaż widuję na ulicach :)

Gość ja mam taką spódniczkę
w karteczkę, kupiłam ja chyba kilka lat temu i moge oddac za darmo

Gość no i juz
juz dawno nie!

Gość MikKka
mam czarno biala krotka spodniczke plisowana z orsaya ale juz w niej nie chodze! juz nie sa modne! teraz do lask powrocily miniowki z dzinsu ;)

I co z tego, że coś innego jest aktualnie na topie? Niedawno sama wyciągnęłam z szafy krótka spódniczkę w kratke, do tego zaożyłam czarną obcisłą bluzeczkę i buty na wyższym obcasiku. Jakoś nie czułam się obciachowo, za to na pewno nie wyglądałam jak jeden z wielu klonów chodzących po ulicach...

Gość ale wy macie problemy...
założę się, że jakby worki na kartofle były 'w modzie' bo jakieś dziadky tak sobie wymyslę to byście je zakładały i wmawiały każdemu, że jak tego nie nosi to jest wieśniakiem... podoba mi się coś, to to kupuję i głęboko w d... mam to czy jakaś panienka uważa to za trendy i na czasie - ważne, czy mi się podoba :P

No tak lepiej wyglądać jak kalka przewijających się tłumów pięknie ubranych dziewcząt.W dżinsowych biodrówkach z dżetami i krótkich połyskliwych kurteczkach. Mam spódniczkę w kratkę i nawet ją noszę!Do grubszych rajstopek,golfiku i poncho wygląda doskonale.Jesiennie,czyli w sam raz.Acha, i zaczęłam 3 dekadę życia.A tak na sam koniec:Często oglądam fashion tv i nie zauważyłam,żeby spódniczki w kratkę były niemodne,no ale Paryż to przecież wiocha.

Ja w mojej będę chodzić. Dodam do tego czarne, grubsze (bo już zimno) rajstopy, i moje cudne czarne kozaczki. Podoba mi się to połączenie, więc będę tak chodzić :)

Gość Lishka
no wlasnie mi tez sie podoba połączenie krotkiej spodniczki w krate z jakimis kozaczkami na wyżdzym obcasie i obcisłym np.czarnym sweterkiem :) natomiast według mnie te dzinsowe spodniczki sa wlasnie obciachowe

Gość kkaaara
no i jakby panie nie zauwazyly wiekszosc sie oburza ze nie chce wygladac jak cała reszta chodzaca w biodrówkach i krotkich swiecacych kurteczkach... ale za to strasznie sie wyrózniacie z tłumu w tych spodniczkach w kratke, czarnych rajstopach ,kozaczkach i golfiku czy sweterku :O

Gość kolkaaaaaaa
w wrzesniowym Avanti sa wiec chyba sie nosi

Nieważne co jest modne tylko co sie komu podoba-mnie się np nie podobają i nigdy bym nie kupiła ale jeśli komus się podoba to nich bierze i nie patrzy na mode

zasmucę wszystkie wcześniej wypowiadające się \"znawczynie\" ;) plisowane spódniczki w kratę są jak najbardziej ok, zwłaszcza w sezonie jesiennym :) zarówno te biało-czarne jak i w typową szkocką kratę. Do tego tylko pozostaje dobrać \"górę\" (która powinna kolorystycznie być dobrana pod ową spódniczkę, ale żeby jej nie przyćmić) i ładne buty :) a propos tych \"modnych\" jeansowych miniówek - o wiele bardziej wolę delikatnie plisowane lub rozkloszowane sztruksowe i aksamitno-welurowe, no i oczywiście będące na totalnym topie -> w stylu etnicznym :)