słoneczkooo 0 Napisano Październik 11, 2006 Masz rację Katia...jesli nie czujesz się na siłach- nie idz...po co kusic licho !!!! :P Dzielna z Ciebie kobieta....uwierz mi ...z kazdym dniem będzie lepiej...Sciskam mocno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 11, 2006 Witam wszystkich ciepło...:) Serce rośnie, gdy można się wesprzeć wspólnym niepoddawaniem się! Słoneczko, tym razem ciebie wołam do skrzynki... Jerzys, gorzka czekolada, piszesz... hmmm, no no, całkiem niezłe połączenie cierpkości tabexu, goryczy a jednocześnie słodkości czekolady, wierzę na słowo w błogostan, ale...sprawdzę dopiero za pięć dni. No tak, wybrałam dość drastyczny wariant rzucania nałogu, czyli głodówkę. Ta rozumnie przeprowadzana pozwala wyjść z różnych uzależnień. Choć nie wiem, czy bez Tabexu dałabym radę jednak. Jeśli mam już się oczyszczać to globalnie... Jakoś trwam nadal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 11, 2006 polska -portugalia 2-1 hip hip huraaaaaaaaa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 11, 2006 właśnie mnie ubiegłeś wpisem, a też chciałam się podzielić radością!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 12, 2006 :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 Witaj słoneczko bladym świtem! Witajcie Wszyscy, wstawać do walki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 12, 2006 Witam wszystkich!!! Melduję się,że jestem gotowa do dalszej walki!!! Co tam u was,bo u mnie tak sobie nienajgorzej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 12, 2006 Hallo!!!Jestescie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 12, 2006 :(:(:(normalnie wszyscy sie umowili:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evka/po 40/ Napisano Październik 12, 2006 Jestem jestem wiewireczko walcze nadal i pozdrawiam wszystkich walczacych z nalogiem uda nam sie ,widze ze jest coraz lepiej ciesze sie z tego bo na posterunku paieroska to tylko ja ostalam z calej rodziny ..jak mi sie uda wszyscy bliscy odetchna z ulga .Fado gratuluje wtrwalosci wspaniale rozwiazanie ja rowniez polaczylam obie sprawy lacznie walcze ze smierdzielem i z kg i mam male zwyciestwo -0,5 kg nie tyje ale chudne .Trzymam kciuki za wszystkie kolezanki i naszych panow ....do zwyciestwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 12, 2006 Evka/po40/-->super,ze chcesz walczyc.Musi nam sie udac,nie ma innej opcji:) Za 5dni bedzie juz 2 miesiace BP,a ja cały czas mam 3 kg.mniej na liczniku:)To mnie mobilizuje do dalszej walki ze smierdzielem.Normalnie nie wierzę w to,ze niedługo bedzie juz 2 miesiace BP.Niedawno były 2 dni,2 tygodnie!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 12, 2006 witam wszystkich na topie BP Do wszystkich na tabex-sie po pierwszym dniu brania teraz dorzucam tylko do pieca jesli potrzebuje trzymajta sie cieplo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 12, 2006 I ja sie melduje bez papierosa, w ten sliczny pogodny dzień. JAkoś swiat inaczej pachnie , coraz lepiej smakuje , i poranny ból głowy gdzieś zniknął. Trzymamy sie dalej :))). A komu słabnie wola tu otuche znajdzie. Pozdrawiam wszystkich i trzymam za wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 Tak, cygaretka, dzień jest pachnący, nawet za oknem...Chyba pomyliły mi się pory roku, bo robię akurat generalne porządki w domu...Po prostu wiosna...To z tej dzikiej radości, że człowiek daje radę... A taka wiewióreczka? Tyyyyyyle czasu już wytrwała, szczerze podziwiam... evka, damy radę co? Dzisiaj to chcę mi się bardziej jeść niż palić... :) słoneczko :) jerzys, tylko nie za dużo dorzucaj do pieca, hahaha... Trzymajcie się, dzień dobrze się zaczął. A jeśli nie, to przynajmniej niech z godnością się skończy...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 12, 2006 fodo to sa male ilosci 3-4 na dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotr 46 Napisano Październik 12, 2006 Witam wszystkich niepalaczy. U mnie bez zmian. Wódki nie piłem , ale za to byłem na świeżym powietrzu. Jakoś się trzymam ,mam dużo pracy więc nawet nie myślę o petach. Trzymajta Się Wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 12, 2006 Fado-->sama nie wierzę w to,że lada dzień 2 miechy mi stukną!!! Cygaretka-->cieszę sie,że myślisz pozytywnie:)córeczka będzie z ciebie naprawde dumna:) Jerzys-->trzymaj sie bracie,dasz rade:) Cometa-->mam nadzieję,że nadal walczysz!!! Piotr46-->jak było na wódeczce???no mam nadzieję,że nie poległeś w gruzach,szkoda by było:) Słoneczkooo-->pewnie masz dziś dużo pracy!!!Ok.rozumiem wszystkich pracujących:):):) Wesolutka-->mam nadzieję,że nie cudzesisz:) Pozdrawiam tez Zlosliwca:)Kinię:)Vivi35:)Katię13:) no i wszystkich co nie wymieniłam:):):) Maandarynka-->ty to juz wcale u nas nie bywasz!!??poległaś czy nadal się trzymasz??Wiem,ze o dzien mnie wyprzedzałaś z tym niepaleniem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 12, 2006 pozdrowionka dla WSZYSTKICH ! Zalatana jestem dzis okropnie ,wiec nie mam czasu tu zagladac.Nadrobie to , obiecuje! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 wiewióreczka, powiedz kiedy te dwa miechy, to będziemy świętować! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 12, 2006 17 pazdziernik!!!!:):)Huraaaa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 Ładna cyfrę wybrałaś!!! Brawooooooooooooooo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 12, 2006 Fado--ty tez dotrwasz,zobaczysz jaka bedziesz z siebie dumna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 Jestem niecierpliwie cierpliwa, wiewióreczko, hahaha..., nie mogę się doczekać! Bywajcie NP, zmykam gotować obiad dla rodziny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 12, 2006 dzien dobry bardzo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 a dzień dobry, wesolutka! :) jerzys, taka ilość, to zgodnie z instrukcją tabexu - efekt pozytywny murowany! Tak trzymaj! I na miły bóg, nie fodo, tylko fado jestem, hahaha (to taka piękna portugalska muzyka) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 12, 2006 Fado-->co pysznego dzis ugotowałas na obiadek rodzince?? Pracujesz zawodowo czy siedzisz w domciu i dbasz o dom i rodzinke?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 12, 2006 Jestem z Wami nadal walczę i nie poddam się 25 dzień mojej walki ze śmierdzielkiem, przeziębienie mija nadzwyczaj szybko jest ok WALCZYMY WYGRAMY pozdrowionka do stódniówki pozostało 75 dni!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 kalafior+sos serowy+ziemniaki - niestety pracuję dorywczo wiewióreczko, a cały czas szukam stałego etatu, ciężko jest. cometa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 12, 2006 fado - pozdrowionka będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 cometa, dzięki! Muuuuuuuuuuuuuuuusi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach